2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

karadenizli misiniz? bilyalı araba diyince aklıma abim geldi de, bana ne kadar öğretmeye çalıştıysa da öğrenememiştim kullanmayı, çok yaygındı bizim köylerde:) ben de çocukken çok bardak falan kırardım, bir de çekmece karıştırma huyum vardı, o çok fena[/QUOTE]

bır erkek fatmada benım pek bebegım olmadı genede topacla ve bılyeyle oynamısım dayım benden 7 yas buyuk hemde onunla kankımdır o benım koyde traktor surerım :)))))))))

kamuda avukat olarak değilde farklı bir görevlisin sanırım

evet canım, avukatlık yapmıyorum, denetleyici bir kurumda uzman yardımcısıyım. denetime gidiyoruz şikayet üzerine şehir dışına. ileriki dönemde kurumda avukatlık yapma ihtimalimiz var ama...

karadenizli misiniz? bilyalı araba diyince aklıma abim geldi de, bana ne kadar öğretmeye çalıştıysa da öğrenememiştim kullanmayı, çok yaygındı bizim köylerde:) ben de çocukken çok bardak falan kırardım, bir de çekmece karıştırma huyum vardı, o çok fena[/QUOTE]
yok ya göçmeniz keşke yaramaz olsa benim yaşadığım gibi çocukluk yaşasa şimdi ben10 lar calliolar falan var arkadaş yerine tv ve internet var yuvada öğrencilerime sokak oyunları öğretiyordum hatta aile katılım günlerinde annelre çocukluğunda oynadıkları oyunu öğrencilerime öğretmesini isterdim biz çok şanslı çocuklardık inşallah evlatlarımızıda güzel yarınlar bekliyordur

bır erkek fatmada benım pek bebegım olmadı genede topacla ve bılyeyle oynamısım dayım benden 7 yas buyuk hemde onunla kankımdır o benım koyde traktor surerım :)))))))))[/QUOTE]

çalışan bir anne babanım 2. çocuğuydum ablam benden 11 yaş büyüktü ben 10 yaşımdayken falan ablam evlenmişti evde yalnız kalıyordum tabi eski renkli tvlerin kulaklık yerleri vardı volkmenimin kulaklığını takıp dinlerdim bir gün annem işten gelmemişti kontrol kalemini aldım o tv deliğe soktum sesi kesiliyodu tvnin annem yakalıdı tabi meğer çok yüksek enerji varmış allah korudu işte ama çok korkmuştum annem yakaladığında bide annemin gardrobunun üstünde hurçlar olurdu gardrop üstüne çıkar onalrı karıştırmaya bayılırdım annemden sonra bi güzel yerdim dayagı

doğumda yada mevlütte dağıtmak üzere bebek şekerlerini beğendinizmi karar verdinizmi?

ay benım tanıdıgım yokkı burda hıc bır annem bıde kayınvalıdem oda gelırse bılmıyorum artık bakacam bıde 40 ya cıkar ya cıkmaz memlekete gıdecezz orda mevlut okutalım dıo annem sanırım ordan alırım

ya kızlar cok uygun bu sıte malları nasıl peki sok gecırdım
bebettodan daha önce havlu ve çorap aldım bence güzel.
ohhhh ne güzel güle güle kullanalım ya ben parça parça aldım akılsız gibi kargo parası ayrı ayrı oldu şimdi gene canım istedi birazdaha baksammı :)))))
zaten bağımlılık yapıyor alışveriş :)) hele bi de bebiş için olunca :) ben de hergün girip bakıyorum 3 siteye:) unnadodan indirim çeklerim var şehirfırsatından almıştım. 20 tlilk alışverişi 10tl ye satın almıştım, ben de 4 tane aldım. onları kullanmam lazım:))

benim bi arkadaşımın yumurtlama sorunu vardı, 45 günde falan bir adet görüyormuş. fatihe gidiyordu yumurtasını takip etsinler diye. doktor daha yumurtlamamışsın ben bişey göremiyorum demiş en son. ve meğer kız 5 haftalık hamileymiş.. gözümüz korktu bizim ordan valla..

evet canım, avukatlık yapmıyorum, denetleyici bir kurumda uzman yardımcısıyım. denetime gidiyoruz şikayet üzerine şehir dışına. ileriki dönemde kurumda avukatlık yapma ihtimalimiz var ama...

aa sacrecoeur sen de bendensin :)))) ben iibfliyim hukukçu değilim gerçi :) şuanda ben de uzman yardımcısıyım, uzmanlığımı yakıp kurum değiştirdim :) burada kalacaktım ama eşimin yüzünden yine değiştirmek zorundayım şuanda :))

ay cok bakımsız kaldım kalkımde oje sureyım bıraz ya zaten tık yok kocaylada kankı olduk ondan sıl derdıde olmass

facede ekli nede bir kaç bayan evinde yapıp kargoyla yolluyorlar fiyatlar çok cazip eşimin amca kızı şekerim diye bir yerde çalışıyor ordada buzdolabı süsü tarzında şeylerin fiyatları uygun ama sepet kapı süsleri falan çok pahalı ben şimdiden 4 tane sepet hazırladım oğluma biraz abarrtım ama evdeki hasır seperleri mavi kırık beyaz süsledim hoş oldular aslında çogunuz istanbuldasınız mahmut paşadan biblolarını tüllerini lavantalarını alın daha ucuza gelir ben GEBZEDE olunca güvenemiyorum karşıya geçmeye yapmasıda çok eğlenceli gerçekten bebek için not defterleri 25 liradan başlıyo fiyatlar hepi topu setenle kaplanmış normal defter havalar biraz ısınsa geçip alıcam istanbulddan

kızlar biz kızımla kaçıyoruz daha sonra yine gireriz kendinize ve topiklerinize iyi bakın görüşürüüüüüüzzzz

yaaa kızzzlarr siz fatihte kime gidiyosunuz yaaabu dediklerinizi yapan doktorlar kim..ben esra hanıma gidiyorum ama açıkcası çok da tatmin olmuyorum bundan sonra yüksel hanıma gitmeyi istiyorum ama o da biraz çılgın gibi gözümü korkutuyo ama en samimi sanki o ..doğumu da fatihte mi yapcaksınız kafam çok karışık yaa görünce fatih yazdığınızı atladım hemen:)

işte o benim eski doktor olabilir ya:):) hastane güzel temiz bir de bize nispeten yakın olanlardan olduğu için so üç ayda hastane değiştirmeye cesaret edemedim, doktor değiştirdim. şimdiki ilgili bi kadın hatta fazlasıyla :)
eşim dış işlerindeydi sanırım di mi? ben de burda çakılıyım eşimden dolayı, avukatlık yapıyo çünkü. uzmanlığını aldıktan sonra mı kurum değiştirdin. cidden zor ya, bi de sınavlarına hazırlanmak falan çok stresli... Allah kolaylık versin, dış işlerinin sınavına mı gireceksin? bu arada hangi iibf?

canım ben aysel hanıma gidiyordum, sanırım o akademik bişiler yapıyor, hastası da çok o nedenle kafası çok yoğun, unutuyor falan hastasını hatırlamıyor. şimdi de yüksel hanıma başladım. dediğin gibi o biraz çılgın bir kadın:):) tüm olasılıkları pat pat sıralıyor ardı ardına. ama en azından dikkatli bir kadın. doğumu fatihte yapmayı düşünüyorum bu arada doğum ekibi çok iyiymiş hastanenin. iş yerinden bir bayan daha fatihe gidiyor. bu arada nilgün hanım var fatihte prof, o çok iyiymiş. ben bu saatten sonra profa çok gerek yok, tüm testleri yaptırdık nasılsa diye gitmedim ona. ama esra hanımın da iyi olduğunu duymuştum ya, ondan da çok memnunlarmış hastaları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…