2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bübchen diye bi marka var bebek bakım ürünleri bildiğiniz bi marka mı? kullanan varmı ?

ben çocukken almanyadan halamın oğlu gelirdi hatırlıyorum onun hanımı bu markanın
kremlerini falan kullanıyodu çouklarında eski bir marka ama kalitesi konusunda bir fikrim yok

ben çocukken almanyadan halamın oğlu gelirdi hatırlıyorum onun hanımı bu markanın
kremlerini falan kullanıyodu çouklarında eski bir marka ama kalitesi konusunda bir fikrim yok

bitkiselmiş galiba. başka sayfalarda memnun olanlar varmış unnadoda indirime girmiş fiyatları gayet iyi görünüyor..

Benim kocam izin vermiyor uzak yerlere gitmeme ondan, haftasonu benimde biraz moral bozuktu adamcağız al herşeyi dedi.. Bakmadım bile fiyatlara ama dediğin gibi oralarda daha ucuzları var.. Ama ben daha önce aldıklarımı hep indirimden aldım mesela 7 body yi 23 tl ye falan almıştım ama yelekeleri pahalı almışım annemde dedi ben çarşambadan alırdım niye acele ettin diye..

valla bende hepsinden var, markafoni, trendyol, limango... limango kids varmış artık orda da güzel şeyler var pusetler bile vardı... Ben geçenlerde dolaşırken anakucaklı bebek arabası gördüm biryerlerde mesela 235 tl falandı.. Çok uygun bence, ben olsan öle bişi alırım sonrada kaliteli güzzel bir puset alırım 1 yaşında falan... Tabi sizin ilk bebekler özenirsiniz şimdi ama gerçekten çok gereksiz..

güle güle kullan ben netten hiç alışveriş yapmıyorum eşimde sıkı sıkı tembihliyo sakın netten alma diye cesaret edemiyorum

Valla benim eşim bankacı ama bişi demiyor..aslında o tarz siteler gayet güvenli.. Ama ben mesela sadece bir karttan alıyorum, onunda limiti çok yüksek değil zaten..

Valla benim eşim bankacı ama bişi demiyor..aslında o tarz siteler gayet güvenli.. Ama ben mesela sadece bir karttan alıyorum, onunda limiti çok yüksek değil zaten..

benımkıde guvenılır olmasa bıle ben jandarmayım banabıse yapamazlar dıo :):):):)) bır gun basına bır ıs gelmeseydı

benim eşim hesap numaralarını kredi kartını kesinlikle veme neler görüyorum diyo avukat benim eşim

benim eşim hesap numaralarını kredi kartını kesinlikle veme neler görüyorum diyo avukat benim eşim

evet tabıkı haklı ama guıvenılır sıtede var yanı mesela gıttıgıdıyor var hepsiburada.com var bız sadeece buradan yaptık ama bebek ıcın degıl hem cok avantajlı mallarıda cok ıyı

selammmmmm ben geldim 6 gün aradan sonra.....

Ya ama bu siteler baya bir güvenli ya birde itiraz ederseniz banka ödetemezki onları yani ben öyle biliyorum bende 7 sene kadar bankacılık yaptım hiç rastlamadım böyle şeylere.. İnternetten alışveriş sırasında sadece kart numarası değil başka no larda gerekiyor zaten... aman herkesin başına yinede gelebilirde, ne bilim ben hiç rastlamadım daha..

evet tabıkı haklı ama guıvenılır sıtede var yanı mesela gıttıgıdıyor var hepsiburada.com var bız sadeece buradan yaptık ama bebek ıcın degıl hem cok avantajlı mallarıda cok ıyı

bende szin gibi düşünüyorum ama işte emir büyük yerde ne yapalım

bende szin gibi düşünüyorum ama işte emir büyük yerde ne yapalım

benim eşim de kesinlikle karşı çıkanlardan. ama ben limango kids'ten ufak tefek bişiler aldım geçenlerde. bir de kitap alıyorum internetten. ama mesela bebek arabası falan daha uygun bulsak bile internetten kesinlikle alamayız diyor. bence güvenilir sitelerden rahatlıkla alışveriş yapılabilir, sanal kartla yapılırsa daha da güvenli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…