2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam ben kasılmanın ansılbişey olduğunu hala anlayamadım bana hiçbirşey vermedi ama yarın doktora gittiğimde bu konuyu ayrıntılı olarak öğreneceğim

hiç belli olmuyormuş o sanırım ama ben de en çok gece yatarken hissediyorum o yüzden acaba geceleri uyumayacak mı die endişeleniyorum:)

doğru hiç belli olmuyo. kimileri gece huysuz oluyo.
eğer benm kız bana çektiyse rahatım ama babaya çektiyse yandık demektir.

Selam ben kasılmanın ansılbişey olduğunu hala anlayamadım bana hiçbirşey vermedi ama yarın doktora gittiğimde bu konuyu ayrıntılı olarak öğreneceğim

Karnina kramp girer gibi oluyorsa iste bu kasilma oluyor. Bir adi da braxton hill kasilmalari mi ne. En fazla 8-10 sn suruyor. Karnina dokununca resmen kemik gibi oluyor.

bakın gercekten oyle kuzucm bızım oranın ınsanları oyle gıdenın gelesı gelmıo cok buyuk :))))))))))

gerçekten de baya büyük bi şehir ama mayıs ayında gittiğimiz halde çok sıcaktı, bi tane park vaqrdı merkezde, gerçekten de hoştu oralar, sadece iki gün kalabildim ama

bende kasılma oluyorsa da anlamıyorum ama doktorum bir dahaki gidişimde magnezyum başlatacağını söylemişti, yarın gideceğiz eğer hastanede bulabilirsek.

doğru hiç belli olmuyo. kimileri gece huysuz oluyo.
eğer benm kız bana çektiyse rahatım ama babaya çektiyse yandık demektir.

kayınvalideme sorarsan eşim çok usluymuş, annem de benim çok uslu olduğumu söylüyor, iki taraf da çocuğuna toz kondurmuyor, bakalım:):)

Karnina kramp girer gibi oluyorsa iste bu kasilma oluyor. Bir adi da braxton hill kasilmalari mi ne. En fazla 8-10 sn suruyor. Karnina dokununca resmen kemik gibi oluyor.

ay bendede oluyor o ama benım kızın kafasıymıs dr kontrol ettı kasılma degıl bu bebegın kafası dedı cıkmaya bu kadarmı heveslısın dıom dur azcık durdugun yerde bır gorsenız portakal dgıbı

merkez camııı nın ordakı park olabılır dedgın yer

dün benimkide aynısını yaptı kafasını dayadı sol tarafıma
resmen gözle görülüyordu
eşim baya korktu hatta

Ay yerim o kafayi Benim oglumda oluyordu o. Karnimin sagindan solundan cikiveriyordu kafasi . Karnim yasyamuk oluyordu Bu sefer sipamin ayaklari hep asagilarda kafa ortada yok. O ayaklari yiyecegim cikinca. Neredeyse delecek biryerlerimi

kayınvalideme sorarsan eşim çok usluymuş, annem de benim çok uslu olduğumu söylüyor, iki taraf da çocuğuna toz kondurmuyor, bakalım:):)[/QUOTE]

yok bnm eşim biraz huysuzmuş kayınvalide anlatırken bile illallah diyo, bende çok usluymuşum annem hep öyle der

kayınvalideme sorarsan eşim çok usluymuş, annem de benim çok uslu olduğumu söylüyor, iki taraf da çocuğuna toz kondurmuyor, bakalım:):)

yok bnm eşim biraz huysuzmuş kayınvalide anlatırken bile illallah diyo, bende çok usluymuşum annem hep öyle der[/QUOTE]

benım esım de damın korkuluk yerınde gezermıs bıde kerten kelelerı oldurup asarmıs ev kapısına resmen bır caniiii valla bana gelecek olursan annem benı uyutmaya kalkarmıs ben annemı uyutup annemın gelınlıgını gıyer makyaj yapmısım bır arada gelınlıgı kesıp bebegıme elbıse yapmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…