2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz canım sende iyisinidr umarım

iyiyim canım çok şükür damağım şiş ve bacağımın bi kısmı üzün süredir kasılmış vaziyetteydi onun için dr u aradım magnezyum diasporal 300 mg günde bir tane dedi bir de cep sodasıyla gargara tavsiye etti yemek yerken canım çok yanıyordu çiğnemeden yutuyordum resmen

ege hanım ege hanım geldın ege gelmıs hg dedık emmeeeeeeeee gerı kactın catlak ne oldu yıne neren kızardı yemek yemedınmı

hoşgeldin ben de yeni geldim hayırdır neden sıkıldın
işler çok fazla başım ağrıdı hava bunalım..

az kaldı canımcım. Benim de boğazım feci bugün, vücudum kırık kırık
geçmiş olsun cnmm

ege hanım ege hanım geldın ege gelmıs hg dedık emmeeeeeeeee gerı kactın catlak ne oldu yıne neren kızardı yemek yemedınmı
kaçmadım kız açık kaldı o araa fatura geldi kesmem lazım dı

Naber kızlar, napıyorsunuz .... Çilek ne kundağı kızım yaaaaa... Haziran sıcağında çocuğa isilik mi döktürcen ... Ya aslında Baakırköy e gidebilsek ne iyi olur dimi.. Hem Çarşıdan alışveriş yapardık ne iyi olur ...O gecelik satan yere de giderdik ne iyi olurdu..

ben çıkıyorum hoşçakalın gideyim biraz dinleneyim daha bu soğuklar ne kadar devam edecek hasta edecek bizi kendinize dikkat edin

Delimavi cnm eşimin şirketi vardı vergi borcu vardı 18 taksite böldük ödedik bitti. Nisanda... Fakat 17. Taksitini yatırırken bnakadaki gerizekalı görevli bizim arkadaşın vergi nosuna yatırmış parayı . Para bizim hesapta görünmediği içinde vergi dairesi diyorki taksitlendirmeleriniz iptal olucak. Eğer emanetteki o parayı arkadaşın hesabından mahsup ettirirsek olay çözülcekmiş. Yoksa vergi yanacak yenide yapılandırılacak dedi. Benim dekontlarım var . Yeniden yapılanırsa ödediğim herşeyi tekrarmı ödeyecğim.yoksa ödediklerimi düşüp tekrar faizmi koyarlar..

Umarım anlatabildim.

canım taksitlendirmede her ay ödemeişsiniz 17 ayda yanlışlık olmuş eğer mahsup fikrine sıcak bakıyorlarsa işiniz hallolur taksitlendirmede ana kural her ay düzenli ödemeniz ödemedi göründüğünüz için kalanlar üzerinden yeniden yapılandırmaya giderler diye düşünüyorum yani 17. ve 18. taksit için tabi burada memurun iyi niyeti de önemli mahsupla çözmeyi teklif ettilerse güzel17. taksiti mahsup la 18. taksiti de zamanında öderseniz sorun kalmamış olur istersen vergi dairesinden tanıdıklarıma da bir danışayım senin için inşallah ben de anlayabilmişimdir

netgitti....

Anladım cnm .. 18.yatırdık zaten görünmeyen 17. Oda arkadaşın vergi nosuna yatmış başka vergi dairesinde emanette bekliyor. Pazartesi oraya gidip mahsup ettirecekler. Eğer bisorun çıkmazsa böyle hallolacak. Yoksa bizim ödediğimiz 17 taksit yanmaz değilmi yeniden yapılandırıp ödediklerimizi düşerler mi benim öğrenmek istediğim bu. Onca ödediğim para yanmaz demi.

ay bu kız benım cıkacak gıbı yaaaaaa :2:

yeniden yapılandırıp ödediklerinizi düşerler yok yanmaz hani olursa sadece 17. taksit için bir sorun çıkarırlar faiz yürütebilirler gecikmme zammı vs miktar düşük mü yüksek mi taksitin vergi dairesindeki memurun insafına bağlı tersine gitmemk lazım birde şimdi torba yasayla geçen kanunda gecikme zamları da siliniyor gecikme faizlerinin ise bir kısmını siliyorlar

ödediklerimi düşerlerse süper. çok sağol cnm rahatlattın beni. Meblag çok fazla 16.500 tl ayda 950 tl ödedik. Birdaha asla ödeyemem o kadar parayı. Sanırım yeniden yapılandırmada ödediklerimizi düşüp faiz işletirler yani belki son taksiti tekrar ödeme gibi olur. Sağol cnmm çok teşekkür edrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…