sıcak tutmak çok yaygın bir yöntem canım, bi yakınımızda da var bel fıtğı, onunki biraz ileri derecede, onun vardı bahsettiğim sıcak su torbasından. siz ardahandasınız buz gibidir orası. belini korusun mutlaka. benim eşim de sevmez öyle içlik falan ama beli azcık ağrıyınca hemen dede gibi bişiler sarmaya başlıyor. tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin...
konuştum canım fiyatları, ben sgk'lıyım. normal doğum 1.100 TL, sezaryen ise 1600'müş. geçen senenin fiyatlarını değiştirmemişler. normal doğuma bir gecelilk, sezaryene iki gecelik yatış dahil. epidural istersen de 250 TL fark alıyorlar...
ayyyyyy oranın portakallarından cok gelır bızeeee dedemın tanıdıkları var o koyde bıde bahcede
onu da gönderebilirim:) şu an sadece unnadoyu gönderemiyoruşifremi kabul etmiyor.
beni kimse davet etmedi aslinda. basvurduktan bir iki gun sonra kabul ettiler.ama istersen davet edebilirim
off deme.. kız bizimkilerin soy isimleri sert aha akaraba çıkcıaz hadi
canım acaba bu fiyatlara çocuğa yapılan il tahliller falan da dahil midir..yok topuk kanı bilmem ne.bu arada senin bebiş kız mı erkek mi haftamız neredeyse aynı doğumumuz çok yakın olur:)
off deme.. kız bizimkilerin soy isimleri sert aha akaraba çıkcıaz hadi
saol canım halletttim:)
yok bebem bılmıyorum soy ısmını ama tanıdıklar var hahahahahah ay deemek topragız ha osmanıyede adananın ılcesıydı yanı ıl oldu
ya bıse dıcem bu epidural dogum fıyatları ne kadar bız emeklı sandıgıyız da
ya bıse dıcem bu epidural dogum fıyatları ne kadar bız emeklı sandıgıyız da
ayyyy ne iyi oldu heee
hastanesine göre değişiyor canım ama bildiğim kadarıyla fark alıyorlar epidural için. benim gittiğim hastanede 250 TL fark alıyorlar epidural istersen...
erkek canım:) ya işte onları sormayı unuttuk, illa bi şeyleri unutuyoruz zaten:) bundan sonra yazıp gideceğim, yüksel hanım da bana sorularınızı yazarak gelin dedi. yarın gideceğiz bu arada hastaneye...
bende uzulyodum sıtede bırı vardı adanadan sordum hıc oralı bıle olmadı adıda aklıma gelmıo ılk zamanlar geldı sonra cıktı gıttı kokmus sey dedım kendı kendıme ay bulduk bırbırımızı
dur bakalm bır hastane var özel olarak yanı benım dr um ozel hastanenın ama episural varmı yokmu onu bıle bılmıom bu gıdıste sorcam vay adanamın gozunu sevem beeeeeee devlet hastanesınde bılem var epidural bura gelısmemıs anacım
Oyy Allah muhabbetinizi arttırsınnn.
Kız cevap verin banaaa , kundak diyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?