şmdımı cumartesı qıdecem ayın 12 unde qıttım ultrosana qöre 24 hafta 1 qünlük ıdı sonra bır qün ışe qıderken ayaklarım kasıldı acıl yıne qıttık ayın 23ünde 26 hafta 3 qünlük dedı cumartesı yıne qıdecem bakalım.ne dıcek 28 hafta bıttı bı onu bılıyomm
hoşgeldin canım bebişine sağlıkla kavuşursun inş bu sefer
blueee bana da davet gönderir misin canım??
saol cnm herkes ıçın hayırlısı senın kızmı erkek mı bnm erkek eymen koyacaz adını ınşkocaman yani iyi hadi bakalım ne kadar olmuş bu sefer hayırlısıyla git gel...
tabi gönderirim canım sen bana mail adresini ver, markafoni unnado limango hepsine davet ederim :)
markafonide de arada bebek kıyafetleri oluyor.
unnado tamamen anne ve bebek üzerine.
limango da hem normal ürünler var hem de kids bölümü var.
saol cnm herkes ıçın hayırlısı senın kızmı erkek mı bnm erkek eymen koyacaz adını ınş
tamam canım,gönderiyorum özeline, çok sağol
canım gönderdim üçünden de..umarım beğenirsin sen de.. ben çok şey aldım buralardan :)
tamam canım, incelerim sıkıldıkça:)) markafoni gelmedi gerçi.
tekrar gönderdim canım.
valla ben bağımlı oldum bebiş olduğundan beri :) çok tehlikeli oluyor bazen
ben netten hiç alışveriş yapmadım şimdiye kadar. ama eşim yapıyor arada. bebek ürünleri için iyi olur gerçekten, mardinde her şeyi bulamıyorum.
oykum sen giderken de alışveriş diyodum sen geldin hala alışveriş diyorum
ay kızlar bu arada valilik idari izni pazartesiye kadar uzatmışbugün kar yağmadı aslında, ama napsam bilemedim. utanıyorum arayıp ben gelmicem demeye :)))
ne utanacaksın canım, kafa izni değil ya valilik izni
haftayı kapatıyoruz resmen :)) kar yağsa sorun etmicem de vicdanen rahatsız oluyorum sanki işi sallıyomuşum gibi :))) yarın gerçi hava açacakmış her taraf donacakmış :)))
dün eşim dedi bi bak belki perşembe de tatildir diye, baktım tatil. az önce de dalga geçiyodu sen yine bak belki cuma da tatildir diye baktım ki uzatmışlar pztye kadar
evet bu geçerli bi sebep bence de..asıl buzlarda tatil versinler bize.. :) seviyorum senii ankara valisiiisonrası daha kötü aslında, buz olacak her yer. çok korkarım ben buzlandıktan sonra yürümeye.
yarın 100 mg.lık şeker yüklemesini yaptıracağım. inşallah yüksek çıkmaz(
yarın 100 mg.lık şeker yüklemesini yaptıracağım. inşallah yüksek çıkmaz(
evet bu geçerli bi sebep bence de..asıl buzlarda tatil versinler bize.. :) seviyorum senii ankara valisiiiadamın karısı hamile falan mı acep pek bi düşünceliymiş sağolsun
çıkmaz inş canım canını sıkma, çok çok şeker diyeti verirler hallolur sen canını sıkma..
sevibadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hoşgeldiiiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?