2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bübchenin kampanyası var unnadoda. internetten biraz baktım güzel bi marka diyolar ama ben de kararsız kaldım..büchen alacaksan sana davetiye gönderebilirim üyeliğin yoksa.. niveayı salla bence, alerjik durumdan bahseden çok kişi oldu..chiccoyu bilemiyorum..

ne kadar canım bübchen in kampanyalı seti ? çok abartmamam gerekiyo mali olarak... sebamed çok pahalı geliyo bana, 500 ml baby şampuanını 23 lira yaa.niveayla ilgili şikayetleri ben de okudum. bübchen eski bi alman markası, güvenilir olduğunu duydum. valla herkes farklı bişey söylüyo kafam karıştı iyice... bübchen uygun bulursam onu alıcam

merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olucam Allah'ın izniyle bu sefer
bende sata göre 26+5im ama dr göre şuan 26 arada 5 gün oynuyo bişey olmaz dedi ama ben hangisi takip edicem ki bende haziran 11 gibi doğum gözüküyo ilk bebğimi doğumda kaybettim malesef bu sefer gene ilk sayılır ama bu haftalarda olupda bebeğinizin grmı ne kadar benimki 834 grmmış sizce iyimi sizinkiler nasıl acaba bana az geliyo aklımda hep soru takılıyor yardım edermisiniz?

canım mesela bebe yağı 200 ml olan 13ten 9a inmiş.şampuanın 200 mlsi 12den 9a inmiş. genelde bu şekilde fiyatlar.

merhaba arkadaşlar ,aranıza yeni katıldım.bende 22 haftalık hamileyim.ikiz bebeklerim olacak hayırlısıyla.
görüşmek üzere
oy maşallah ikiz hemde.. Allah bağışlasın.. hoşgeldin aramıza... senin doğum temmuza denk gelmiyo mu?

sen de hoşgeldin. her zaman sat a göre takip ediliyo canım. benim de 5-6 gün oynuyo sürekli, önemsiz olduğunu söyledi dr um. bebeğin kilosu bence normal. 25-27 haftalarda 800-1000 gr oluyo sanırım... ben de cumartesi gidicem bakalım, 1 ay önce 400 gr dı, şimdi ne kadar acaba? :)

davetiye olayını anlamadım ve siteye giremedim nasılsa :))) bübchen in çantalı seti yokmu acaba orda

siteye girebilmen için üye olman gerekiyor. üyelik de ancak davetiyeyle oluyor canım. markafoni limango gibi bir site. oralarda da çok güzel indirimler oluyor. limangonun kids bölümü var mesela. hergün yeni kampanyalar ekleniyor 4-5 gün sürüyor. bedenleri vs herşey yazıyor sen seçiyorsun. ben çok şey aldım bu sitelerden. şimdide inceliyorum bübchenlerden alıcam büyük ihtimal, ama işte acaba erken mi onu düşünüyorum.. neticede alıcaz ve 3-4 ay beklicek bu ürünler.. çantalı set yok canım tek tek ürünler..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende hazıranın ılk qünü doğum yapacam ınş daha erken çıkarıyo doktor ama erkek bu qeç qelır derler. zor qünler başladı kasık bel ağrıları çabuk yorulmalar en eğlencelısıde çanta falan hhazırlamak ama zaman qeçmek bılmıyo şımdıden bebışımı özledım herkese hayırlı doğumlar.az kılolar 28 hafta 4 qünlük hamıleyım 8 buçuk kılo aldım çokmu sızce sınırlerım bozuluyo

hb canım bende sata göre takip edeyim ozman çünkü geçen hamileliğimde sata göre takip etmedim ama ona göre gelmişti kızım işte akıl ne yaparsın ilkinde insan öle olunca bu sefer herşeyden nem kapıyo.iyi diyosunuz yani ne bilim işte ben de tombik bir kız olsun istiyorum heralde ne yapayım....senin neyin olucak canım ilk mi?

benım o haftada 945 gramdı ama doktor kılosu normal dıyorsa normaldır. bana mesela fazla qeldı bünyeye qöre değışırmış

davet nasıl gönderiliyo canım, göndersen de baksam bi

slm hoşgeldin...kilo alımın bence iyi, ben de 25+2 de6 kilo aldım. bende yavaş yavaş çanta hazırlamayabaşlıycam, geçen gün pijama takımımı alarak başladım :)

benim de ilk, kızım olacak kısmetse... sağlıklı olsun da bebeğimin de benim de kilolarımız çok önemli değil diye düşünüyorum

benım o haftada 945 gramdı ama doktor kılosu normal dıyorsa normaldır. bana mesela fazla qeldı bünyeye qöre değışırmış

işte böle bazılarına göre öle duyunca bende ondan sorayım dedim şimdi kaç haftalıksın canım

yle tabikide sağ salim kucağımıza bi alalımda sanada Allah bağışlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…