Buluşalım canım yaa, ben kızılarıkta oturuyorum, sen nerdesin..
atla uçağa gel kız. sensiz olur mu?
olmazzzzzzzzzzz ben çalışıyorum 4 de çıkıyorum 4 den sonra da olmaz haftaya olsun
ıspartalımısın canım
bende sütçülerde yim ama kızılarığı biliyorum
anacım şimdi gelemem, kızı bi doğurayım ondan sonraa..Uçakta korkarım fala bişey olur..Korkudan izmire bile gitmiyorum ben anamın yanına..
heeeeee ok o zaman olur bi aksilik çıkmazsa. Gelecek olanlar bildirsinler
noooldu ses çıkmıyo kimseden
kafamı kızdırmayın hepinize tek tek çaya gelirim. ya benimle buluşun yada evde beni bekleyin. kısır yapın bana. bak akşam öyküme gittim rüyamda ona göre :)))))
Yok değilim, biz oraya tatile gitmiştik eğirdir gölünün o tarafa..Daha önce 2 kez gittiğimiz halde yol üstünde hiç görmediğimiz bi türbe gördük, öyle türbe falan görünce girmeyiz normalde, girip dua ettiydik, meğer o türbe bebeği olmayanların gittiği bi türbeymiş..Haberimiz yoktu..Ben 5 senelik evliyim, bebek yoktu...O gezinin olduğu ay hamilee kalmışım, haberimiz yoktu..O yüzden bebek doğunca gitmek istiyoruz ziyarete tekrar..
Egenin annesine git kız, o kısır yapıyo, ege habire yiyo yaa...
Ya da bana gel, ben yaparım sanaa da sezin hanıma da..
İyi kız yakınmışız daa..Ciddi ciddi buluşalım bigün...
Yalnız kilo almadıysan buluşmam bacım, ben kuzuluktan çıktım dana oldum, kilo aldıysan öyle gel, psikolojimi bozmaaa..
tamam doğur öyküyü al gel. Daha güzel olur.
ben beeeeeeeeeeeeeeeennnnn gelicem.
alllah nasip ederse tabi.
hıı tamam ben yarı ıspartalı sayılırımda dicektim bide hemşeri çıkarmışız diebizde geçen cumartesi gittik ıspartaya ama o dediğin yeri bilmiyorum bizimkilerin oraya giderken yolda bi levha var türbeler diye ama gitmek hiç nasip olmadı
valla ben pek kilo almadım aynı duruyorum canım sadece hafiften biraz karnım var oda malum
bende eeeeeeeeeeeama o gün aksilik çıkmazsa söz vermiyorum yerime bakan olursa.. Malum herhafta bişey çıkarıyorlar.
Olurda işi çıkar adamın
valla ben pek kilo almadım aynı duruyorum canım sadece hafiften biraz karnım var oda malum
canım çok sağol, kurban olurum size türkiyenin dört bir yanından arkadaşım oldu çok mutluyum.
kepez üzerinden ıspartaya giderken ama ısparta ili sınırları içinde, sağ aşık dede türbesi diye biyer.Çok küçük yol üzerinde..
Kız topikte burdurlu da var biliyon mu, biz de çoğalıyoruz, bi buluşma da biz yapalım hatunlar çatlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?