Ben de kızım oynamayınca üzülüyorum yaa, eşim de ben üzülüyorum diye üzülüyo karnımı bi sallıyo çalkalıyoo, bizimki hemen rahatsız etmeyin beni tekmeleri atmaya başlıyor..
vursunlar kız. yeterki sağlıklı olsunlar. ayaklarını yerim onların..sorma benimde canım yanıyor. bugün aşağıya çok vurdu.
yüzümün şekli değişiyor acıdan. vahşi benim kız. acımak yok enneye.
iman gücüyle vuruyor :))))))
maşallahhhhhhhhh hepsineBenim kız da göbeğimin tepesinde mideme mideme vuruyoo...
canım benimde bugün alttan çıkacak kızım az kaldı bazen çok baskı yapıyor
Biz kaçıyoruz kızımlaaa...
Herkese iyi akşamlarr..Yarım görüşürük...Öpüyoruz herkesi...
Biz kaçıyoruz kızımlaaa...
Herkese iyi akşamlarr..Yarım görüşürük...Öpüyoruz herkesi...
kızlar bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıkıyoruz
neyse kızlar bizde kaçıyoruz kendinize iyi bakın ve tabiki topiklerinize de görüşürüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzz
slm kızlar bebeğin hareketlernden laf açılmış galiba bende tam onu soracaktım ya bnm bebeğimn hareketleri çok seyrek yani bazen tüm gün oynamıyor ultrasona göre 28 hafta lık olucz ama hareketmz çok az üstelik karnımda çok büyük yani acaba suyum fazlada hareketini benmi hissetmyorum haftaya doktorum var danışıcam ama size sorıym dedim
slm kızlar biz fazla hareket edip yorulduğumuzda bebişler daha az hareket ediyormuş.bende size bişi sorcam 24+2 olduk 2 gündür yukarıda olan dik karnım aşağı indi bi de benim karnımda çizgi var alt karnıma kadar inen koyu renk çizgi sizde de var mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?