2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne guzel dr olarak baya sanlısınz sorabılıyorsunuz su bulundugum yerde bır tane ıyı dr adı soledıler emın bey dıye ona gıdıyorum aslında ıyı ama gelısmemıs ya aıle hekımı bıle yenı geldı dusunun artık :S

cınlılerın dedıgı gıbı yınemı pilav yınemı pilav yınemı ızdıvaccccccc ay bayılcam burası havası cok sıkıcı ya allahtan foruma gırıomda sızle vakıt gecırıom sıkıntım kalmıyor yaaaaaaaaaaaa

canım ben aşılama ile hamile kaldım ve aşılamamı nilgün hanım yaptı cidden çok iyiymiş alanında güvenilir.fekat gel gör ki öle soğuk ki ağzından kerpetenle laf alıyosun:)bi de acayip hastası var asla muayene saatinde giremiyodum.o yüsden doktor değiştirdim mesaiye falan yetişemiyodum.tabi işn bi de maddi boyutu var..esra hanım da çok az konuşuyo bense kafamda onlarca soruyla gidiyorum ve sanki sordukça doktoru bunaltıyomuş gibi hissedip soramıyorum:)yüksel hanım öyle değil ama sanki zevk alıyo anlatırken..herşeyi söylüyo hatta söylememesi gerekenleri bile:)bi tane arkadaşımın kocasına kocası bebişin cinsiyeti erkek mi die sorunca demiş ki 'erkek olsa bile ne bilelim erkek olduğunu sen erkek gibi görünüyosun ama senin erkek olduğunu nerden anlayabilirim ancak karını hamile bıraktığından anlayabilirim ' demiş:) duyunca şok olmuştum...ama çok ilgili bende ona gitsem artk diyorum ne dersin

bu arada fatihte doğuma kendi doktorun girmiyomuş yani o gün kim denk gelirse o giriyomuş sezaryen değilse tabi..off doğum yapcam yer konusunda kafam çok karışık..fatihe güveniyo musun sen bi de normal mi sezaryen mi düşünüyosun

Son düzenleme:
Kızlaar ben geldimmmmmmmmm..
hoşgeldin dünürüm...

kız sana soru sordum cvp vermedin sen adanalımısın

Ben deeeeeee, o yüzden geldim.. dedim ki dünürüm neşeli beni neşelendirir ama o da sıkılmış
neşeleniriz yaaa hep beraber

Hoşbuldukkkkk :)
Ofiste otur otur popom ağrıyor kızlar, son zamanlarda ne olacak çok merak ediyorum

o bndede oluyo kemiklerim acıo

yaa kızlar eşimin bel fıtıgı azdı ya adam uyuyamıyo bile yaa dr gidicez bakalım apandst ameliyatı olmuştu yaa ilk önce epidural denediler tutmadı o uyuşmadı ondan beridir agrısı arttı adamın yaaa

gormedım cnm yaa evet adanalıyım

Hoşbulduk dünürümmmm
Zordur bel ağrısı, çok zordur.. çok geçmiş olsunnn

güveniyorum ben hastaneye ama kendi doktorunun girmediğini başından beri biliyordum ben. herhalde hastanenin genel sıkıntısı doktorların soğuk olması haklısın. aysel hanım da buz gibiydi. yüksel hanım öyle değil, eşime dedi ki bebeğin pipisini gösterir misin bize babası, eşim kıpkırmızı oldu (bu arada eşim ultrasondan elini ayağını bile anlayamıyor :):))
doğum konusu ise tam bir muamma. normal doğum istiyorum ama korkuyorum yaa epidural de riskli. bilemiyorum yani, zaman gösterecek gibi. hayırlısı olsun. ben arada ben de klomenle hamile kaldım, iki ay daha hamilelik olmasaydı aşılamaya geçiş yapacaktık... hayırlıca kavuşsaydık evlatlarımıza...

şuan 28.haftamdayım 26.haftamdan beri bebek bi yerde toplanıyor oraya dayanıyor geriyor 10-15 sn.sonra geçiyor.doktorum hiç önemsemedi.bu çok normal dedi.bsoraxton hicks mi neymiş.rahatla tatlım.

gormedım cnm yaa evet adanalıyım

kız senle toprak sayılırız eşim osmaniyeli yaa benim ilahii.... bici bici dedin ya ordan çaktım ben hiç yemedim ama eşimd ehiç tavsiye etmedi ben sevmiyorum kesin sende sevmezsin diye ama ben oranın yemeklerine bitiyorum varyaaa uff agzımı sileyim dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…