2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ıspartalımısın canım

Yok değilim, biz oraya tatile gitmiştik eğirdir gölünün o tarafa..Daha önce 2 kez gittiğimiz halde yol üstünde hiç görmediğimiz bi türbe gördük, öyle türbe falan görünce girmeyiz normalde, girip dua ettiydik, meğer o türbe bebeği olmayanların gittiği bi türbeymiş..Haberimiz yoktu..Ben 5 senelik evliyim, bebek yoktu...O gezinin olduğu ay hamilee kalmışım, haberimiz yoktu..O yüzden bebek doğunca gitmek istiyoruz ziyarete tekrar..

Son düzenleme:
noooldu ses çıkmıyo kimseden
kafamı kızdırmayın hepinize tek tek çaya gelirim. ya benimle buluşun yada evde beni bekleyin. kısır yapın bana. bak akşam öyküme gittim rüyamda ona göre :)))))

Egenin annesine git kız, o kısır yapıyo, ege habire yiyo yaa...
Ya da bana gel, ben yaparım sanaa da sezin hanıma da..

hıı tamam ben yarı ıspartalı sayılırımda dicektim bide hemşeri çıkarmışız die bizde geçen cumartesi gittik ıspartaya ama o dediğin yeri bilmiyorum bizimkilerin oraya giderken yolda bi levha var türbeler diye ama gitmek hiç nasip olmadı

tamam doğur öyküyü al gel. Daha güzel olur.

ben beeeeeeeeeeeeeeeennnnn gelicem.
alllah nasip ederse tabi.

bende eeeeeeeeeeeama o gün aksilik çıkmazsa söz vermiyorum yerime bakan olursa.. Malum herhafta bişey çıkarıyorlar.
Olurda işi çıkar adamın

kepez üzerinden ıspartaya giderken ama ısparta ili sınırları içinde, sağ aşık dede türbesi diye biyer.Çok küçük yol üzerinde..
Kız topikte burdurlu da var biliyon mu, biz de çoğalıyoruz, bi buluşma da biz yapalım hatunlar çatlasın..

oku oku bitiremedim valla
uyuduk uyandık geldik kızımla
aklıma takıldı şimdi hafta sonu kızımın beşiğini alacaktım ama bu karda kışta çıkıp gezemem ki

hmm bilmiyorum cnm ama eşim bilir. bu arada burduru bilmem ama bucak'a çok gideriz orda ev var bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…