2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Neee göbüş resimleri mi?
Ayyy çok heyecanlı. Ama benim göbüşüm kocaman zaten şişkoydum iyice şiştim.
fmg aynı fmg

bakırköy, carousel mado çok güzel mekan yaptı. haftaya cumartesi saat 14:30'da buluşalım derim.
hadi buyrun bakalım siz ne dersiniz :)))))))

çok kötüsünüz ama resimlerinizi bekliyorum

kızlarrr çok samimi bi arkadaşım cuma günü doğuma girioo.. çok heyecanlı , bende onun kadar heeyecanlıyım.. Allah bize de nasip etsin bugünlere gelmeyi inşallaaaah..

bir avazda kurtulur inşallah canım kolay doğumlar diliyorum arkadaşınave bizlereee

kızlarrr çok samimi bi arkadaşım cuma günü doğuma girioo.. çok heyecanlı , bende onun kadar heeyecanlıyım.. Allah bize de nasip etsin bugünlere gelmeyi inşallaaaah..

inş canım allah arkadaşına kolay doğum yapmasını nasip etsin

Allah bi avazda kurtarsın, darısı bizim başımıza..Ben çok sıkıldım zaten hamilelikten..Gün sayıyorum, ben de doğuracammm...

bakırköy, carousel mado çok güzel mekan yaptı. haftaya cumartesi saat 14:30'da buluşalım derim.

Benii benii,
bihteriniii,
davet etmiyonuz mu buluşmayaaa...Bi antalyalı bulamadım buluşacak koca topikte...

sen hep aynısın kuzuuuummmm

Safım belli işte bacım, ne dediysem o...

antalyada olan yokmu yaaaaaa

ahanda buluşsanı yaa
kız kuzu dün biri geldiydi temmuzda dguracam snaıyormuş kaç aydır temmuzda takılıyormuş kız sonradan dank edip dün geldiydi 23 haftalık falandı ama bugün yok kadının gözümü korktu ne ama halbukis eni görmemişti daha oda antalyadaydı

antalyada olan yokmu yaaaaaa

ahaaaaaannndaaa, bu nneee..
Başka şey dilesem olackmış..Allahım kızıma sağlık sıhhat afiyet, performansı yüksek koca, bide mini cooper nasip et yarabbimmm..
Neyse dua faslını geçelim...Ben antalyadayım bacımmmm..Nerden çıktın sen, niye daha önce gelmedin...Bu uyuz karılardan önce biz buluşalım...

amin acanım amin.
buluşalım valla

aaaaa gerçektenmiiii bende yenibosnadayım:)))

neresinde oturuyon bacım açık adres ver özelden :)

hadi hayırlıs,ı bir avazda inşallah.
Darısı başımıza.

fmg aynı fmg

çok kötüsünüz ama resimlerinizi bekliyorum

haaaa haaaaaaaaa koptum bak cadıya sennnn neler buluyo

Benii benii,
bihteriniii,
davet etmiyonuz mu buluşmayaaa...Bi antalyalı bulamadım buluşacak koca topikte...

atla uçağa gel kız. sensiz olur mu?

safari yaparız kuzum ölüyorum bu turistlere ben adamlar 1 aylık bebkle yurtdışına çıkıyorlar da bizz herhalde 1 sene şehirdışına çıkamayız

Biz de bebiş 40 ı çıksın, ıspartaya gidicez, türbe ziyaretine...Bizim bebe türbe bebesi yaa..Dua edicez bebişimizi alıp da..Çıkarız kız bişey olmz, yazın doğacak kuzular...

selaaaam

naberkıslar ne var ne yok.
kar sonunda geldi biraz geç oldu ama olsun..biraz mikrop kırılırherkes hasta yaw kimi sorsam hasta biz biraz iyileştik gibi 10gündür yatak döşek yattım dışarı çıkamıyorum..yemek yapamıyorum hergün lahmacun yemekten bıktım ve kilo aldım tek yapabildiğim çorba.. şöyle bi bamyalı türlü olsa da yesem nasıl özledim anlatamam bamyayı..sizin de canınız isticek şimdi ya
neyse öyle işte ben bide bebişe alışveriş yapiim diyom bişi bulamıom alcak herşeyimiz var oğlumdan anlaşılan masrafsız olcak bebik bi tek badi ve bebek bezi yeter heralde

Valla mı...Kız beni görse hepten vazgeçerdi o, bunla mı buluşcam ben diyee...Deli bu karı der kaçardı..

Biz de bebiş 40 ı çıksın, ıspartaya gidicez, türbe ziyaretine...Bizim bebe türbe bebesi yaa..Dua edicez bebişimizi alıp da..Çıkarız kız bişey olmz, yazın doğacak kuzular...

aman ne olcak beeeeeeee 40 ya cıkar ya cıkmaz bızde adanaya gıtcez memlekete lafmıs ya o 40 ı cıksın yok bılmemm ne

noooldu ses çıkmıyo kimseden
kafamı kızdırmayın hepinize tek tek çaya gelirim. ya benimle buluşun yada evde beni bekleyin. kısır yapın bana. bak akşam öyküme gittim rüyamda ona göre :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…