bişey yapmadım canım kendine ii bak hadi kaçtım umarım keyfi bir uygulama yapmazlar yine görüşürüz yarın en olmadı yeminli mali müşavir bir arkadaşım var ona danışırım ama görünen dediğin gibi 17. Taksiti yeniden ödeme olur en kötüsü ama ozaman mahsubu hiç dillendirmezlerdi umarım en az zararla atlatırsın
bu saat oldu hala yemek yok yapasım da yok öffff
slm kızlar nasılsınız ya benm çaya misafirlerm gelicek ama ben şimdiden mahvoldum çooook yorgunum sadece evi temizledm 2 çeşit pasta yaptım diğerlernde dün gece yapmıştım ama ölüyorum yorgunluktan ve pöç ağrısından sizlerde hemen yoruluyomusunuz ben önce böyle değildim ya hemen yoruluyorum hatta nefesm kesiliyo şimdiden böyleysem son ayda nolucam düşünmek istemyorm
aynen ben de hemen yoruluyorum. evi temizlediğim zaman bütün akşam yatıyorum yorgunluktan
merhaba arkadaşlar herkes iyidir inşallah...
birkaç kez yazmıştım buraya hatırlayan olacağını sanmıyorum ama bugün içimden yazmak geldi
dün kuzucuğumu görmeye gittim1024 gr ve 35 cm olmuş miniğim
bugün tam 27 haftalık oldu
gidelim canım yaa, ben tanışmayı isterim valla :))) bölümlerimiz bile yakın kafadengi oluruz bence :)))bebek görmeye geliriz artık biz sana:):)
her geçen gün endişelerim ve sana olan özlemim artıyor. Şimdi çok iyi anlıyorum annemi ben kaç yaşına gelirsem geliyim meraklanmasını sen bana herşeyden daha yakınken bile seni merak ediyor kıpırdamadığın her dakika endişeleniyorum. Canım oğlum sen benim dünyama doğan bir güneş oldun umudum yokken umud oldun yıllardır düzene girmeyen hastalığım seninle düzeldi sen herşeyimsin canımsın kanımsın kokunu duymak istiyorum minik ellerini öpmek saatlerce seni izlemek istiyorum yolun yarısını geçtik doktor amcanın demesine göre 21 haziranda yane annenle babanın evlendiği gün dünyaya geliceksin senin mercimek kadar olduğun zaman ve anne ben burdayım deyip kendini hissettirdiğinde hastanede çalışıyordum karnımda çok şiddetli bir ağrı vardı koşa koşa dr meltem teyzenin yanına gittim 19 ekim 2010 yane annenin doğum gününden bir gün önce bana görüyormusun şu miniği dedi inanamadım yüzümdeki tebessüm hiç bitmedi tarifi mümkün olamayan bir duygu bu bebeğim önceleri yane sen daha karnımda değilken bebek hayalleri kurardık babanla ve hep kız hayali kurardık nedense ama ben hep erkek olsun derdim ismin ömersabri olucaktı çünkü onlar benim dedelerimin ismiydi sonra seni öğrendik ama hala herkes kız diyordu ama ben hissediyordum benim bir şehzadem olucaktı ismi ömer olucaktı dedeim yaa darılmasın kimse şimdi neden diyeceksin babanın aileside kendi büyüklerinin ismini koymak ister diye babanla bir isim düşündük karar veremedik ADA POYRAZ EGE SADRİ bir çok isism düşündük ama en son şehzade diyorum ya sana madem ismide ona yakışır olsun dedik ben EMİR istedim oğlum babanda MİRZA ismini buldu ikiside şehzade demek ve sen isminle gel oğlum belki sana şehzadelere yakışır bir yaşantı sunamasakta annenle babanın yuvasının şehzadesi olucaksın sevginle herkesi büyülüyecek bir çok şeye umud olucaksın tek üzüldüğüm oğlum ananen var dedelerin var ama bir babannen olmıyacak bende tanıyamadım oğlum ogün tanışacaktıkki rabbim o gece onu yanına aldı sabah olamadı ve annen babannenle hiç tanışamadı tıpkı senin gibi oğlum sen farklı bir duygusun bebeğim seni çok özledik bitanem ama acele etme zamanında gel gelki sağlıklı ol gül kokulu oğlum bitanem şehzadem EMİRMİRZAm
gidelim canım yaa, ben tanışmayı isterim valla :))) bölümlerimiz bile yakın kafadengi oluruz bence :)))
ay canım benim yaa, çok duygulandım Rabbim sizi hep beraber mutlu etsin inşallah..
ben de oğluşumun kokusunu bi de yanağını yanağıma dayamayı hayal ediyorum sürekli.. ozaman çok sabırsızlanıyorum:) minicik ellerini ayaklarını güzel yüzünü çook merak ediyorum..
bu arada benden çizelge istemişsin canım kusura bakma doğum tarihi ve satı bilmediğim için yapamadım sonra da sormayı unuttum mesajla..kusuruma bakma olur mu
önemli değil yaptım biraz karıştır biraz kurcala oldu ona hep güzel şeyler söylüyorum söylerken ağlıyorum artık onu düşündükçe hep ağlayasım geliyor ve anlıyorum annelik bu düşüncesi bile duygulandırıyor Rabbim hepimize kucağımızda gül kokularını hissetmeyi nasip etsin vaktinle ve sağlıklı bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?