- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
hoşbulduk blueeeeeeeeeee
ikinizin de iyi çıkacak inşallah.. 100lük de sorun olmuyor genelde gördüğüm kadarıyla..
naber nasılsın :) özledim seni ya ne zamandır karşılaşmadık. istanbullu kızlar buluşuyor haftaya..ben de ankdakileri kafalamaya çalışıyorum
yarın bende kan vericem,
bugün açlık kan şekerimi verdim, aşımı oldum, sol kolum iptal...
yarında şeker yüklemesi yapılıp yine vericem, bugün geç kaldığım için yapılamadı tamamı,
inşallah iyi çıkar ikimizinde...
100 lük değil canım sanırım 50 lik,
bilmemki ben unutup 2-3 saat önce nutella yedim, inşallah bişi çıkmaz :2:
bende özledim seni boşver ankarayı dermişim:)) izmire gel,
walla bana telefon açanlar bile migreninin geçtiğini söylüyor:)
iki eski dünür gezer tozarız
inşallah canım... benim 50lik sınırın biraz üstünde çıktı, o yüzden 100lük yapılacak yarın( kaç saat bekleyeceğim orda (
blue senin ankarada buluşabileceğin birileri var en azından. sürekli yazmasalar da epey var ankarada oturan. ben napayım(( bir arkadaş atanmıştı mardine ama o da hiç girmiyor artık. izmirdekiler yaza kadar organize olsunlar da yazın onlarla buluşayım bari:) çok kıskandım istanbullu hanımları
canım benim ya sen de haklısın..okuldan komşulardan flan kafadengi birileri varmı bari?
ankaradan karakan var sacrecoure var juse var,bi kaç kişi daha var onlar çok düzenli gelmiyor. karakan da hep evde yazık çıkamaz anca doğum sonrası :)))
tabi ya bak sevibadeyle buluşun ne güzel :))
hm seninki 50lik inşallah iyi çıkar canım. şeker yememek mi gerekiyor? bana doktor hiçbişey demedi. 10 gün sonra öğleden sonra gidicem, kahvaltını yap öğlen bişey yeme gel dedi.
aaaa manyakmı bunlar ayol!!!
akşam 9 dan sonra bişi yeme içme dedi hemşire dün perhize uyduk amaaaa sabah 9.30 da kalkıp,
10 da da patron gibi gidinceaçlık kan şekeri alındı, yükleme yapılmadı,
oda hemşire arkadaşın insafıydı yanikahretsin vahşi cazibeme dayanamıyo kimse
ay süpersin :) migrene bile birebirsen daha ne isterim geliyorum kızizmir de çok güzel şehir yaaa, çok isterdim gelmeyi hakkaten...
eski dünürler
blue senin ankarada buluşabileceğin birileri var en azından. sürekli yazmasalar da epey var ankarada oturan. ben napayım(( bir arkadaş atanmıştı mardine ama o da hiç girmiyor artık. izmirdekiler yaza kadar organize olsunlar da yazın onlarla buluşayım bari:) çok kıskandım istanbullu hanımları
komşularla pek görüşmüyorum da okuldan var arkadaşlar. okulda 3 tane hamile var bu sene, idareciler isyandahatta biriyle 1 hafta var aramızda o da haziran annesi. üçümüz yan yanayken sürekli dalga geçiyorlar, beraber 4 kişilik asansöre falan binmeyin siz 6 kişisiniz diye:)
tabiii bütün dertlerini unutursun, gelll tabiii gelll bacım, sonra unuttuğun ve üstüne de yeni kız istediğin dünürü kaçırdığın için saçını başını yolarsın
istanbuldakiler buluştumuki ayol,
kız birce buca uzak buaraya ama konakda buluşalım kız, duyguda gelsin başka izmirden varmı?
komşularla pek görüşmüyorum da okuldan var arkadaşlar. okulda 3 tane hamile var bu sene, idareciler isyandahatta biriyle 1 hafta var aramızda o da haziran annesi. üçümüz yan yanayken sürekli dalga geçiyorlar, beraber 4 kişilik asansöre falan binmeyin siz 6 kişisiniz diye:)
buluşacaklar, tarihi belirlediler. konak bana uyar. ama yaza tabii:)))tabiii bütün dertlerini unutursun, gelll tabiii gelll bacım, sonra unuttuğun ve üstüne de yeni kız istediğin dünürü kaçırdığın için saçını başını yolarsın
istanbuldakiler buluştumuki ayol,
kız birce buca uzak buaraya ama konakda buluşalım kız, duyguda gelsin başka izmirden varmı?
iyi canım ya anlaşabileceğin birileri varsa güzel, ben ünivde de ankarada olduğum için ankara artık 10 yıldır memleket gibi oldu:) arkadaş çevrem burda.senin öyle değil tabi.
3 hamile güzel denk gelmiş :)) benim de samimi arkadaşlarımdan biri ile 2 hafta var aramızda. biri de 5 haftalık hamile. iş yerinden de bi arkadaşım 7 haftalık falan hamile :) bu sene nüfus patlaması var:))
oda iyiymiş :))))
40 larınız karışacak desene,
sen mardinin içindemisin canım, benim mardin kızıltepeli bi arkadaşım vardı,
bu arada bebek içimde tepim tepim tepiniyo
doğduktan sonra geceleride tepinirse bu bebeler
yandıkkkkk
şanslıymışsın sen, ben izmirde okumuştum üniversiteyi. üniversiteden de bir arkadaşım var gerçi burda. okuldaki hamilelerle çok samimiyetim yok,onlar bu sene atanmıştı ben aylarca raporlu olunca uzak kaldım okuldan( ama şimdi iyi oluyor sürekli hamilelik ve bebek muhabbeti var tenefüslerde:))
ah dünürcüm benim :)) hamile dünür anca bu kadar oluyo işte
haftaya buluşuyolar kız, bizim de burda ağzımızın suyu aktı. yok vapurla karşıya geçelim yok şuralara gezmeye gidelim bugün yaptılar planları
iyi geceler kızlar..
bizim bebişler şimdiden başladı uyutmamaya galiba, bakalım ne yapıcaz :18:
bende bugün dr. kontrolüne gittim.şeker yüklemem normal çıktı şükür
yalnız doğum için hastaneden şüpheliyim halen,doktorum iyi ama bilmiyorum..
sizler kararlaştırnıdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?