evet ankaradayım. gerçi hiç avukatlık yapmadım sadece stajımı tamamladım ama eşim serbest avukat olarak çalışıyor. bi avukat için bürosunu kapatıp istanbuldan ankaraya gelmek zor bir karar olmalı, istanbula gidenler hiç dönmek istemiyor buralara:):)
hos geldınnnnnn
sende ankaradaydın demi ben istanbulda serbet burom vardı evlenince kapatıp ankaraya geldim beş senedir ankarada özel sektorde GSM operatorunun kadrolu avukatlıını yaptım şuan istifa edip evdeyim
ben hıc sevmıyorum burayı cok tuhaf bıyer yada bana cok farklı gelıo :26:
nerden geldinki büyük ehirden geldiysen alışamazsın tabiki
bende bır gsm bol.mdurlugunde seflık yaptım ofıs seflıgı adanada ama geldım buraya ıste
iyiyiz askıtom senı sormalıııııı
katılıyorum sana, şu an iş yerinde benzer bir konumdayım çünkü hamileliğimden ötürü tezim gecikecek baya... ama minik oğlum için her şeye değer inşallah, Rabb'im hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin onlara. düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor, çok özel bir duygu...Evet canım çok zor bir karardı ankaranın piyasasına bakıldığında ama eşimin işinden dolayı gelmek en mantıklıydı aşkımıza yenik düştük büromuzu kapattık bebek özlemimize yenik düştük kariyerimizi bıraktık:))))))))) insan hayatta önem derecesine göre bişeyleri bırakmak zorunda kalıyor
adana esımde mersınlı
iyi kızım da iyiymiş kıpırdanıp duruyo slmı var size
maşallah kızına:) aleykümselam:) benimki çok hareket etmiyor ya, ama normal bişi herhalde...
geçtiğimiz yaz iş nedeniyle gitmiştim adanaya, neredese kayboluyordum merkezine gideceğim diye, ama insanlar çok yardımsever, beni taa merkeze kadar götürdü yolu sorduğum kişiadana esımde mersınlı
kızlar mereba bugün deli bir baş ağrısıyla uyandım .şuan biraz hafifledi ama yine de sersem gibiyim ilaç alamayınca.geçmişi okuyum dedim de internet sitelerinden bahsedilmiş.ben alışverişimi kıyafwt hariç tamamladım ve hepsini netten aldım.trendyol,markofoni,hepsi burada,gitti gidiyor,civciv bebe,avantaljı ürünler,bebefix bunlar bana sorun yaşatmadılar.tek sıkıntısı ev kolilerle dolduuu.-)))
ama annem falan da çok kızıyo almayın kredi kartına bişey olcak diyo)))ama napıyım mağaza mağaza gezmek çok yorucu hem daha uygun fiyata hem çok daha fazla çeşit buluyosun nette.
çok iyi bilirim oraları offf canım şimdi mersinde ciğerci apoda olmak vardıııı
geçtiğimiz yaz iş nedeniyle gitmiştim adanaya, neredese kayboluyordum merkezine gideceğim diye, ama insanlar çok yardımsever, beni taa merkeze kadar götürdü yolu sorduğum kişiayrıca kebabı da müthişti:):)
benimki yerinde duramıyo doğduğunda da böyle olursa yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?