2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hasan ustada çok yedim ama amca oğlu hasan ustaya rakip oldu çağ kebapçısı açtı ay neyse ya bu konuları kapatalım dışarıyada çıkamıyorum zaten canım istedi alamıcam şimdi

:):):):) super orası ama sen daha guzel yerını gormemısın bıdaha gıdersen mendereste bıcı ye derım :))
tatlı bi şey mi o? geçen arkadaşlar bahsediyordu. bir daha gidersem daha tecrübeli olurum, sana sorarım nerelere gideyim diye, şimdilik şehir dışı görevlendirmelerime ara verildi ama doğumdan sonra dönünce tekrar başlar...

hasan ustada çok yedim ama amca oğlu hasan ustaya rakip oldu çağ kebapçısı açtı ay neyse ya bu konuları kapatalım dışarıyada çıkamıyorum zaten canım istedi alamıcam şimdi

erzurumlu musun sen? ben de çok severim o kebabı, hamilelikte canımın çektiği nadir şeylerden, diyor ve konuyu kapatıyorummm:):)

bende yarın gideceğim sen nereye gidiyon

canınız ıstemesın bıcı bıcı dedgım sey puding ama bıraz daha katı kup kup dpgranyo sonra surubu var gul suyuyla yapılıo ustune pudra sekerı ustune cılek kavun nar yada kıraz ne ıstersen muzlu kafana gore koyuyosun ustu caf caf kar buz yanı super buz gıbı bıse ayyyyyyyyyyy canım ıstedı

yok bnm eşim biraz huysuzmuş kayınvalide anlatırken bile illallah diyo, bende çok usluymuşum annem hep öyle der

benım esım de damın korkuluk yerınde gezermıs bıde kerten kelelerı oldurup asarmıs ev kapısına resmen bır caniiii valla bana gelecek olursan annem benı uyutmaya kalkarmıs ben annemı uyutup annemın gelınlıgını gıyer makyaj yapmısım bır arada gelınlıgı kesıp bebegıme elbıse yapmısım [/QUOTE]

ayy inanmıyorum yok valla ben çok usluymuşum da benimde kesme huyum vardı birine istediğim bişeyi yaptıramazsam onun eşyasına zarar verirdim ya keserdim yada gidip sokaktaki çöpe atardım

bende yarın gideceğim sen nereye gidiyon

hamilelikten önce fatih'te bi doktorum vardı. bende çikolata kisti var da onun takibi için gidiyordum. şimdi de oraya gidiyorum ama doktorumu değiştirdim, öncekinin kafası çok meşguldü sürekli unutuyordu beni. hatta bi keresinde kistimi ikinci bebek zannetti
şimdi yüksel arıkan onarana gidiyorum. sen hrs'ye gidiyorsun sanırım?

ayy inanmıyorum yok valla ben çok usluymuşum da benimde kesme huyum vardı birine istediğim bişeyi yaptıramazsam onun eşyasına zarar verirdim ya keserdim yada gidip sokaktaki çöpe atardım[/QUOTE]

o daha kotuymus hahahahahaahaha

evet canım güzel haberlerle gelelim inşaallah

hah işte aynen bundan bahsettiler:) onlar yemişler de benim beraber gittiğim iş arkadaşlarım biraz üşengeçti sanırım, seyhanın kenarında yürümeye bile zor ikna etmiştim:)

ayy inanmıyorum yok valla ben çok usluymuşum da benimde kesme huyum vardı birine istediğim bişeyi yaptıramazsam onun eşyasına zarar verirdim ya keserdim yada gidip sokaktaki çöpe atardım

o daha kotuymus hahahahahaahaha[/QUOTE]

öyle valla bikeresinde ablam dantel yapıyodu sinirlendim gittim hepsisini çöpe attım

ayy inanmıyorum yok valla ben çok usluymuşum da benimde kesme huyum vardı birine istediğim bişeyi yaptıramazsam onun eşyasına zarar verirdim ya keserdim yada gidip sokaktaki çöpe atardım[/QUOTE]

bende çok uslu bir çocuk değildim erkek fatma gibi dayımın oğlu teyzemin oğlu ne yaparsa onları yapardım babaannemlere köye gittiğimde biraz kız gibi davranırdım ama kısa sürerdi halamın ve amcamın oğulları bilyalı arabaya biner bende binerdim misket uçurtma sapanla kuş avlama annem benden çok çekti gün geçmiyodu bi yerim yarılsın kanasın yada bi çocuk dövmeden eve gelmem ama şimdi öle değilim annem diyoki bide bu erkek ne yapcan diyor bende bana model olan hep erkek çocuk vardı çevremde napıyım onlar ne oynarsa ben onu oynuyodum ne yapalım bana çekerse yaramaz olur başa gelen çekilir keşke herşey şehzademin derdi gibi olsa dimi ama :)

kamuda avukat olarak değilde farklı bir görevlisin sanırım

bende çok uslu bir çocuk değildim erkek fatma gibi dayımın oğlu teyzemin oğlu ne yaparsa onları yapardım babaannemlere köye gittiğimde biraz kız gibi davranırdım ama kısa sürerdi halamın ve amcamın oğulları bilyalı arabaya biner bende binerdim misket uçurtma sapanla kuş avlama annem benden çok çekti gün geçmiyodu bi yerim yarılsın kanasın yada bi çocuk dövmeden eve gelmem ama şimdi öle değilim annem diyoki bide bu erkek ne yapcan diyor bende bana model olan hep erkek çocuk vardı çevremde napıyım onlar ne oynarsa ben onu oynuyodum ne yapalım bana çekerse yaramaz olur başa gelen çekilir keşke herşey şehzademin derdi gibi olsa dimi ama :)[/QUOTE]

karadenizli misiniz? bilyalı araba diyince aklıma abim geldi de, bana ne kadar öğretmeye çalıştıysa da öğrenememiştim kullanmayı, çok yaygındı bizim köylerde:) ben de çocukken çok bardak falan kırardım, bir de çekmece karıştırma huyum vardı, o çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…