2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım çok zor bir karardı ankaranın piyasasına bakıldığında ama eşimin işinden dolayı gelmek en mantıklıydı aşkımıza yenik düştük büromuzu kapattık bebek özlemimize yenik düştük kariyerimizi bıraktık:))))))))) insan hayatta önem derecesine göre bişeyleri bırakmak zorunda kalıyor

sende ankaradaydın demi ben istanbulda serbet burom vardı evlenince kapatıp ankaraya geldim beş senedir ankarada özel sektorde GSM operatorunun kadrolu avukatlıını yaptım şuan istifa edip evdeyim

bende bır gsm bol.mdurlugunde seflık yaptım ofıs seflıgı adanada ama geldım buraya ıste

katılıyorum sana, şu an iş yerinde benzer bir konumdayım çünkü hamileliğimden ötürü tezim gecikecek baya... ama minik oğlum için her şeye değer inşallah, Rabb'im hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin onlara. düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor, çok özel bir duygu...

kızlar mereba bugün deli bir baş ağrısıyla uyandım .şuan biraz hafifledi ama yine de sersem gibiyim ilaç alamayınca.geçmişi okuyum dedim de internet sitelerinden bahsedilmiş.ben alışverişimi kıyafwt hariç tamamladım ve hepsini netten aldım.trendyol,markofoni,hepsi burada,gitti gidiyor,civciv bebe,avantaljı ürünler,bebefix bunlar bana sorun yaşatmadılar.tek sıkıntısı ev kolilerle dolduuu.-)))

ama annem falan da çok kızıyo almayın kredi kartına bişey olcak diyo)))ama napıyım mağaza mağaza gezmek çok yorucu hem daha uygun fiyata hem çok daha fazla çeşit buluyosun nette.

Geçmişolsun ben de ilk defa yaptım markofoniden güvensizde gelmedi bana sanal kart kullandım

çok iyi bilirim oraları offf canım şimdi mersinde ciğerci apoda olmak vardıııı

hasan usta adana kebab tavsıyemdır ve tatlıcı kose :))))))))) kız kucuk anacım burası cırkın degıl ama yapamıom daha yenı geldım 8 aylık evlıyım evledım buraya geldım dahaa alısamadım aslında bacım

bakın gercekten oyle kuzucm bızım oranın ınsanları oyle gıdenın gelesı gelmıo cok buyuk :))))))))))

Kizlar selam,
Umarim bebisler ve siz iyisinizdir. Sayfalar o kadar hizli ilerliyor ki okumak cok uzun suruyor.
Kasilmalariniz ne alemde? Ben gun icinde en az 6-7 kere kasiliyorum, yani karnim tas gibi oluyor ve beni nefessiz birakiyor. Doktorum onemli degil dedi ama eski doktorum onceki hamileligimde deli gibi magnezyum dayamisti bana. Bu vermedi hic. Kafama gore aliyorum ama dozajini abartmaya korkuyorum. Burada eritme poset olanlardan var mi bilmiyorum hap seklinde bir tanesini yutuyorum. Sizler basladiniz mi?
Simdi yine kasildim yaa.. nasil basinc yapiyor tum vucuduma anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…