zonguldak ama ılcesınde eregli deyım ben ama aslen buralı degılm
Aaaaa bende doğma büyüme ereğliliyim annemler ablamlar orada haftaya annemi almaya gelecek eşim sen iş nedeni ilemi ordasın
kızlar bübchen diye bi marka var bebek bakım ürünleri bildiğiniz bi marka mı? kullanan varmı ?
evet cnm iş dolayısıyla buradayız siz merkezdemı koydenmı
ben çocukken almanyadan halamın oğlu gelirdi hatırlıyorum onun hanımı bu markanın
kremlerini falan kullanıyodu çouklarında eski bir marka ama kalitesi konusunda bir fikrim yok
merkez canım yenimahallede annemler siz bizde oralı değilizde doğma büyüme ordayız
tmm cnm inşallah aksilik çıkmazda görüşürüz.
bizde iyiyiz iş güç. normal yani.
birazdan kapatıcam son demlerim işlerim var. sonra yine girerim
öykümm ben çarşıdan 5 tl ye aldım yelek pijama takımları var 5 tl. inanılmaz uygun. markalar çok pahalı bence kanzdan bi body yi 8 tl ye aldım
bitkiselmiş galiba. başka sayfalarda memnun olanlar varmış unnadoda indirime girmiş fiyatları gayet iyi görünüyor..
canım hangi sitelerden alıyorsun? bana da internetten almak mantıklı geliyor ama işte dokunmayınca falan ya kötüyse diye endişe ediyorum.. bide fiyatları tam bilmediğim için sorun oluyor. pahalı mı ucuz mu bilemeyince alamıyorum :)) bak mesela yelekler çok uygunmuş dediğinize göre..ben de alıcam şimdi, renk seçiyorum..
güle güle kullan ben netten hiç alışveriş yapmıyorum eşimde sıkı sıkı tembihliyo sakın netten alma diye cesaret edemiyorum
Valla benim eşim bankacı ama bişi demiyor..aslında o tarz siteler gayet güvenli.. Ama ben mesela sadece bir karttan alıyorum, onunda limiti çok yüksek değil zaten..
Valla benim eşim bankacı ama bişi demiyor..aslında o tarz siteler gayet güvenli.. Ama ben mesela sadece bir karttan alıyorum, onunda limiti çok yüksek değil zaten..
benim eşim hesap numaralarını kredi kartını kesinlikle veme neler görüyorum diyo avukat benim eşim
selammmmmm ben geldim 6 gün aradan sonra.....
benim eşim hesap numaralarını kredi kartını kesinlikle veme neler görüyorum diyo avukat benim eşim
evet tabıkı haklı ama guıvenılır sıtede var yanı mesela gıttıgıdıyor var hepsiburada.com var bız sadeece buradan yaptık ama bebek ıcın degıl hem cok avantajlı mallarıda cok ıyı
Ya ama bu siteler baya bir güvenli ya birde itiraz ederseniz banka ödetemezki onları yani ben öyle biliyorum bende 7 sene kadar bankacılık yaptım hiç rastlamadım böyle şeylere.. İnternetten alışveriş sırasında sadece kart numarası değil başka no larda gerekiyor zaten... aman herkesin başına yinede gelebilirde, ne bilim ben hiç rastlamadım daha..
bende szin gibi düşünüyorum ama işte emir büyük yerde ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?