- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
canım ben tam nerde oldugumu bılmıyorum bır turlu ogrenemedım ama jandarmanın ordayız bız :90:
karakan ben de aldım miniminişten bir tane yelek, bir tane tulum, 1 tane bere eldiven takımı, bir tane pijama altı, bir tane de penye hırka aldım :) hepsini 6-9 aylık aldım..
bir de alırken dikkat et tulumların bazıları kısa kollu canım, yani benim gibi 6-9 aylık alacaksan onları sonbaharda giydiremeyiz..hayırlı olsun ikimize de:))
ben de internetten çok fazla alışverş yaptım, çokşükür maşallah diyeyim başıma bi olumsuz durum gelmedi.. internetten ucuza aldıgım bişeyi dışarda daha pahalı görünce çok mutlu oluyorum :))) mesela geçen çatlak kremini 50ye aldım heryerde 70 lira. kargo ücreti de ödemedim üstüne bir de ruj hediyem var :79:
benim eşim hesap numaralarını kredi kartını kesinlikle veme neler görüyorum diyo avukat benim eşim
diyorum ya bende sizler gibi düşünüyorum güvenilir siteler var sanal kart var ama eşim istemediği için:)))))))) bende avukatım çok güzellerdi büssürü şey aldım zaten internet bankacılığında sanal kart oluşturuluyor sorun olmuyor
karakan ben de aldım miniminişten bir tane yelek, bir tane tulum, 1 tane bere eldiven takımı, bir tane pijama altı, bir tane de penye hırka aldım :) hepsini 6-9 aylık aldım..
bir de alırken dikkat et tulumların bazıları kısa kollu canım, yani benim gibi 6-9 aylık alacaksan onları sonbaharda giydiremeyiz..hayırlı olsun ikimize de:))
ben de internetten çok fazla alışverş yaptım, çokşükür maşallah diyeyim başıma bi olumsuz durum gelmedi.. internetten ucuza aldıgım bişeyi dışarda daha pahalı görünce çok mutlu oluyorum :))) mesela geçen çatlak kremini 50ye aldım heryerde 70 lira. kargo ücreti de ödemedim üstüne bir de ruj hediyem var :79:
valla jandarma nerde bilmiyom üniversiteden sonra gezmeye gidebiliyorum sadece
merhabalar arkadaşlarrr
bugün şeker yüklemem yapıldı, çk şükür normal sınırda çıktı acaip rahatladım...
eve de internet ayarlayacaz büyük ihtimal, izindeyken de buralardan kopmayacam inşallah....
dikkat edin kendinize bu soğuklarda, öpüyom
cnm carrefour express var ben oraya yakınım pazarın kuruldugu yer ben de tam bılmıyorum valla
merhabalar arkadaşlarrr
bugün şeker yüklemem yapıldı, çk şükür normal sınırda çıktı acaip rahatladım...
eve de internet ayarlayacaz büyük ihtimal, izindeyken de buralardan kopmayacam inşallah....
dikkat edin kendinize bu soğuklarda, öpüyom
bende szin gibi düşünüyorum ama işte emir büyük yerde ne yapalım
:)))))))) bende avukatım çok güzellerdi büssürü şey aldım zaten internet bankacılığında sanal kart oluşturuluyor sorun olmuyor
diyorum ya bende sizler gibi düşünüyorum güvenilir siteler var sanal kart var ama eşim istemediği için
uzak duruyorum ne yapıyım
tamam sen zonguldak yolu üzerindesin kepeze giderken sanırım carrefourun altında demi diş hastanesi orda ablamda eniştemde diş doktoru dişin agrırsa selamımı söyle :))))))))
:) ben de avukatım ama kamudayım, serbest mis çalışıyorsun sen? bildiğim kadarıyla şu an çalışmıyorsun da hamilelikten ötürü...
hayır kepezi bılıyorum ordakı carrefour degıl hahahahahaha bu tam carsıdakı bu meydan basının ordakı carrefour a yakınım
sende ankaradaydın demi ben istanbulda serbet burom vardı evlenince kapatıp ankaraya geldim beş senedir ankarada özel sektorde GSM operatorunun kadrolu avukatlıını yaptım şuan istifa edip evdeyim
ben görmeyelikaç carrefour olmuş be ereğlide küçük istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?