2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şmdımı cumartesı qıdecem ayın 12 unde qıttım ultrosana qöre 24 hafta 1 qünlük ıdı sonra bır qün ışe qıderken ayaklarım kasıldı acıl yıne qıttık ayın 23ünde 26 hafta 3 qünlük dedı cumartesı yıne qıdecem bakalım.ne dıcek 28 hafta bıttı bı onu bılıyomm

kocaman yani iyi hadi bakalım ne kadar olmuş bu sefer hayırlısıyla git gel...

blueee bana da davet gönderir misin canım??

tabi gönderirim canım sen bana mail adresini ver, markafoni unnado limango hepsine davet ederim :)
markafonide de arada bebek kıyafetleri oluyor.
unnado tamamen anne ve bebek üzerine.
limango da hem normal ürünler var hem de kids bölümü var.

kızlar ben çıkıyorum bu akşamlık yeter bize hadi herkese iyi akşamlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

tamam canım,gönderiyorum özeline, çok sağol

ben netten hiç alışveriş yapmadım şimdiye kadar. ama eşim yapıyor arada. bebek ürünleri için iyi olur gerçekten, mardinde her şeyi bulamıyorum.

ben de fiyatlarını aşağı yukarı biliyorsam ucuzsa hemen alıyorum. üstelik kargo parası dolmuş parası kadar oluyor hesaplayınca
mesela limangoda days in colours indirime girmişti nevresim takımı 30 liraya düşmüştü. şimdi bakıyorum hiç o fiyata yok bi yerde.. pişman oldum baya..
bu siteler güvenilirmiş canım arkadaşlarım da alışveriş yapıyor ben de çok şey aldım bi sorun olmadı çokşükür..

oykum sen giderken de alışveriş diyodum sen geldin hala alışveriş diyorum

ay kızlar bu arada valilik idari izni pazartesiye kadar uzatmış bugün kar yağmadı aslında, ama napsam bilemedim. utanıyorum arayıp ben gelmicem demeye :)))

ne utanacaksın canım, kafa izni değil ya valilik izni

ne utanacaksın canım, kafa izni değil ya valilik izni

haftayı kapatıyoruz resmen :)) kar yağsa sorun etmicem de vicdanen rahatsız oluyorum sanki işi sallıyomuşum gibi :))) yarın gerçi hava açacakmış her taraf donacakmış :)))
dün eşim dedi bi bak belki perşembe de tatildir diye, baktım tatil. az önce de dalga geçiyodu sen yine bak belki cuma da tatildir diye baktım ki uzatmışlar pztye kadar

sonrası daha kötü aslında, buz olacak her yer. çok korkarım ben buzlandıktan sonra yürümeye.

sonrası daha kötü aslında, buz olacak her yer. çok korkarım ben buzlandıktan sonra yürümeye.
evet bu geçerli bi sebep bence de..asıl buzlarda tatil versinler bize.. :) seviyorum senii ankara valisiii adamın karısı hamile falan mı acep pek bi düşünceliymiş sağolsun

yarın 100 mg.lık şeker yüklemesini yaptıracağım. inşallah yüksek çıkmaz(

çıkmaz inş canım canını sıkma, çok çok şeker diyeti verirler hallolur sen canını sıkma..

sevibadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hoşgeldiiiiiinnn

yarın 100 mg.lık şeker yüklemesini yaptıracağım. inşallah yüksek çıkmaz(

yarın bende kan vericem,
bugün açlık kan şekerimi verdim, aşımı oldum, sol kolum iptal...
yarında şeker yüklemesi yapılıp yine vericem, bugün geç kaldığım için yapılamadı tamamı,
inşallah iyi çıkar ikimizinde...

hoşbulduk blueeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…