benimki yerinde duramıyo doğduğunda da böyle olursa yandık
Kizlar selam,
Umarim bebisler ve siz iyisinizdir. Sayfalar o kadar hizli ilerliyor ki okumak cok uzun suruyor.
Kasilmalariniz ne alemde? Ben gun icinde en az 6-7 kere kasiliyorum, yani karnim tas gibi oluyor ve beni nefessiz birakiyor. Doktorum onemli degil dedi ama eski doktorum onceki hamileligimde deli gibi magnezyum dayamisti bana. Bu vermedi hic. Kafama gore aliyorum ama dozajini abartmaya korkuyorum. Burada eritme poset olanlardan var mi bilmiyorum hap seklinde bir tanesini yutuyorum. Sizler basladiniz mi?
Simdi yine kasildim yaa.. nasil basinc yapiyor tum vucuduma anlatamam
hiç belli olmuyormuş o sanırımama ben de en çok gece yatarken hissediyorum o yüzden acaba geceleri uyumayacak mı die endişeleniyorum:)
benimki yerinde duramıyo doğduğunda da böyle olursa yandık
ne güzel işte ya aaa buarada eşimin iş arkadaşının bebeği karındayken hiç drmuyormuş şuan ise evin duvarlarına tırmanıyormuş :)))))) söyleyimde
selam geldim beeennnnn
selam geldim beeennnnn
Selam ben kasılmanın ansılbişey olduğunu hala anlayamadım bana hiçbirşey vermedi ama yarın doktora gittiğimde bu konuyu ayrıntılı olarak öğreneceğim
bakın gercekten oyle kuzucm bızım oranın ınsanları oyle gıdenın gelesı gelmıo cok buyuk :))))))))))
Kizlar selam,
Umarim bebisler ve siz iyisinizdir. Sayfalar o kadar hizli ilerliyor ki okumak cok uzun suruyor.
Kasilmalariniz ne alemde? Ben gun icinde en az 6-7 kere kasiliyorum, yani karnim tas gibi oluyor ve beni nefessiz birakiyor. Doktorum onemli degil dedi ama eski doktorum onceki hamileligimde deli gibi magnezyum dayamisti bana. Bu vermedi hic. Kafama gore aliyorum ama dozajini abartmaya korkuyorum. Burada eritme poset olanlardan var mi bilmiyorum hap seklinde bir tanesini yutuyorum. Sizler basladiniz mi?
Simdi yine kasildim yaa.. nasil basinc yapiyor tum vucuduma anlatamam
doğru hiç belli olmuyo. kimileri gece huysuz oluyo.
eğer benm kız bana çektiyse rahatım ama babaya çektiyse yandık demektir.
hoşgeldin:) nasılsın?selam geldim beeennnnn
Karnina kramp girer gibi oluyorsa iste bu kasilma oluyor. Bir adi da braxton hill kasilmalari mi ne. En fazla 8-10 sn suruyor. Karnina dokununca resmen kemik gibi oluyor.
hos geldınnnnnnnnnnnnn hılmı ve fatmaaaaaaa
hoşgeldin canım nasılsın
gerçekten de baya büyük bi şehir ama mayıs ayında gittiğimiz halde çok sıcaktı, bi tane park vaqrdı merkezde, gerçekten de hoştu oralar, sadece iki gün kalabildim ama
bende kasılma oluyorsa da anlamıyorum ama doktorum bir dahaki gidişimde magnezyum başlatacağını söylemişti, yarın gideceğiz eğer hastanede bulabilirsek.
kayınvalideme sorarsan eşim çok usluymuş, annem de benim çok uslu olduğumu söylüyor, iki taraf da çocuğuna toz kondurmuyor, bakalım:):)
ay bendede oluyor o ama benım kızın kafasıymıs dr kontrol ettı kasılma degıl bu bebegın kafası dedı cıkmaya bu kadarmı heveslısın dıom dur azcık durdugun yerde bır gorsenız portakal dgıbı
evet evet orası, büyük bi cami vardı ucunda:):)merkez camııı nın ordakı park olabılır dedgın yer
Ay yerim o kafayiay bendede oluyor o ama benım kızın kafasıymıs dr kontrol ettı kasılma degıl bu bebegın kafası dedı cıkmaya bu kadarmı heveslısın dıom dur azcık durdugun yerde bır gorsenız portakal dgıbı
evet evet orası, büyük bi cami vardı ucunda:):)
kayınvalideme sorarsan eşim çok usluymuş, annem de benim çok uslu olduğumu söylüyor, iki taraf da çocuğuna toz kondurmuyor, bakalım:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?