2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaa bakırköy altçarşıda 10TLye gördüm penye kumaşı.
buluştuğumuz gün bakarız istersen :)
pahalı değil alırız 1 tane.

kızlar bebişimin bakım ürünlerini Bübchenden alsam mı?? ay kararsız kaldım yaaaa, unnadoda indirim var napsam bilemedim :26:

Ben Geldım :)
artık bugun sona ersın bıtsın ıstıyorum kotu basladı oyle devam edıyor(
fmg mesajın geldıgınde toplantıdaydım valla nasıl mutlu ettı msjın benı :))

kızlar bebişimin bakım ürünlerini Bübchenden alsam mı?? ay kararsız kaldım yaaaa, unnadoda indirim var napsam bilemedim :26:

bakım ürünü olarak ne alacaksın blue?
bende cocuklu arkadaslarıma sordum ne alacaksın dediler sasırdım bende
artık yağ kullanılmıomuş mesela
losyonda kullanılmuyormus
ben anlamadım bu işi

bakım ürünü olarak ne alacaksın blue?
bende cocuklu arkadaslarıma sordum ne alacaksın dediler sasırdım bende
artık yağ kullanılmıomuş mesela
losyonda kullanılmuyormus
ben anlamadım bu işi

pişik kremi şampuan ve losyon düşünüyordum canım. losyon ve bebeyağı neden kullanılmıyormuş canım?

pişik kremi şampuan ve losyon düşünüyordum canım. losyon ve bebeyağı neden kullanılmıyormuş canım?

vallahi anlamadım bende bilmiyorum yeni bebeği oldu cok yakın arkadasımın poposunu su ile yıkıyor o kadar steril ettiği pamukla silip altını bağlıyor hee ama pişik olursa pişik kremi kullanacakmıs
ben onlara gidince biraz bönleşiyorum neden nasil soramadım :) devamlı şaşırma halinde oluyorum genelde orada :)

Bilmiyomki canım ya ben sebamet alacağım ama bunu kullanan varmı birazdaha araştır istersen

ben de sebamed düşünüyordum unnadoda güzel bi indirim var bübchende. alman markasıymış nette baktım memnun olan çok aslında..siz biliyorsunuzdur belki diye sorayım dedim..

oğlumu gördüm geldim, açıldım biraz:))

çilekkk, ben oğluşun eşyalarını alırken penye battaniye, kundak tarzı bir şey görmüştüm. pratik bir şeydi, çıtçıtlıydı galiba. 10-15 civarıydı. almadım gerçi. bizim bebeklik kundaklarımız duruyor annem saklamış

nasillllllllll
bulusucakmısınızzzzzzzzz
ya bizzzzzzzzzzzz :)

nerdeydin sen canım?
19 martta buluşuyoruz ist. tayfası

sebamed aldım ben.

Ben Geldım :)
artık bugun sona ersın bıtsın ıstıyorum kotu basladı oyle devam edıyor(
fmg mesajın geldıgınde toplantıdaydım valla nasıl mutlu ettı msjın benı :))

oyyyy kurban olurum bebişim ben de senin msjını aldım. geliosun di mi buluşmaya :)

oohhh gozunaydın bende pazartesı gorecgm ıns. artık mıdemde kelebekler ucuyor heyecanlanıyorum dusundukce:)

19 mart cumartesi saat 14:30 da
bakırköyde daha bugun yenıce planlandı sanırım neyse artık haberın var gelırsın:))

dün akşam kararlaştırdık.

gözünaydın, napıyo yaman bey?

benim gördüğümde öyle bişeydi. tereddüt ettim almadım.

nerdeydin sen canım?
19 martta buluşuyoruz ist. tayfası

sebamed aldım ben.

oyyyy kurban olurum bebişim ben de senin msjını aldım. geliosun di mi buluşmaya :)

evet gelıyorum ama bakırkoyu fazla bılmıyorum o yuzden bol bol ararım surası mı burası mı dıye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…