Geceleri çok rahat uyunuyormuş kundakla, bebekler sıçrama hissi yüzünden sık uyanırmış, kundak onu engelliyormuş, bi de anne karnı sıkışıklığını hatırlattığı için iyiymiş diye okudum..
Ama haklısın deneyimli annelere sormak lazım..
Yaaaa bakırköy altçarşıda 10TLye gördüm penye kumaşı.
buluştuğumuz gün bakarız istersen :)
pahalı değil alırız 1 tane.
kızlar bebişimin bakım ürünlerini Bübchenden alsam mı?? ay kararsız kaldım yaaaa, unnadoda indirim var napsam bilemedim :26:
fatma cnm kusura bakma cvp veremedım komsuma ındım 5 dk y zonguldaktayım ben ılcesı bıde :S:S:S:S:S
bakım ürünü olarak ne alacaksın blue?
bende cocuklu arkadaslarıma sordum ne alacaksın dediler sasırdım bende
artık yağ kullanılmıomuş mesela
losyonda kullanılmuyormus
ben anlamadım bu işi
kızlar bebişimin bakım ürünlerini Bübchenden alsam mı?? ay kararsız kaldım yaaaa, unnadoda indirim var napsam bilemedim :26:
pişik kremi şampuan ve losyon düşünüyordum canım. losyon ve bebeyağı neden kullanılmıyormuş canım?
yaa sende uzaktasın heee :S:S olsun kız buralardan iyidir gene medeniyet vardır az
Bilmiyomki canım ya ben sebamet alacağım ama bunu kullanan varmı birazdaha araştır istersen
nasillllllllll
bulusucakmısınızzzzzzzzz
ya bizzzzzzzzzzzz :)
19 mart cumartesi saat 14:30 da
bakırköyde daha bugun yenıce planlandı sanırım neyse artık haberın var gelırsın:))
nasillllllllll
bulusucakmısınızzzzzzzzz
ya bizzzzzzzzzzzz :)
Ben Geldım :)
artık bugun sona ersın bıtsın ıstıyorum kotu basladı oyle devam edıyor(
fmg mesajın geldıgınde toplantıdaydım valla nasıl mutlu ettı msjın benı :))
ben ardahandayım canım burası gerçekten vahim...sen nerdesın bacım medenıytmı hıııııııııııııııııı evet evet cokkkkkkkk var buralarda o dedıgınden
oğlumu gördüm geldim, açıldım biraz:))
çilekkk, ben oğluşun eşyalarını alırken penye battaniye, kundak tarzı bir şey görmüştüm. pratik bir şeydi, çıtçıtlıydı galiba. 10-15 civarıydı. almadım gerçi. bizim bebeklik kundaklarımız duruyor annem saklamış
19 mart cumartesi saat 14:30 da
bakırköyde daha bugun yenıce planlandı sanırım neyse artık haberın var gelırsın:))
oğlumu gördüm geldim, açıldım biraz:))
çilekkk, ben oğluşun eşyalarını alırken penye battaniye, kundak tarzı bir şey görmüştüm. pratik bir şeydi, çıtçıtlıydı galiba. 10-15 civarıydı. almadım gerçi. bizim bebeklik kundaklarımız duruyor annem saklamış
nerdeydin sen canım?
19 martta buluşuyoruz ist. tayfası
sebamed aldım ben.
oyyyy kurban olurum bebişim ben de senin msjını aldım. geliosun di mi buluşmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?