2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya evet inşllah bişey olmaz bide kapanmasın diye arada da takıyorum cünkü öle cok alıştım ki göbek boş gibi duruyo onsuz aman gecici dövme de zor olsa gerek devamlı yeniletmek gerekiyor onu da yaptırdım ama akıp gidiyo hemen.. hamileyken onu bile yaptırma bence belli mi olur bi zarar vermesin cocuga..kocan da kendi kararını kendisi versin yaptırma dersen inat edebilir..hadi kolay gele

Duruşuna bak kız şunun..Kurban olurum ben onaa yaa...Benim bebeğim niye böyle çıkmıyo ya resimlerde top gibi bişey çıkıyo...
Maşallah kuzucuğa..Allah nazardan saklasın..

kız o ne yapmış öyle kafasını dizlerine mi koymuş sıkıldım der gibi.. Maşşalah yaaaa

kızlar yoğun bir gün ben çıkmak zorundayım. Görüşürüz kendinize iyi bakın.
kolay gelsin cnmm

Maaşallah canım benim bebişin büyüyünce bilimadamı falan olur pozisyonu şimdiden almış

Oyy nasıl oturmuş kibar kibar anasııı yaa

Kızlar yoğun bir gün ben çıkmak zorundayım. Görüşürüz kendinize iyi bakın.

Görüşürüz canım, ben de çıkıcam birazdannn

maşşallahh cok tatlı

tabiiiiii:)))) 14:30 da coursel mado da:)))))))) çilek gelirse 15 de olabilir..

tamamdır. zaman da mekan da süper! bana uygun şimdilik inşallah bi aksilik çıkmazsa ordayım çok merak ediyorum herkesi. çok takip edemesem de herkes beni bilmese de ben az çok biliyorum.

şimdi cıkıcam linenste %50 indirim varmış perdelerde..ev bitinceye kadar indirimi kacırcam bari gideyim ölcü aldırayım indirimden anlaşayım adamlarla..bebek odaların falan perde yaptırcaksanız şimdi genelde cogu perdecide indirim var kızlar yaptırın cıksın aradan..

maşallah yaa ne kadar belirgin saçları da var galiba oluşunun

haklısın canım eğer bübchen ise ondan alırız ama şimdi erken. zaten 2-3 ayda bir tekrar kampanya yapıyorlar aynı markalar. sonra alırız.birazdan gönderiyorum davetiyeleri canım..
blueeeee senin oğlun resmen saclııııııı ayy masallahhhhhh elinde fırcası ile doğacak gibi ))) ayy masallah
saçtır dimi onlar :)) babasının saçları çok güzel gür ve parlak benim ince telli açık kumral. gürlüğü babasına çeksin inşallah yakışıklı oğlan olur :)
blue nasıl kıskandım senı ne guzel tatıl yaptındarısı basımıza dedık ama ıst. hıc hamılelerı dusunen olmadı
valla sağolsunlar canım valimiz anlayışlı çıktı :)) haftaya işe gitmek zor olacak bu gidişle
Duruşuna bak kız şunun..Kurban olurum ben onaa yaa...Benim bebeğim niye böyle çıkmıyo ya resimlerde top gibi bişey çıkıyo...
Maşallah kuzucuğa..Allah nazardan saklasın..
kuzucuğum çok düşünceli çıkmış teyzesi sıkılmış mı napmışsa :) radyolog yakaladı bu pozu videosundan foto yaptım ben de.. ikide bi bakıp seviyorum :)) fotoğrafı tabettirip günlüğüne yapıştırıcam, kendisi de görsün :)
kız o ne yapmış öyle kafasını dizlerine mi koymuş sıkıldım der gibi.. Maşşalah yaaaa
sağol teyzesi oğluşum sıkılmış gidin başımdan der gibi almış başını ellerinin arasına :)))
Maaşallah canım benim bebişin büyüyünce bilimadamı falan olur pozisyonu şimdiden almış

benim oğlumu kaçırmasın diye kız analarına gösteriyorum ama fırsatı değerlendiren yok.

tamamdır. Zaman da mekan da süper! Bana uygun şimdilik inşallah bi aksilik çıkmazsa ordayım çok merak ediyorum herkesi. çok takip edemesem de herkes beni bilmese de ben az çok biliyorum.
tamam ozaman süper..
Biliyoruz cnm seni neden bilmeyelim bi sürrü hamile birarada olcaz. Uuuuuuuu harika alışverişte yaparız çarşıdan seba med almak istiyorum fmg nin aldıüı yer uygun geldi.

kızlar benim de çıkmam gerekiyor..girebilirsem ara ara girerim yine...

bende çıkıcam kızlar ara ara girerim

çok sağolun teyzelerii bu da göbişimiz :)
Eki Görüntüle 156249

nereye gidiyosunuz kızlar yaaa

hahahahahahah bluıeeeeeeeeeeee
tam göbüşüne bakarken kızım bir çaktı bana ah dedim resmen.
Demiştir anam bir çenesini tutamadı kaçırdım oğlanı diye:)))))))))))))
ama bircenin oğlu yamanımda yakışıklı onunda ensede saçları var gibi bilim adamım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…