Ben Amasyadayım canım ama memleket izmir doğumu orda yapacağım, mayıs başında ordayım inşallahsen nerdensin canım
canım siz çok kilo aldıysanız bizim suçumuz nedemekki bizim bünye müsade etmiyo
ücreti ne kadar oranın bizde biraz sıkışığızda araştırma yapıyorum
Ben Amasyadayım canım ama memleket izmir doğumu orda yapacağım, mayıs başında ordayım inşallah
Fmggggggg bacım bu kız ne yapıyor içerde karnım yamuluyor. çok canım acıyor. Amudamı kalktı ne..
Kızlar bi gelsinlerde yarın tekrar konuşuruz
canım benimde bugün alttan çıkacak kızım az kaldı bazen çok baskı yapıyor
arkadaşlar ben de az kilo alanlardanım ama bir de şöyle bir durum var onu da söylemeden geçemeyeceğim ilk hamileliğimde 6. aydan sonra 3er 4 er almıştım kiloları bir de doğumdan sonra hemen verip emzirme döneminde tam 6 kilo almıştım bir de böyle bir durum var....hamileyken kustum kustum bir şey aşermedim... emzirirken resmen tatlı aşerdimcanım siz çok kilo aldıysanız bizim suçumuz nedemekki bizim bünye müsade etmiyo
Fmggggggg bacım bu kız ne yapıyor içerde karnım yamuluyor. çok canım acıyor. Amudamı kalktı ne..
Kızlar bi gelsinlerde yarın tekrar konuşuruz
Ben anlamamm, kilo al öyle gell..
olur alırım
yılbaşından önce 750 dediler..Yılbaşından sonra zam gelmiştir büyük ihtimal..Ama bebek için falan da ekstra bişeyler çıkar..Ortalama 1.000 tl.yi bulur herhalde...
sorma benimde canım yanıyor. bugün aşağıya çok vurdu.
yüzümün şekli değişiyor acıdan. vahşi benim kız. acımak yok enneye.
iman gücüyle vuruyor :))))))
Amiiiiiiinnnnnnnhmm inş cnm allah kolaylık verir inş hepimizin doğumuna
galiba bnm hastanede öyle, ama çallı meydanda doğum olmuyomuş galiba uncalıdakinde oluyomuş taaa oraya da gidemem ben oraya gidesiye doğururum be
Vur kızım vur bakayım, Allah bacaklarına kuvvet versin...
Benim kızım da sen gibi vursun dursunnn..
Kız hamileliğin en güzel tarafı bu tekmeler...Hep vursunlar..
evet güzel yaaaa yerim ben onun ayaklarını.
kızlar bebişimin kokusunu hayal ediyorum. içim ılık ılık oluyor.
gözlerim dolacak valla. nasıl bir sevgi bu anlamadım.
Vur kızım vur bakayım, Allah bacaklarına kuvvet versin...
Benim kızım da sen gibi vursun dursunnn..
Kız hamileliğin en güzel tarafı bu tekmeler...Hep vursunlar..
ay ewt yaa kızım vurdukça nasıl seviniyo bnm herif sevindirik oluyo garibim
Niye orda olmuyor ki..Sen normal doğum istiyorsun herhalde..andevada normal 500 dü yılbaşından önce..ben direk sezeryan fiyatını söyledim sana..Normal doğum daha ekonomik..
anlatmaa, ben hayal kurunca hemen başlıyorum ağlamayaa, patron karşımda oturuyo...Ağlatma bizi kızımlaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?