canım ben aysel hanıma gidiyordum, sanırım o akademik bişiler yapıyor, hastası da çok o nedenle kafası çok yoğun, unutuyor falan hastasını hatırlamıyor. şimdi de yüksel hanıma başladım. dediğin gibi o biraz çılgın bir kadın:):) tüm olasılıkları pat pat sıralıyor ardı ardına. ama en azından dikkatli bir kadın. doğumu fatihte yapmayı düşünüyorum bu arada doğum ekibi çok iyiymiş hastanenin. iş yerinden bir bayan daha fatihe gidiyor. bu arada nilgün hanım var fatihte prof, o çok iyiymiş. ben bu saatten sonra profa çok gerek yok, tüm testleri yaptırdık nasılsa diye gitmedim ona. ama esra hanımın da iyi olduğunu duymuştum ya, ondan da çok memnunlarmış hastaları...
offfff çok sıkıldım
offfff çok sıkıldım
hos geldın cnmmmmmmmm
canım ben aysel hanıma gidiyordum, sanırım o akademik bişiler yapıyor, hastası da çok o nedenle kafası çok yoğun, unutuyor falan hastasını hatırlamıyor. şimdi de yüksel hanıma başladım. dediğin gibi o biraz çılgın bir kadın:):) tüm olasılıkları pat pat sıralıyor ardı ardına. ama en azından dikkatli bir kadın. doğumu fatihte yapmayı düşünüyorum bu arada doğum ekibi çok iyiymiş hastanenin. iş yerinden bir bayan daha fatihe gidiyor. bu arada nilgün hanım var fatihte prof, o çok iyiymiş. ben bu saatten sonra profa çok gerek yok, tüm testleri yaptırdık nasılsa diye gitmedim ona. ama esra hanımın da iyi olduğunu duymuştum ya, ondan da çok memnunlarmış hastaları...
Hoşbuldukkkkk :)
Ofiste otur otur popom ağrıyor kızlar, son zamanlarda ne olacak çok merak ediyorum
hıc acmasak su konuyu troıd bezlerım lenflerım kabardı sıkıntıdan cok sıkıcı burası kızım bır gelseydı annesı onun totusunu yıcekkk
hoşgeldin dünürüm...Kızlaar ben geldimmmmmmmmm..
kız sana soru sordum cvp vermedin sen adanalımısınne guzel dr olarak baya sanlısınz sorabılıyorsunuz su bulundugum yerde bır tane ıyı dr adı soledıler emın bey dıye ona gıdıyorum aslında ıyı ama gelısmemıs ya aıle hekımı bıle yenı geldı dusunun artık :S
neşeleniriz yaaa hep beraberBen deeeeeee, o yüzden geldim.. dedim ki dünürüm neşeli beni neşelendirir ama o da sıkılmış
Hoşbuldukkkkk :)
Ofiste otur otur popom ağrıyor kızlar, son zamanlarda ne olacak çok merak ediyorum
evde otrup duvarın sana senın duvara bakmandan ıyıdır
hoşgeldin dünürüm...
kız sana soru sordum cvp vermedin sen adanalımısın
neşeleniriz yaaa hep beraber
o bndede oluyo kemiklerim acıo
yaa kızlar eşimin bel fıtıgı azdı ya adam uyuyamıyo bile yaa dr gidicez bakalım apandst ameliyatı olmuştu yaa ilk önce epidural denediler tutmadı o uyuşmadı ondan beridir agrısı arttı adamın yaaa
He orası öyle de hiç diilse popom ağrıdığında yana devrilir yatardım bebekpoyraz yaa
Hoşbulduk dünürümmmmhoşgeldin dünürüm...
kız sana soru sordum cvp vermedin sen adanalımısın
neşeleniriz yaaa hep beraber
o bndede oluyo kemiklerim acıo
yaa kızlar eşimin bel fıtıgı azdı ya adam uyuyamıyo bile yaa dr gidicez bakalım apandst ameliyatı olmuştu yaa ilk önce epidural denediler tutmadı o uyuşmadı ondan beridir agrısı arttı adamın yaaa
geçmişolsun ben de ilk defa yaptım markofoniden güvensizde gelmedi bana sanal kart kullandım
güveniyorum ben hastaneye ama kendi doktorunun girmediğini başından beri biliyordum ben. herhalde hastanenin genel sıkıntısı doktorların soğuk olması haklısın. aysel hanım da buz gibiydi. yüksel hanım öyle değil, eşime dedi ki bebeğin pipisini gösterir misin bize babası, eşim kıpkırmızı olducanım ben aşılama ile hamile kaldım ve aşılamamı nilgün hanım yaptı cidden çok iyiymiş alanında güvenilir.fekat gel gör ki öle soğuk ki ağzından kerpetenle laf alıyosun:)bi de acayip hastası var asla muayene saatinde giremiyodum.o yüsden doktor değiştirdim mesaiye falan yetişemiyodum.tabi işn bi de maddi boyutu var..esra hanım da çok az konuşuyo bense kafamda onlarca soruyla gidiyorum ve sanki sordukça doktoru bunaltıyomuş gibi hissedip soramıyorum:)yüksel hanım öyle değil ama sanki zevk alıyo anlatırken..herşeyi söylüyo hatta söylememesi gerekenleri bile:)bi tane arkadaşımın kocasına kocası bebişin cinsiyeti erkek mi die sorunca demiş ki 'erkek olsa bile ne bilelim erkek olduğunu sen erkek gibi görünüyosun ama senin erkek olduğunu nerden anlayabilirim ancak karını hamile bıraktığından anlayabilirim ' demiş:) duyunca şok olmuştum...ama çok ilgili bende ona gitsem artk diyorum ne dersin
bu arada fatihte doğuma kendi doktorun girmiyomuş yani o gün kim denk gelirse o giriyomuş sezaryen değilse tabi..off doğum yapcam yer konusunda kafam çok karışık..fatihe güveniyo musun sen bi de normal mi sezaryen mi düşünüyosun
kizlar selam,
umarim bebisler ve siz iyisinizdir. Sayfalar o kadar hizli ilerliyor ki okumak cok uzun suruyor.
Kasilmalariniz ne alemde? Ben gun icinde en az 6-7 kere kasiliyorum, yani karnim tas gibi oluyor ve beni nefessiz birakiyor. Doktorum onemli degil dedi ama eski doktorum onceki hamileligimde deli gibi magnezyum dayamisti bana. Bu vermedi hic. Kafama gore aliyorum ama dozajini abartmaya korkuyorum. Burada eritme poset olanlardan var mi bilmiyorum hap seklinde bir tanesini yutuyorum. Sizler basladiniz mi?
Simdi yine kasildim yaa.. Nasil basinc yapiyor tum vucuduma anlatamam
gormedım cnm yaa evet adanalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?