canım çok sağol, kurban olurum size türkiyenin dört bir yanından arkadaşım oldu çok mutluyum.
hakikatten mardin de bile ardahanda bile arkadaşımız var..
Ne mutlu bize:)))))))))
Anacım o zaman buluşmayalımmm, sen kilo al öyle gel..Ben neredeyse top niyetine yerlerde yuvarlanacam...Hangi hastaneye gidiyorsun sen ??
annnnammmm kuzu buluşunca çok yedir o da kilo alsın bananeeeeeeeeeeeee.......
Bacım bunları aralık anneleri topiğine sürücez...Aralığa kadar doğurmasınlar, anca kilo alacaklar..
çallı meydana gidiyorum canım sen hangisine gidiyosun
kızlaaaaaaaaaaaaar benim o burdurlu
Andeva yıldıza gidiyorum ben de..
hakikatten mardin de bile ardahanda bile arkadaşımız var..
Ne mutlu bize:)))))))))
oku oku bitiremedim valla
uyuduk uyandık geldik kızımla
aklıma takıldı şimdi hafta sonu kızımın beşiğini alacaktım ama bu karda kışta çıkıp gezemem ki
ya aminnnnnnnn öyküme felanda söyleyelim ama o çok uzakta. Channel çilek onlarda gelir
Evet yaa, türkiyenin dört bi yanından insan var gerçekten topiktee...Ben zaten eşime diyorum, günün birinde yolum istanbula düşse nereleri gezeceğimi bilemesem bile topikten bi sürü arkadaşım var, onlarla buluşurum beni gezdirirler diye..
Bacım bunları aralık anneleri topiğine sürücez...Aralığa kadar doğurmasınlar, anca kilo alacaklar..
kız anam resım de gordunuz beee karın kocaman dı ben aralık annesı olmammmmmmmmmmm:84::84::84:
Herkese merhaba!! ben foruma seyrek giriyorum birkaç safya okuyup geleyim dedim ne güzel buluşuyormuşsunuz keşke ben de orda oturuyor olsambu arada hala midesi bulanan var mı benim arada sırada oluyor hala... paçayı kurtaramadım
Bak işte iyi insan lafının üstüne geldiii...
doğumu da ordamı yapıcaksın
Ben anlamammm....
Sen, fatma, yakamoz, saphiree, mervenesli sürecez sizi topikten..Biz 15 kilo aldık, 4 kilo aldık diyorsun sen..Aralığa kadar ancak yetişirsin bize..Ağaaam, gönderiyoz demi bunları...
Valla maddiyata bakıyor, biraz sıkışığız, kredi çektik ev için..Onun borçları var ama büyük ihtimal orda yapacağım...Doktorumu çok seviyorum, inşallah bi terslik olmaz da orda doğururum..Gün bile verdi adam bana, 4 haziranda doğuruyorum..
buluşmamı düzenliyoruz kızlar biraz geç kaldım ben işten güçten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?