öyle valla bikeresinde ablam dantel yapıyodu sinirlendim gittim hepsisini çöpe attım
ütü yapmam lazım ben artık çıksam iyi olur iyi günler
bende çok uslu bir çocuk değildim erkek fatma gibi dayımın oğlu teyzemin oğlu ne yaparsa onları yapardım babaannemlere köye gittiğimde biraz kız gibi davranırdım ama kısa sürerdi halamın ve amcamın oğulları bilyalı arabaya biner bende binerdim misket uçurtma sapanla kuş avlama annem benden çok çekti gün geçmiyodu bi yerim yarılsın kanasın yada bi çocuk dövmeden eve gelmem ama şimdi öle değilim annem diyoki bide bu erkek ne yapcan diyor bende bana model olan hep erkek çocuk vardı çevremde napıyım onlar ne oynarsa ben onu oynuyodum ne yapalım bana çekerse yaramaz olur başa gelen çekilir keşke herşey şehzademin derdi gibi olsa dimi ama :)
kamuda avukat olarak değilde farklı bir görevlisin sanırım
bende çok uslu bir çocuk değildim erkek fatma gibi dayımın oğlu teyzemin oğlu ne yaparsa onları yapardım babaannemlere köye gittiğimde biraz kız gibi davranırdım ama kısa sürerdi halamın ve amcamın oğulları bilyalı arabaya biner bende binerdim misket uçurtma sapanla kuş avlama annem benden çok çekti gün geçmiyodu bi yerim yarılsın kanasın yada bi çocuk dövmeden eve gelmem ama şimdi öle değilim annem diyoki bide bu erkek ne yapcan diyor bende bana model olan hep erkek çocuk vardı çevremde napıyım onlar ne oynarsa ben onu oynuyodum ne yapalım bana çekerse yaramaz olur başa gelen çekilir keşke herşey şehzademin derdi gibi olsa dimi ama :)
ütü yapmam lazım ben artık çıksam iyi olur iyi günler
kolay gelsin ya hiç sevemedim ütü yapmayı, benim de yapmam gerek ama
karadenizli misiniz? bilyalı araba diyince aklıma abim geldi de, bana ne kadar öğretmeye çalıştıysa da öğrenememiştim kullanmayı, çok yaygındı bizim köylerde:) ben de çocukken çok bardak falan kırardım, bir de çekmece karıştırma huyum vardı, o çok fena
bende hıc sevmem yaaaaaaaa utuyu ıyhhhhhhhhh
doğumda yada mevlütte dağıtmak üzere bebek şekerlerini beğendinizmi karar verdinizmi?
bebettodan daha önce havlu ve çorap aldım bence güzel.ya kızlar cok uygun bu sıte malları nasıl peki sok gecırdım
zaten bağımlılık yapıyor alışveriş :)) hele bi de bebiş için olunca :) ben de hergün girip bakıyorum 3 siteye:) unnadodan indirim çeklerim var şehirfırsatından almıştım. 20 tlilk alışverişi 10tl ye satın almıştım, ben de 4 tane aldım. onları kullanmam lazım:))ohhhh ne güzel güle güle kullanalım ya ben parça parça aldım akılsız gibi kargo parası ayrı ayrı oldu şimdi gene canım istedi birazdaha baksammı :)))))
hamilelikten önce fatih'te bi doktorum vardı. bende çikolata kisti var da onun takibi için gidiyordum. şimdi de oraya gidiyorum ama doktorumu değiştirdim, öncekinin kafası çok meşguldü sürekli unutuyordu beni. hatta bi keresinde kistimi ikinci bebek zannetti
şimdi yüksel arıkan onarana gidiyorum. sen hrs'ye gidiyorsun sanırım?
evet canım, avukatlık yapmıyorum, denetleyici bir kurumda uzman yardımcısıyım. denetime gidiyoruz şikayet üzerine şehir dışına. ileriki dönemde kurumda avukatlık yapma ihtimalimiz var ama...
ay benım tanıdıgım yokkı burda hıc bır annem bıde kayınvalıdem oda gelırse bılmıyorum artık bakacam bıde 40 ya cıkar ya cıkmaz memlekete gıdecezz orda mevlut okutalım dıo annem sanırım ordan alırım
bebettodan daha önce havlu ve çorap aldım bence güzel.
zaten bağımlılık yapıyor alışveriş :)) hele bi de bebiş için olunca :) ben de hergün girip bakıyorum 3 siteye:) unnadodan indirim çeklerim var şehirfırsatından almıştım. 20 tlilk alışverişi 10tl ye satın almıştım, ben de 4 tane aldım. onları kullanmam lazım:))
benim bi arkadaşımın yumurtlama sorunu vardı, 45 günde falan bir adet görüyormuş. fatihe gidiyordu yumurtasını takip etsinler diye. doktor daha yumurtlamamışsın ben bişey göremiyorum demiş en son. ve meğer kız 5 haftalık hamileymiş.. gözümüz korktu bizim ordan valla..
aa sacrecoeur sen de bendensin :)))) ben iibfliyim hukukçu değilim gerçi :) şuanda ben de uzman yardımcısıyım, uzmanlığımı yakıp kurum değiştirdim :) burada kalacaktım ama eşimin yüzünden yine değiştirmek zorundayım şuanda :))
işte o benim eski doktor olabilir ya:):) hastane güzel temiz bir de bize nispeten yakın olanlardan olduğu için so üç ayda hastane değiştirmeye cesaret edemedim, doktor değiştirdim. şimdiki ilgili bi kadın hatta fazlasıyla :)bebettodan daha önce havlu ve çorap aldım bence güzel.
benim bi arkadaşımın yumurtlama sorunu vardı, 45 günde falan bir adet görüyormuş. fatihe gidiyordu yumurtasını takip etsinler diye. doktor daha yumurtlamamışsın ben bişey göremiyorum demiş en son. ve meğer kız 5 haftalık hamileymiş.. gözümüz korktu bizim ordan valla.
aa sacrecoeur sen de bendensin :)))) ben iibfliyim hukukçu değilim gerçi :) şuanda ben de uzman yardımcısıyım, uzmanlığımı yakıp kurum değiştirdim :) burada kalacaktım ama eşimin yüzünden yine değiştirmek zorundayım şuanda :))
yaaa kızzzlarr siz fatihte kime gidiyosunuz yaaabu dediklerinizi yapan doktorlar kim..ben esra hanıma gidiyorum ama açıkcası çok da tatmin olmuyorum bundan sonra yüksel hanıma gitmeyi istiyorum ama o da biraz çılgın gibi gözümü korkutuyo ama en samimi sanki o ..doğumu da fatihte mi yapcaksınız kafam çok karışık yaa görünce fatih yazdığınızı atladım hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?