2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kızım oynamayınca üzülüyorum yaa, eşim de ben üzülüyorum diye üzülüyo karnımı bi sallıyo çalkalıyoo, bizimki hemen rahatsız etmeyin beni tekmeleri atmaya başlıyor..

bizim kızımız bni gece yatırmıyo hele babası işten geldiği zaman hiç durmuyo kıpır kıpır yol açım çalışması yapıyo mübarek

sorma benimde canım yanıyor. bugün aşağıya çok vurdu.
yüzümün şekli değişiyor acıdan. vahşi benim kız. acımak yok enneye.
iman gücüyle vuruyor :))))))
vursunlar kız. yeterki sağlıklı olsunlar. ayaklarını yerim onların..

Benim kız da göbeğimin tepesinde mideme mideme vuruyoo...
maşallahhhhhhhhh hepsine

canım benimde bugün alttan çıkacak kızım az kaldı bazen çok baskı yapıyor

benimkide dikiliyor resmen. salınıyor ordan oraya.

kızlar bebişime sonunda isim bulduk
ASYA istiyorum dedim eşime o da hoşuna gitti tamam ama yanına da ASENA ismini koyalım dedi
ASYA ASENA olsun ASENA nın anlamı dişi kurtmuş ondan hoşuna giTTİ eşimin
ama bende ASENA yı pek istemiyorum offfff sizce nasıl bi akıl verin

ege gule ule canımmmmm ay benımkınde hala tık yok oramın ustunde bır yumruk oldu orayamı gectı nedır oynamıyorda dur bakalım ne zaman bozacak ınadını

neyse kızlar bizde kaçıyoruz kendinize iyi bakın ve tabiki topiklerinize de görüşürüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzz

slm kızlar bebeğin hareketlernden laf açılmış galiba bende tam onu soracaktım ya bnm bebeğimn hareketleri çok seyrek yani bazen tüm gün oynamıyor ultrasona göre 28 hafta lık olucz ama hareketmz çok az üstelik karnımda çok büyük yani acaba suyum fazlada hareketini benmi hissetmyorum haftaya doktorum var danışıcam ama size sorıym dedim

bacım onunla alakaası yokkı korkma benımkıde fazla oynamıo bu aralar yorulmayın dıo dr lar ama ben seyımn ustunde ıkı dakka durmuom

slm kızlar biz fazla hareket edip yorulduğumuzda bebişler daha az hareket ediyormuş.bende size bişi sorcam 24+2 olduk 2 gündür yukarıda olan dik karnım aşağı indi bi de benim karnımda çizgi var alt karnıma kadar inen koyu renk çizgi sizde de var mı acep

merhaba )

karnımızda cıkan çizgi hamilelik çizgisiymiş esmerlerde daha sık görülürmüş
benim mesela 2 aylıkken belirmişti cok erken yani. adına Linea nigra deniliyormus.

slm bayanlar bu siteye yeni üye oldum sohbetleriniz çok hoş bayıldım ben bursadan katılıyorum inş artık hergün katılırım bütün gün yatıyorum işim artık sohbet etmek uyumak öle geçecek neyse iii akşamlar

ayrıca karnında beliren çizgi hamilelik madalyonu da deniliyor benim kızımda erken çıktı şimdi 27 haftalık hamileyim yeni beliriyor doğumdan sonra gidiyor önemli bişi değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…