2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zinkerbel sorması ayıp olmasın ama ne kadara aldınız şu bebek arabası işi benimde canımı sıkıyor kimisi 3 teker alın diyor satıcılarda 3 tekeri tavsiye etmiyor ne yapıcaz bilmiyor istanbula gidipte beşiğini arabasını ana kucağını toptan alabileceğimiz bir yer varmı GEBZEDE çok kaliteli şeyler yok varsada çok pahalı

evet gelıyorum ama bakırkoyu fazla bılmıyorum o yuzden bol bol ararım surası mı burası mı dıye:)))

caruoseli bilmeyen yoktur kime sorsan gösterir. üst katında mado.
kolay yeri. ayarlarız merak etme.
ayyyy çok heyecanlandım

öyküm çilek ben channel anadolu yakasıyız onlarla bulusuruz geliriz artık :)

vapurla gelin :)

caruoseli bilmeyen yoktur kime sorsan gösterir. üst katında mado.
kolay yeri. ayarlarız merak etme.
ayyyy çok heyecanlandım

vapurla gelin :)

evet denizotobüsüne biner geliriz ayyyy süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
düsünemiyorum hepimizi toplu halde gideceğimz yerdekiler sasırıcaklar bu kadar hamile bir arada :)

ya fiyatlar cok değişiyor biz 1050 tl ye aldık ama bayya indirimli oldu baska yerlere göre
istanbul avrupa yakasında haşim işcan diye bir altgecit var unkapanı tarafında google da aratırsan tam bulursun adresini oradan en uygun fiyata bulabilirsiniz

araba işi cok kişisel bence bişi diyemem ben minyon oldugum için hafif ve kolay acılıp kapanan olmasını cok önemsiyordum umarım doğru karar vermişizdir
sizde iyice araştırın bence

ankaralılarr huhuuuuu biz de buluşalım kıııızz
karakan çıkamıyo ama..napsak ki :)))

bacıcım adı ustunde dogu ıste amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buraya ne demelı a fazla abartmıyım burda ereglılı bır arkadas vardı :)))))))

ben saymaya kalksam oooooooooooooo boşvr yaa napalım nasip böyleymş :) Allah daha kötüsünü yaşatmasın

oohhh gozunaydın bende pazartesı gorecgm ıns. artık mıdemde kelebekler ucuyor heyecanlanıyorum dusundukce:)
sağol canım. insanı nasıl mutlu ediyor keratalar:))
gözünaydın, napıyo yaman bey?

benim gördüğümde öyle bişeydi. tereddüt ettim almadım.

iyiydi ayaklarını çarpraz uzatmış sallıyordu kontrolüm cumartesiydi, yeni görmüştüm aslında. o gün kollarıyla yüzünü kapadı sıpa:) bugün evime yakın bir hastaneye gittim şeker testi istemek için, gitmişken göreyim dedim:)

evet denizotobüsüne biner geliriz ayyyy süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
düsünemiyorum hepimizi toplu halde gideceğimz yerdekiler sasırıcaklar bu kadar hamile bir arada :)

haaa haaaa komik görüntü olacak bissürü hamile bir arada :)))))

Aaa alalım o zaman buluşunca kesin....

Ben kaçtım kızlar, çok öpüyorummm..

alırız canım. gezeriz biraz.

görüşürüz yarın.

haydi kızlar ben kaçar eşim gelicek birazdan bende hazırlanayım yavaştan koltuga yayıldım iyice

tşkler arkadaşım evet hem annenin rahatı hemde bebğin rahatı açısından önemli bu arada markofonide indirimde olan bebeto kadife battaniye limangoda daha ucuz bakın isterseniz 29.90 limango kids karma bebek bölümünde inanın daha ucuz bakın bi isterseniz arkadaşlar

oyyy maşalllah kuzucuğuma benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…