Genç ve çılgınken :)
Niye kız şimdi yaşlımısın...Yaptırmayız sanırım, eşimin ve kızımın isminden sıkılmam kesinlikle ondan eminim de, kaynanamlar buna bile tuhaf bakıyorlar, dövmeli gelin diye sevmiyorlar beni..Bi de gerçek olsa hepten başımın etini yerler..piercing işine gelince, hiç bi zaman onu taktıracak kadar dümdüz bi göbeğim olmadı benim..Olsa bende taktırırdım belki zamanında..Bişey olmaz ya..Ona bakarsan benim de karnımda dikiş var, önemsemiyorum bişey olacağını düşünmüyorum...
olsun kız valla, çok güzel oluyo hee haftayı kapattım resmen
ev işlerini yaptım sabah biraz canım çamaşır attım hafiften toparladım falan.. evde olmak çok güzelmiş yaa :)) öğleden sonra da ders çalışcam biraz.. size göbiş fotomu ekliiim ama ondan önce oğluşumu ekliim bu 21+4 iken :)
Eki Görüntüle 156240
kız o ne yapmış öyle kafasını dizlerine mi koymuş sıkıldım der gibi.. Maşşalah yaaaaolsun kız valla, çok güzel oluyo hee haftayı kapattım resmen
Ev işlerini yaptım sabah biraz canım çamaşır attım hafiften toparladım falan.. Evde olmak çok güzelmiş yaa :)) öğleden sonra da ders çalışcam biraz.. Size göbiş fotomu ekliiim ama ondan önce oğluşumu ekliim bu 21+4 iken :)
Eki Görüntüle 156240
kolay gelsin cnmmkızlar yoğun bir gün ben çıkmak zorundayım. Görüşürüz kendinize iyi bakın.
ev işlerini yaptım sabah biraz canım çamaşır attım hafiften toparladım falan.. evde olmak çok güzelmiş yaa :)) öğleden sonra da ders çalışcam biraz.. size göbiş fotomu ekliiim ama ondan önce oğluşumu ekliim bu 21+4 iken :)
Eki Görüntüle 156240
Eki Görüntüle 156240
Kızlar yoğun bir gün ben çıkmak zorundayım. Görüşürüz kendinize iyi bakın.
Eki Görüntüle 156240
tabiiiiii:)))) 14:30 da coursel mado da:)))))))) çilek gelirse 15 de olabilir..
Eki Görüntüle 156240
haklısın canım eğer bübchen ise ondan alırız ama şimdi erken. zaten 2-3 ayda bir tekrar kampanya yapıyorlar aynı markalar. sonra alırız.birazdan gönderiyorum davetiyeleri canım..yolladım canım evet bu temizlik ürünü konusunda eşimde şimdiden alma önce magazada bir bak diyo netten kullanma tarihi yakın falan gönderebilirler önce al incele sonra karar ver diyor bende kararsız kaldım hemen alma konusunda su özelcana bir gidecem ordaki kadında bu alman markasını söylemişti bir ağzını iyice arayım bilgi alalım bakalım
saçtır dimi onlar :)) babasının saçları çok güzel gür ve parlak benim ince telli açık kumral. gürlüğü babasına çeksin inşallah yakışıklı oğlan olur :)blueeeee senin oğlun resmen saclııııııı ayy masallahhhhhh elinde fırcası ile doğacak gibi))) ayy masallah
valla sağolsunlar canım valimiz anlayışlı çıktı :)) haftaya işe gitmek zor olacak bu gidişleblue nasıl kıskandım senı ne guzel tatıl yaptındarısı basımıza dedık ama ıst. hıc hamılelerı dusunen olmadı
kuzucuğum çok düşünceli çıkmış teyzesi sıkılmış mı napmışsa :) radyolog yakaladı bu pozu videosundan foto yaptım ben de.. ikide bi bakıp seviyorum :)) fotoğrafı tabettirip günlüğüne yapıştırıcam, kendisi de görsün :)Duruşuna bak kız şunun..Kurban olurum ben onaa yaa...Benim bebeğim niye böyle çıkmıyo ya resimlerde top gibi bişey çıkıyo...
Maşallah kuzucuğa..Allah nazardan saklasın..
sağol teyzesi oğluşum sıkılmış gidin başımdan der gibi almış başını ellerinin arasına :)))kız o ne yapmış öyle kafasını dizlerine mi koymuş sıkıldım der gibi.. Maşşalah yaaaa
Maaşallah canım benim bebişin büyüyünce bilimadamı falan olur pozisyonu şimdiden almış
tamam ozaman süper..tamamdır. Zaman da mekan da süper! Bana uygun şimdilik inşallah bi aksilik çıkmazsa ordayımçok merak ediyorum herkesi. çok takip edemesem de herkes beni bilmese de ben az çok biliyorum.
kızlar benim de çıkmam gerekiyor..girebilirsem ara ara girerim yine...
aaa valla binecem ucaga gelecem 19 marttaValla kıskandırmasanıza bee:76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?