2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım. neden yatarak geçiriyorsun hamileliğini? hayırla alırsın inşallah bebeğini kucağına. ikinci mi?

hoşbulduk canım benim ikinci bebeğim bu hamileliğim başından beri sorunlu düşük tehlikesi vardı şimdi artık erken doğum tehlikesi var sürekli ilaç veriyorlar o da beni uyutuyor bakalım hayırlı sı kızım var iş oğlum olacak canım

Allah bağışlasın kızını canım kaç yaşında? oğluna da zamanında ve sağlıklı bi şekilde kavuşursun inşallah. benim de oğlum olacak inşallah, ilk bebeğim

kızlar akşam elektrik gitti 2saat gelmedi bizde annemlere gittik zaten.. gelince baktık pc çalışmıyo( napcam bilmiyom valla birkaçgün giremeyebilirim siteye haberiniz olsun..

günaydın anneler artık uyuyamıyorm eşim işe gidiyo benim uykuda onla gidiyo bu arada bebişin hareketlerini dünden beri hissetmiyorum yada bana öle geliyor sanki böle karnımın içinde gaz baloncukları patlıyor anlam veremedim bide dündcen beri kasık ve karın ağrım var normalmi arkadaşlar endişeleniyorum ama abartmak istemiyorum ben özel doktora gidiyorum muayene 125 tl şimdi boşu boşuna okadar para vermiyim diyorum

bakırköy, carousel mado çok güzel mekan yaptı. haftaya cumartesi saat 14:30'da buluşalım derim.
hadi buyrun bakalım siz ne dersiniz :)))))))

heeeeee ok o zaman olur bi aksilik çıkmazsa. Gelecek olanlar bildirsinler

Yaaa ben de gelirim ama benim o gün 13de Maslak'ta doktor randevum var... Yetişebilir miyim sizce 14:30a? Ya da benim gelmem 15i falan bulur herhalde..

Bakırköy bana çok kolay kızlar bu arada, Bostancıya geçerim, deniz otobüsüne çok yakın evim..

Egeeeeeeeeee Eylül'ü de getirirsin di miiii :)

güneşli bir ardahan sabahından günaydınnn

Ne kadar çok uğraşsan da
Beni kırmaya çalışsan da
Senden ayrılmam mümkün değil
Yaaa!

Bazen bana darıldığında
Telefonlara bakmadığında
Seni özlemek kolay değil

Yaaa!

Olsun be güzelim olsun
Aşkın sağı solu belli olmaz
Ben aklımı senle bozdum
Hiç kimseyle işim olmaz

Nefesinde yüzeceğim
Yüzümün kıyısına vurdukça
Sevdim yine seveceğim
Aşkın koynunda uyudukça
Aşkın koynunda uyandıkça

Ben kovaladıkça kaçsan da
Aşkımı hafife alsan da
Varlığın binbir ömre bedel
Yaaa!

Beni bazen anlamasan da
Canımı dağlayıp acıtsan da
Seni affetmek bile güzel
Yaaa!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada dün feci şenlikliymiş burası ben çıktıktan sonra kaçırdımmm
Bugün de aynı performansı bekliyoruzz topiktenn :)
İkinci haber kocamla barıştım :) ben uyurken çok tekmelemiş Miracık, kocamın da eli karnımdaymış çok ağlamış.. Babalık içgüdüsü geldi bana diyor sersem..
Kıyamadım öyle anlatırken, içim eridi barıştık :)

bugünde öle olur merak etme ben gene formumdyım güneş var bugün burdada

Günaydın kızlar..
Bu sabah bomba gibisiniz bakıyorum daa...
Fatma kız, o göbek ne, hakkatten sivrilmiş öne doğru..Maşallah kuzucuğuma, sana kilo aldırmıyo kendi büyüyor...

Günaydın kızlar..
Bu sabah bomba gibisiniz bakıyorum daa...
Fatma kız, o göbek ne, hakkatten sivrilmiş öne doğru..Maşallah kuzucuğuma, sana kilo aldırmıyo kendi büyüyor...

2-3 gündür böle yaa bnde şaşırıorum aynaya bakıp duruom bu bn miyim diye ya bnim gögüslerde çatlıyo beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…