iyi napıyım takılıyorum bende.
Ayyyy şok oldum söylediler inanamadım
bizde olmaz ilk defa duydum
iğrençççççççç
selaaam hoşgeldin :)
ben de o arabayı merak edyorum, eşimi ikna edebilirsem bakacağız, eşim hep ağır şeyleri beğeniyor, sonra da sen bilirsin diyor ama anlıyorum ben o sen bilirsini:) quinny zapp xtra alalım dye tutturdu ama o da iki parça çok kullanışsı
ben mutlu bebe den aldım fiyatı uyguna geldi yani bir bakmanı tavsiye ederim bbelki sende beğenirsin
ya ben kısa boyluyum daha kolay hakim olabileceğim bir araba gibi geldi
SELAM ARKADASLAR. BEN ARANIZA YENİ KATILDIM. HER KESE SAGLIKLI VE KEYIFLI HAMILELIK DILIYORUM. INSALLAH ALLAH KISMET EDERSE BENDE HAZIRAN ANNESI OLUCAM. BU BENIM ILK BEBEGIM COK HEYECANLI VE MUTLUYUM:))
ne kundağı bacım bana sor sen
ne cevap verelim anlamadım kundak ney???
öğle yemeğinde hamamböcekli ıspanak vardı
mutlu bebe nerde, istanbul'da mı? ben ankara'dayım... sorması ayıp, ne kadara aldın? 1000 TL civarı internette...
hadi yaaaaa ıykk
Kız kundak alıcam bebeğe gece sarıp uyutmak için, ama hem kumaşı hafif olmalı pişmesin diye hem de rahat olmalı. Hiç alan var mı , bildiğiniz model marka var mı deyü sordum :97:
Nasııı yaaa , oyyy hamile hamile hamamböceği mi gördün?
Kız kundak alıcam bebeğe gece sarıp uyutmak için, ama hem kumaşı hafif olmalı pişmesin diye hem de rahat olmalı. Hiç alan var mı , bildiğiniz model marka var mı deyü sordum :97:
Nasııı yaaa , oyyy hamile hamile hamamböceği mi gördün?
Fatma nerdesin namaza mı gittin?
kızz nerden bildin geldim şimdiD
kızz nerden bildin geldim şimdiD
sağolaısn canım cümlemizinkini inş.Alllah kabul etsin bebişim
geldim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimyahu kimse yazmıo bugun blue sessiz, ege yok, kuzu sessiz, oykum bir ara vardı şimdi yok
nerede herkesler
channelde yok
offf haftasonu gelsin
yahu kimse yazmıo bugun blue sessiz, ege yok, kuzu sessiz, oykum bir ara vardı şimdi yok
nerede herkesler
channelde yok
iğrennnç sorma :)
kundak bilemedim şimdi ben deneyimli annelere sormak lazım.
c.tesi ben de gördüm. kullanışlı olur mu acaba?
penye gördüm çıtçıtları vardı.
böceği ben bulmadım başkasının yemeğinde çıkmış.
çilek gecen aksam çilek yedim aklıma hep sen geldin :)))))
ya kundak ekstradan alınacak bişimi ölesine bir kumaş parcası gibi bişi diil mi o
ay ben hiç bilmiyorum
yahu kimse yazmıo bugun blue sessiz, ege yok, kuzu sessiz, oykum bir ara vardı şimdi yok
nerede herkesler
channelde yok
Mutlu Bebe | Bebek Malzemeleri, Bebek Arabalar, Oyuncaklar, Mama Sandalyeleri, Yrteler, yataklar, Mama Koltuu, Ana Kucaklar, Salncaklar, Araba Koltuklar, Oyun Alanlar, Park Yataklar istanbulda bu mağaza ben kendi mağazasından aldım ama fiyatları iyice araştır bence değişkenlik gösteriyor biz 1050 tl ye aldık ama çift yönlü kullanılabilen moden ve tüm aksesuarları dahildi birde zippy rain var o daha uygun olmalı büle umarım yardımcı olmusumdur
bilmiyorum canım ben fatih hastanesinden pek hoşlanmıyorum. daha önce muayeneye gitmiştim yüksel hanım olabilir çatlak bi doktor vardı:) yengem hamileyken ona gidiyo diye gitmiştim. yengem bıraktı daha sonra. ben şimdiki doktorumdan çok memnunum. doktorumun doğumuma mutlaka girmesini istiyorum..yaaa kızzzlarr siz fatihte kime gidiyosunuz yaaabu dediklerinizi yapan doktorlar kim..ben esra hanıma gidiyorum ama açıkcası çok da tatmin olmuyorum bundan sonra yüksel hanıma gitmeyi istiyorum ama o da biraz çılgın gibi gözümü korkutuyo ama en samimi sanki o ..doğumu da fatihte mi yapcaksınız kafam çok karışık yaa görünce fatih yazdığınızı atladım hemen:)
evet canım bizim halimizden ancak biz anlarız dimi :) 4 yıllık memurum, şimdiki kurumum çok iyi bi yer biz de diplomatız, bırakmak istemem ama dışişleriyle orak olmuyor tayinlerimiz..o yüzden mecburen değiştirmeye çalışcam..eşim dış işlerindeydi sanırım di mi? ben de burda çakılıyım eşimden dolayı, avukatlık yapıyo çünkü. uzmanlığını aldıktan sonra mı kurum değiştirdin. cidden zor ya, bi de sınavlarına hazırlanmak falan çok stresli... Allah kolaylık versin, dış işlerinin sınavına mı gireceksin? bu arada hangi iibf?
0-1 aylık olduğu için ben vazgeçtim. 6-9 aylık alıyorum ben artık..bende biraz önce bebetto 10 lu organiği aldım.heryerde 100 milyondu bulunca kaptım.))
hala davetiye isteyen varsa gönderebilirim arkadaşlar göndermişler...kızlar şu dedğiniz alışveriş sitelerine baktım da markafoni ve unnado üyelik daveti istiyo..aranızda üye olan varsa bana davet gönderirmisiniz mailimi özelden atarım
nerede herkesler
channelde yok
işleri vardır.
channeli sabah ta görmedim.
evde raporluydu. kayınvalideleri onda ya belki girememiştir.
Geceleri çok rahat uyunuyormuş kundakla, bebekler sıçrama hissi yüzünden sık uyanırmış, kundak onu engelliyormuş, bi de anne karnı sıkışıklığını hatırlattığı için iyiymiş diye okudum..
Ama haklısın deneyimli annelere sormak lazım..
Ohhhh afiyet olsun yeğenime yarasın :) zzaten şu nicki aldığıma bin pişman oldum herkesin canını istetiyorumm..
Ya ben öyle kumaşı sarmayı beceremem diye hazırlardan aliyim dedim. Çıtçıtlı falan onlar kolaya benziyor..
Channel raporlu evde kaynanasıyla diz dize otoruyor
Kuzuyla egenin işleri var herhalde,
blue ile öyküm de ev işlerine daldılar sanırsamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?