hasan usta adana kebab tavsıyemdır ve tatlıcı kose :))))))))) kız kucuk anacım burası cırkın degıl ama yapamıom daha yenı geldım 8 aylık evlıyım evledım buraya geldım dahaa alısamadım aslında bacım
tatlı bi şey mi o? geçen arkadaşlar bahsediyordu. bir daha gidersem daha tecrübeli olurum, sana sorarım nerelere gideyim diye, şimdilik şehir dışı görevlendirmelerime ara verildi ama doğumdan sonra dönünce tekrar başlar...:):):):) super orası ama sen daha guzel yerını gormemısın bıdaha gıdersen mendereste bıcı ye derım :))
selam geldim beeennnnn
hasan ustada çok yedim ama amca oğlu hasan ustaya rakip oldu çağ kebapçısı açtı ay neyse ya bu konuları kapatalım dışarıyada çıkamıyorum zaten canım istedi alamıcam şimdi
gerçekten de baya büyük bi şehir ama mayıs ayında gittiğimiz halde çok sıcaktı, bi tane park vaqrdı merkezde, gerçekten de hoştu oralar, sadece iki gün kalabildim ama
bende kasılma oluyorsa da anlamıyorum ama doktorum bir dahaki gidişimde magnezyum başlatacağını söylemişti, yarın gideceğiz eğer hastanede bulabilirsek.
kayınvalideme sorarsan eşim çok usluymuş, annem de benim çok uslu olduğumu söylüyor, iki taraf da çocuğuna toz kondurmuyor, bakalım:):)
tatlı bi şey mi o? geçen arkadaşlar bahsediyordu. bir daha gidersem daha tecrübeli olurum, sana sorarım nerelere gideyim diye, şimdilik şehir dışı görevlendirmelerime ara verildi ama doğumdan sonra dönünce tekrar başlar...
erzurumlu musun sen? ben de çok severim o kebabı, hamilelikte canımın çektiği nadir şeylerden, diyor ve konuyu kapatıyorummm:):)
yok bnm eşim biraz huysuzmuş kayınvalide anlatırken bile illallah diyo, bende çok usluymuşum annem hep öyle der
bende yarın gideceğim sen nereye gidiyon
hamilelikten önce fatih'te bi doktorum vardı. bende çikolata kisti var da onun takibi için gidiyordum. şimdi de oraya gidiyorum ama doktorumu değiştirdim, öncekinin kafası çok meşguldü sürekli unutuyordu beni. hatta bi keresinde kistimi ikinci bebek zannetti
şimdi yüksel arıkan onarana gidiyorum. sen hrs'ye gidiyorsun sanırım?
canınız ıstemesın bıcı bıcı dedgım sey puding ama bıraz daha katı kup kup dpgranyo sonra surubu var gul suyuyla yapılıo ustune pudra sekerı ustune cılek kavun nar yada kıraz ne ıstersen muzlu kafana gore koyuyosun ustu caf caf kar buz yanı super buz gıbı bıse ayyyyyyyyyyy canım ıstedı
ayy inanmıyorum yok valla ben çok usluymuşum da benimde kesme huyum vardı birine istediğim bişeyi yaptıramazsam onun eşyasına zarar verirdim ya keserdim yada gidip sokaktaki çöpe atardım
benım esım de damın korkuluk yerınde gezermıs bıde kerten kelelerı oldurup asarmıs ev kapısına resmen bır caniiii valla bana gelecek olursan annem benı uyutmaya kalkarmıs ben annemı uyutup annemın gelınlıgını gıyer makyaj yapmısım bır arada gelınlıgı kesıp bebegıme elbıse yapmısım
evet canım güzel haberlerle gelelim inşaallah
o daha kotuymus hahahahahaahaha
tatlı bi şey mi o? geçen arkadaşlar bahsediyordu. bir daha gidersem daha tecrübeli olurum, sana sorarım nerelere gideyim diye, şimdilik şehir dışı görevlendirmelerime ara verildi ama doğumdan sonra dönünce tekrar başlar...
ayy inanmıyorum yok valla ben çok usluymuşum da benimde kesme huyum vardı birine istediğim bişeyi yaptıramazsam onun eşyasına zarar verirdim ya keserdim yada gidip sokaktaki çöpe atardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?