2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

SELAM ARKADASLAR. BEN ARANIZA YENİ KATILDIM. HER KESE SAGLIKLI VE KEYIFLI HAMILELIK DILIYORUM. INSALLAH ALLAH KISMET EDERSE BENDE HAZIRAN ANNESI OLUCAM. BU BENIM ILK BEBEGIM COK HEYECANLI VE MUTLUYUM:))

SELAM ARKADASLAR. BEN ARANIZA YENİ KATILDIM. HER KESE SAGLIKLI VE KEYIFLI HAMILELIK DILIYORUM. INSALLAH ALLAH KISMET EDERSE BENDE HAZIRAN ANNESI OLUCAM. BU BENIM ILK BEBEGIM COK HEYECANLI VE MUTLUYUM:))

ooo çoğalıyoruz hoşgeldiiiiinnn.... sağlıkla kucagına alırsın inş.

biz geldiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
herkes iyidir umarım biz cok iyiyiz oglum içeride sanırım zıplıyor )
dün bebek arabasını aldıkkkkkk vallahi cok rahatladım artık hiç değilse son zamanlarıma kalmayacak bişiler

bugun bir ara kozzy e gittim de hamilelik dönemi için bir seminer mi ne varmış netten bakarım diye okumadım şimdide bulamadım uyuz oldum

hoşgeldin canım, Allah mutluluğunu daim etsin:)

hoşgeldin zinkerbel, arabayı hangi marka aldın? ben de sanki arabasını almadan diğer ihtiyaçlarını alamazmışım gibi sadece araba bakıyorum... ama kararsızım çokk...

çilek, kundak derken battaniyeyi mi kastediyorsun? bebetto iyidir diye bliyorum...

hoşgeldin aramıza kaç haftalıksın?

naber zinkerbel?

yeni katılan arkadasa merhabaaaaaaaaa

inglisina zippy aldık hem hafif hem bir hamlede kapanıyor ona karar verdik en sonunda :)

hoşgeldin aramıza kaç haftalıksın?

naber zinkerbel?

iyiyiiiiim canımmm sen nasilsin )

“Bebeim Olacak” seminerleri Kozzy’de PERAKENDE.ORG : Perakende Sektr'nn Ana Sayfas bakın buldum o seminerin bilgisini belki ilginizi ceker evdeki kızlarrrrrrrrr

ben de o arabayı merak edyorum, eşimi ikna edebilirsem bakacağız, eşim hep ağır şeyleri beğeniyor, sonra da sen bilirsin diyor ama anlıyorum ben o sen bilirsini:) quinny zapp xtra alalım dye tutturdu ama o da iki parça çok kullanışsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…