Oyy Allah muhabbetinizi arttırsınnn.
Kız cevap verin banaaa , kundak diyorummmmmmm
SELAM ARKADASLAR. BEN ARANIZA YENİ KATILDIM. HER KESE SAGLIKLI VE KEYIFLI HAMILELIK DILIYORUM. INSALLAH ALLAH KISMET EDERSE BENDE HAZIRAN ANNESI OLUCAM. BU BENIM ILK BEBEGIM COK HEYECANLI VE MUTLUYUM:))
ooo çoğalıyoruz hoşgeldiiiiinnn.... sağlıkla kucagına alırsın inş.
hoşgeldin canım, Allah mutluluğunu daim etsin:)SELAM ARKADASLAR. BEN ARANIZA YENİ KATILDIM. HER KESE SAGLIKLI VE KEYIFLI HAMILELIK DILIYORUM. INSALLAH ALLAH KISMET EDERSE BENDE HAZIRAN ANNESI OLUCAM. BU BENIM ILK BEBEGIM COK HEYECANLI VE MUTLUYUM:))
biz geldiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
herkes iyidir umarım biz cok iyiyiz oglum içeride sanırım zıplıyor)
dün bebek arabasını aldıkkkkkk vallahi cok rahatladım artık hiç değilse son zamanlarıma kalmayacak bişiler
bugun bir ara kozzy e gittim de hamilelik dönemi için bir seminer mi ne varmış netten bakarım diye okumadım şimdide bulamadım uyuz oldum
SELAM ARKADASLAR. BEN ARANIZA YENİ KATILDIM. HER KESE SAGLIKLI VE KEYIFLI HAMILELIK DILIYORUM. INSALLAH ALLAH KISMET EDERSE BENDE HAZIRAN ANNESI OLUCAM. BU BENIM ILK BEBEGIM COK HEYECANLI VE MUTLUYUM:))
biz geldiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
herkes iyidir umarım biz cok iyiyiz oglum içeride sanırım zıplıyor)
dün bebek arabasını aldıkkkkkk vallahi cok rahatladım artık hiç değilse son zamanlarıma kalmayacak bişiler
bugun bir ara kozzy e gittim de hamilelik dönemi için bir seminer mi ne varmış netten bakarım diye okumadım şimdide bulamadım uyuz oldum
sagol canım.bu hafta 23 haftam olucak ınsallah. sen kac haftalıksın
hoşgeldin canım, Allah mutluluğunu daim etsin:)
hoşgeldin zinkerbel, arabayı hangi marka aldın? ben de sanki arabasını almadan diğer ihtiyaçlarını alamazmışım gibi sadece araba bakıyorum... ama kararsızım çokk...
çilek, kundak derken battaniyeyi mi kastediyorsun? bebetto iyidir diye bliyorum...
hoşgeldin aramıza kaç haftalıksın?
naber zinkerbel?
bizim yemekhaneye benzer bir yemekhane daha... biz de böyle şylerden dolayı yemekhaneden yemeyi bıraktık...öğle yemeğinde hamamböcekli ıspanak vardı
iyiyiiiiim canımmm sen nasilsin)
bizim yemekhaneye benzer bir yemekhane daha... biz de böyle şylerden dolayı yemekhaneden yemeyi bıraktık...
slm kızlar biz geldiiiik naparsınız
merhaba canım...yeni katılan arkadasa merhabaaaaaaaaa
yeni katılan arkadasa merhabaaaaaaaaa
inglisina zippy aldık hem hafif hem bir hamlede kapanıyor ona karar verdik en sonunda :)
iyiyiiiiim canımmm sen nasilsin)
“Bebeim Olacak” seminerleri Kozzy’de PERAKENDE.ORG : Perakende Sektr'nn Ana Sayfas bakın buldum o seminerin bilgisini belki ilginizi ceker evdeki kızlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?