hoşgeldin dünürüm...
kız sana soru sordum cvp vermedin sen adanalımısın
neşeleniriz yaaa hep beraber
o bndede oluyo kemiklerim acıo
yaa kızlar eşimin bel fıtıgı azdı ya adam uyuyamıyo bile yaa dr gidicez bakalım apandst ameliyatı olmuştu yaa ilk önce epidural denediler tutmadı o uyuşmadı ondan beridir agrısı arttı adamın yaaa
kız senle toprak sayılırız eşim osmaniyeli yaa benim ilahii.... bici bici dedin ya ordan çaktım ben hiç yemedim ama eşimd ehiç tavsiye etmedi ben sevmiyorum kesin sende sevmezsin diyeama ben oranın yemeklerine bitiyorum varyaaa uff agzımı sileyim dur
ben üyeyim canım, özelden mesaj atamıyorum ben ama senin attığını görürüm, göndereyim davet...kızlar şu dedğiniz alışveriş sitelerine baktım da markafoni ve unnado üyelik daveti istiyo..aranızda üye olan varsa bana davet gönderirmisiniz mailimi özelden atarım
bende biraz önce bebetto 10 lu organiği aldım.heryerde 100 milyondu bulunca kaptım.))
ya diyorum şunu yapalım bunu yapalım elleme elleme daha kötü yaparsın ellettirmiyo kigeçmiş olsun canım ya, benim eşimde de bel fıtığı varsoğuk ağrılarını tetikliyor biliyosundur gerçi ama, sıcak su torbası gibi bişiler var, bele sarılıyor, onlar rahatlatıyrmuş biraz.
valla sölicem yaa içli köfte istiyorum kebap istiyorum etli kömbe istiyoruuummm ufffffffff delirdim burda :84::84:demı bacım bol baharatlı ay kız dur benımde cnm cektı sımdı osmanıyeha ben ıs ıcın cok gıttım bayı denetımıne neresınden merkezmı
güveniyorum ben hastaneye ama kendi doktorunun girmediğini başından beri biliyordum ben. herhalde hastanenin genel sıkıntısı doktorların soğuk olması haklısın. aysel hanım da buz gibiydi. yüksel hanım öyle değil, eşime dedi ki bebeğin pipisini gösterir misin bize babası, eşim kıpkırmızı oldu(bu arada eşim ultrasondan elini ayağını bile anlayamıyor :):))
doğum konusu ise tam bir muamma. normal doğum istiyorum ama korkuyorum yaaepidural de riskli. bilemiyorum yani, zaman gösterecek gibi. hayırlısı olsun. ben arada ben de klomenle hamile kaldım, iki ay daha hamilelik olmasaydı aşılamaya geçiş yapacaktık... hayırlıca kavuşsaydık evlatlarımıza...
güle güle kullan canım işte onun aynısını arkadaş özelcan magazasından 105TL idi 95 TL ye aldı
ben üyeyim canım, özelden mesaj atamıyorum ben ama senin attığını görürüm, göndereyim davet...
banada gönderir misin?????özele mail adresimimi atmam lazım sana????
ya diyorum şunu yapalım bunu yapalım elleme elleme daha kötü yaparsın ellettirmiyo ki
valla sölicem yaa içli köfte istiyorum kebap istiyorum etli kömbe istiyoruuummm ufffffffff delirdim burda :84::84:
osmaniye merkez köyünde ama kardeşler vs hepsi merkezde ıssızca diye köy var osmaniyeye çok yakın oralılar gidince bizde orda kalıoruz..
bel fıtığı zordur geçmiş olsun sizin işinizde zorgeçmiş olsun canım ya, benim eşimde de bel fıtığı varsoğuk ağrılarını tetikliyor biliyosundur gerçi ama, sıcak su torbası gibi bişiler var, bele sarılıyor, onlar rahatlatıyrmuş biraz.
sıcak tutmak çok yaygın bir yöntem canım, bi yakınımızda da var bel fıtğı, onunki biraz ileri derecede, onun vardı bahsettiğim sıcak su torbasından. siz ardahandasınız buz gibidir orası. belini korusun mutlaka. benim eşim de sevmez öyle içlik falan ama beli azcık ağrıyınca hemen dede gibi bişiler sarmaya başlıyor. tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin...ya diyorum şunu yapalım bunu yapalım elleme elleme daha kötü yaparsın ellettirmiyo ki
valla sölicem yaa içli köfte istiyorum kebap istiyorum etli kömbe istiyoruuummm ufffffffff delirdim burda :84::84:
osmaniye merkez köyünde ama kardeşler vs hepsi merkezde ıssızca diye köy var osmaniyeye çok yakın oralılar gidince bizde orda kalıoruz..
çok güzel aşılamaya grek kalmamış benim 3. aşılamada tuttu:) stesli günlerdi insdan hiç çocuk sahibi olamayacağını düşünüyo. bende doğumu normal doğum istiyorum da işte bakalım epidural konusunda benim de kafam karışık.ilkin yaptırmayım diyorum baktım dayanamıyorum isteyim diyorum ama hayal mi kuruyorum bilmiyorum:) sen fatihte doğum fiyatı konuştun mu
kizlar merhaba
limango nun sitesine de bakin bence.guzel seyler oluyor.
aman bu sitelerin hepsi davet istiyo yaaaa...
aman bu sitelerin hepsi davet istiyo yaaaa...
sıcak tutmak çok yaygın bir yöntem canım, bi yakınımızda da var bel fıtğı, onunki biraz ileri derecede, onun vardı bahsettiğim sıcak su torbasından. siz ardahandasınız buz gibidir orası. belini korusun mutlaka. benim eşim de sevmez öyle içlik falan ama beli azcık ağrıyınca hemen dede gibi bişiler sarmaya başlıyor. tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin...
konuştum canım fiyatları, ben sgk'lıyım. normal doğum 1.100 TL, sezaryen ise 1600'müş. geçen senenin fiyatlarını değiştirmemişler. normal doğuma bir gecelilk, sezaryene iki gecelik yatış dahil. epidural istersen de 250 TL fark alıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?