fmg aynı fmgNeee göbüş resimleri mi?
Ayyy çok heyecanlı. Ama benim göbüşüm kocaman zaten şişkoydumiyice şiştim.
bakırköy, carousel mado çok güzel mekan yaptı. haftaya cumartesi saat 14:30'da buluşalım derim.
hadi buyrun bakalım siz ne dersiniz :)))))))
kızlarrr çok samimi bi arkadaşım cuma günü doğuma girioo.. çok heyecanlı , bende onun kadar heeyecanlıyım.. Allah bize de nasip etsin bugünlere gelmeyi inşallaaaah..
hiç daha kırkpınara gideceğiz canım sıkma canını hep birlikte yağlanıp hava almaya gideceğiz belki de oradan afrikaya geçeriz ha kuzuuu
kızlarrr çok samimi bi arkadaşım cuma günü doğuma girioo.. çok heyecanlı , bende onun kadar heeyecanlıyım.. Allah bize de nasip etsin bugünlere gelmeyi inşallaaaah..
bakırköy, carousel mado çok güzel mekan yaptı. haftaya cumartesi saat 14:30'da buluşalım derim.
sen hep aynısın kuzuuuummmm
Gideriz bacımm..İstediğin afrika olsunn, bebeleri alırız sırtımızaa, dünya turuna çıkarızz...
Allah bi avazda kurtarsın, darısı bizim başımıza..Ben çok sıkıldım zaten hamilelikten..Gün sayıyorum, ben de doğuracammm...
Benii benii,
bihteriniii,
davet etmiyonuz mu buluşmayaaa...Bi antalyalı bulamadım buluşacak koca topikte...
Safım belli işte bacım, ne dediysem o...
antalyada olan yokmu yaaaaaa
antalyada olan yokmu yaaaaaa
ahaaaaaannndaaa, bu nneee..
Başka şey dilesem olackmış..Allahım kızıma sağlık sıhhat afiyet, performansı yüksek koca, bide mini cooper nasip et yarabbimmm..
Neyse dua faslını geçelim...Ben antalyadayım bacımmmm..Nerden çıktın sen, niye daha önce gelmedin...Bu uyuz karılardan önce biz buluşalım...
aaaaa gerçektenmiiii bende yenibosnadayım:)))
fmg aynı fmg
çok kötüsünüzama resimlerinizi bekliyorum
Benii benii,
bihteriniii,
davet etmiyonuz mu buluşmayaaa...Bi antalyalı bulamadım buluşacak koca topikte...
safari yaparız kuzum ölüyorum bu turistlere ben adamlar 1 aylık bebkle yurtdışına çıkıyorlar da bizz herhalde 1 sene şehirdışına çıkamayız
Biz de bebiş 40 ı çıksın, ıspartaya gidicez, türbe ziyaretine...Bizim bebe türbe bebesi yaa..Dua edicez bebişimizi alıp da..Çıkarız kız bişey olmz, yazın doğacak kuzular...
ahanda buluşsanı yaa
kız kuzu dün biri geldiydi temmuzda dguracam snaıyormuş kaç aydır temmuzda takılıyormuş kız sonradan dank edip dün geldiydi 23 haftalık falandı ama bugün yok kadının gözümü korktu ne ama halbukis eni görmemişti daha oda antalyadaydı
Biz de bebiş 40 ı çıksın, ıspartaya gidicez, türbe ziyaretine...Bizim bebe türbe bebesi yaa..Dua edicez bebişimizi alıp da..Çıkarız kız bişey olmz, yazın doğacak kuzular...
amin acanım amin.
buluşalım valla
hahahahhakoptugum an
bakırköy, carousel mado çok güzel mekan yaptı. Haftaya cumartesi saat 14:30'da buluşalım derim.
Hadi buyrun bakalım siz ne dersiniz :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?