ankaralılarr huhuuuuu biz de buluşalım kıııızz
karakan çıkamıyo ama..napsak ki :)))
kıslar selam benim bilgisyar formatlanı bugün giremedim hiç herkes iyidir umarım
iyiyiz canım sende iyisinidr umarım
hoşgeldin ben de yeni geldim hayırdır neden sıkıldınGeldim hu huuuuu
yanaklarım yanıyor resmen yaaaaaaa kıpkırmızıyım.
Sıkıldım acıktım bunaldım........
Geldim hu huuuuu
yanaklarım yanıyor resmen yaaaaaaa kıpkırmızıyım.
Sıkıldım acıktım bunaldım........
ankaralılarr huhuuuuu biz de buluşalım kıııızz
karakan çıkamıyo ama..napsak ki :)))
ben buluşana kadar doğururum kız bir ay sonra siz davul zurna sesini takip edin bulusuruz:))))))
işler çok fazla başım ağrıdı hava bunalım..hoşgeldin ben de yeni geldim hayırdır neden sıkıldın
geçmiş olsun cnmmaz kaldı canımcım. Benim de boğazım feci bugün, vücudum kırık kırık
kaçmadım kız açık kaldı o araa fatura geldi kesmem lazım dıege hanım ege hanım geldın ege gelmıs hg dedık emmeeeeeeeee gerı kactın catlak ne oldu yıne neren kızardı yemek yemedınmı
Delimavi sana bişey sorcam oradamısınnnn
Delimavi cnm eşimin şirketi vardı vergi borcu vardı 18 taksite böldük ödedik bitti. Nisanda... Fakat 17. Taksitini yatırırken bnakadaki gerizekalı görevli bizim arkadaşın vergi nosuna yatırmış parayı . Para bizim hesapta görünmediği içinde vergi dairesi diyorki taksitlendirmeleriniz iptal olucak. Eğer emanetteki o parayı arkadaşın hesabından mahsup ettirirsek olay çözülcekmiş. Yoksa vergi yanacak yenide yapılandırılacak dedi. Benim dekontlarım var . Yeniden yapılanırsa ödediğim herşeyi tekrarmı ödeyecğim.yoksa ödediklerimi düşüp tekrar faizmi koyarlar..
Umarım anlatabildim.
canım taksitlendirmede her ay ödemeişsiniz 17 ayda yanlışlık olmuş eğer mahsup fikrine sıcak bakıyorlarsa işiniz hallolur taksitlendirmede ana kural her ay düzenli ödemeniz ödemedi göründüğünüz için kalanlar üzerinden yeniden yapılandırmaya giderler diye düşünüyorum yani 17. Ve 18. Taksit için tabi burada memurun iyi niyeti de önemli mahsupla çözmeyi teklif ettilerse güzel17. Taksiti mahsup la 18. Taksiti de zamanında öderseniz sorun kalmamış olur istersen vergi dairesinden tanıdıklarıma da bir danışayım senin için inşallah ben de anlayabilmişimdir
netgitti....
Anladım cnm .. 18.yatırdık zaten görünmeyen 17. Oda arkadaşın vergi nosuna yatmış başka vergi dairesinde emanette bekliyor. Pazartesi oraya gidip mahsup ettirecekler. Eğer bisorun çıkmazsa böyle hallolacak. Yoksa bizim ödediğimiz 17 taksit yanmaz değilmi yeniden yapılandırıp ödediklerimizi düşerler mi benim öğrenmek istediğim bu. Onca ödediğim para yanmaz demi.
netgitti....
Anladım cnm .. 18.yatırdık zaten görünmeyen 17. Oda arkadaşın vergi nosuna yatmış başka vergi dairesinde emanette bekliyor. Pazartesi oraya gidip mahsup ettirecekler. Eğer bisorun çıkmazsa böyle hallolacak. Yoksa bizim ödediğimiz 17 taksit yanmaz değilmi yeniden yapılandırıp ödediklerimizi düşerler mi benim öğrenmek istediğim bu. Onca ödediğim para yanmaz demi.
yeniden yapılandırıp ödediklerinizi düşerler yok yanmaz hani olursa sadece 17. Taksit için bir sorun çıkarırlar faiz yürütebilirler gecikmme zammı vs miktar düşük mü yüksek mi taksitin vergi dairesindeki memurun insafına bağlı tersine gitmemk lazım birde şimdi torba yasayla geçen kanunda gecikme zamları da siliniyor gecikme faizlerinin ise bir kısmını siliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?