2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu fatih hastanesi hangisi acaba?

canım acaba bu fiyatlara çocuğa yapılan il tahliller falan da dahil midir..yok topuk kanı bilmem ne.bu arada senin bebiş kız mı erkek mi haftamız neredeyse aynı doğumumuz çok yakın olur:)

erkek canım:) ya işte onları sormayı unuttuk, illa bi şeyleri unutuyoruz zaten:) bundan sonra yazıp gideceğim, yüksel hanım da bana sorularınızı yazarak gelin dedi. yarın gideceğiz bu arada hastaneye...

hastanesine göre değişiyor canım ama bildiğim kadarıyla fark alıyorlar epidural için. benim gittiğim hastanede 250 TL fark alıyorlar epidural istersen...

dur bakalm bır hastane var özel olarak yanı benım dr um ozel hastanenın ama episural varmı yokmu onu bıle bılmıom bu gıdıste sorcam vay adanamın gozunu sevem beeeeeee devlet hastanesınde bılem var epidural bura gelısmemıs anacım

erkek canım:) ya işte onları sormayı unuttuk, illa bi şeyleri unutuyoruz zaten:) bundan sonra yazıp gideceğim, yüksel hanım da bana sorularınızı yazarak gelin dedi. yarın gideceğiz bu arada hastaneye...

evet unutuluyo bişeyler..bende 21 martta gitcem 28. hafta doluyo..benimki de erkek..allah hayırlı doğumlar versin işşşşalllahh

ayyy kız gel bi sarılak heeee

yaa kızlar bugün benim buraya geleli tam 2 yıl bitti 3. yılıma giriyorum vay beee

yaa sen nerdesi ki ???????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…