2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şu dedğiniz alışveriş sitelerine baktım da markafoni ve unnado üyelik daveti istiyo..aranızda üye olan varsa bana davet gönderirmisiniz mailimi özelden atarım

geçmiş olsun canım ya, benim eşimde de bel fıtığı var soğuk ağrılarını tetikliyor biliyosundur gerçi ama, sıcak su torbası gibi bişiler var, bele sarılıyor, onlar rahatlatıyrmuş biraz.

demı bacım bol baharatlı ay kız dur benımde cnm cektı sımdı osmanıyeha ben ıs ıcın cok gıttım bayı denetımıne neresınden merkezmı

kızlar şu dedğiniz alışveriş sitelerine baktım da markafoni ve unnado üyelik daveti istiyo..aranızda üye olan varsa bana davet gönderirmisiniz mailimi özelden atarım
ben üyeyim canım, özelden mesaj atamıyorum ben ama senin attığını görürüm, göndereyim davet...

geçmiş olsun canım ya, benim eşimde de bel fıtığı var soğuk ağrılarını tetikliyor biliyosundur gerçi ama, sıcak su torbası gibi bişiler var, bele sarılıyor, onlar rahatlatıyrmuş biraz.
ya diyorum şunu yapalım bunu yapalım elleme elleme daha kötü yaparsın ellettirmiyo ki

demı bacım bol baharatlı ay kız dur benımde cnm cektı sımdı osmanıyeha ben ıs ıcın cok gıttım bayı denetımıne neresınden merkezmı
valla sölicem yaa içli köfte istiyorum kebap istiyorum etli kömbe istiyoruuummm ufffffffff delirdim burda :84::84:

osmaniye merkez köyünde ama kardeşler vs hepsi merkezde ıssızca diye köy var osmaniyeye çok yakın oralılar gidince bizde orda kalıoruz..

çok güzel aşılamaya grek kalmamış benim 3. aşılamada tuttu:) stesli günlerdi insdan hiç çocuk sahibi olamayacağını düşünüyo. bende doğumu normal doğum istiyorum da işte bakalım epidural konusunda benim de kafam karışık.ilkin yaptırmayım diyorum baktım dayanamıyorum isteyim diyorum ama hayal mi kuruyorum bilmiyorum:) sen fatihte doğum fiyatı konuştun mu

ayyyyyy oranın portakallarından cok gelır bızeeee dedemın tanıdıkları var o koyde bıde bahcede

sıcak tutmak çok yaygın bir yöntem canım, bi yakınımızda da var bel fıtğı, onunki biraz ileri derecede, onun vardı bahsettiğim sıcak su torbasından. siz ardahandasınız buz gibidir orası. belini korusun mutlaka. benim eşim de sevmez öyle içlik falan ama beli azcık ağrıyınca hemen dede gibi bişiler sarmaya başlıyor. tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin...

konuştum canım fiyatları, ben sgk'lıyım. normal doğum 1.100 TL, sezaryen ise 1600'müş. geçen senenin fiyatlarını değiştirmemişler. normal doğuma bir gecelilk, sezaryene iki gecelik yatış dahil. epidural istersen de 250 TL fark alıyorlar...

canım acaba bu fiyatlara çocuğa yapılan il tahliller falan da dahil midir..yok topuk kanı bilmem ne.bu arada senin bebiş kız mı erkek mi haftamız neredeyse aynı doğumumuz çok yakın olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…