- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
kız senin karnınla ne alakası var. O gelişir içerde bizimkiler yağ:)))))
maşallah belli herhalinden sağlıklı olduğu. Rabbim korusun onları. Snein iç karnın geniştir belki fazla hamurişi tüketmiyorsundur.
Günaydın hosgeldin canım benim şeker yüklemem yok ama bugün oğlumla görüş günüm çukulata alıp oğluma gideceğim .))))))
bizim daha üç hafta var görüşe ...hayırlı haberlerle gel canım
ya kızlar ben bi türlü iyileşemiyorum. boğazım gene yanmaya başladı öksürük eşliğinde. grip gelmesin artık istemiyorummm
inşallah canım, kordon olayından sonra korkuyorum 21inde kontrolümüz var 10 gün sonra. inşallah iyidir oğluşum..
ama hakkaten çok abartı yediğim söylenemez, canım tatlı falan çekince kuru meyvelerden yiyorum..belki de ondandır:)
görüş gününüzü sevsinlergör de gel güzel oğluşunu annesi. bize de foto ekle sonra :) saat kaçta gdiyosun canım? aman dikkat edin ortalık buz..
hoşbulduk canım ne güzel bugün oğlunu görecekmişsin kavuşmamıza az kaldı ondan sonra hep bizimle olsunlar inşallah selam söyle oğluna teyzelerinden yakışıklı bir poz versin bizde sevelim burdan benimde buluşmamam az kaldı oğlumla pazartesi şeker yüklememiz var çok özledim oğlumuGünaydın hosgeldin canım benim şeker yüklemem yok ama bugün oğlumla görüş günüm çukulata alıp oğluma gideceğim .))))))
alır gelirim oğlumu istanbula yada siz tatile gelirsiniz bu tarafaoynasınlar ne güzel olur
sevindim canım şimdi daha iyiyim inşallah canım ummuduğumuz gibi olur da problem çıkarmazlar memurların iş yükü çok olduğundan iyi tarafından birine de gelir işiniz halloursağol cnm dünkü açıklamalarından sonra daha iyiyişm. Burdaki muhasebeciye sordum oda aynısını dedi. Bakalım pazartesi olsunda.
Sanada geçmiş olsun sıcak bişeyler iç yumuşasın boğazların
bekleriz cnmmm
randevum 14.00 de ama eşim öğlen gelir hem bugün dışarda yemek yicemm karıda görecem :))))))) dikkat ederim canım inşallah iyi haberlerle gelirim
ayyy dikkat et anım ballı süt iç
randevum 14.00 de ama eşim öğlen gelir hem bugün dışarda yemek yicemm karıda görecem :))))))) dikkat ederim canım inşallah iyi haberlerle gelirim
ayyy ben heyecan yaptım kıssss
Canım rapor alsan öyle bir imkanın yok mu dinlenmeden de geçmiyor bu meretişyerinde nerden bulucam ballı sütü fatma anca akşam eve gidince ay evde süt de kalmadı aksilik. sabah ballı ıhlamur içtim ama yok geliyo bi illet halsizleştim iyce.. uff yaa iznimiz gelse de evde yatsak artık
canım benim insan heyecanlanıyor bide ben dikişi çok merak ediyomya açılma varmı diye hayırlısı olsun bakalım gelince yazacağım size
işyerinde nerden bulucam ballı sütü fatma anca akşam eve gidince ay evde süt de kalmadı aksilik. sabah ballı ıhlamur içtim ama yok geliyo bi illet halsizleştim iyce.. uff yaa iznimiz gelse de evde yatsak artık
Ben yemeğe gidiyorummm..
geçmiş olsun ya tama zamanı olmuş gezmek için neyse sağsalim gelmişsiniz ben uzun yola çıkınca ayaklarım falan şişiyor onca yola nasıl dayandınben geldimmmmmmmmm, bi istanbul a gittim, rezil oldum valla yaa, soğuktan bi yer gezemedim, sonra dönüşte ankara da mahsur kaldık, hava muhalefeti mağlum, sonra arabanın vitesi arızalandı, 1 haftadır evime gelmeye çalışıyordum sonunda başardımmmmm
iyi haberlerle inşallah güle güle git güle güle gel canımben çıkıyorum kızlar gelince yazarım size öptüm
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
yarın kızımızı görecez 3 haftadan sonra çook özledim onu...artık bu gidişimde doktorcumla hastanede doğum olayını ve yapılabilecekse indirim muhabbetini felan konuşmam lazım...İnşallah anlaşırız da doktor değiştirmek zorunda kalmam
hem yarın eşim de erken paydos yapacak önce patronunun abisinin dükkanına gidecez sonra da hastaneye...bugün hava iyi baya inşallah haftasonu da böyle gider...hem kuaföre gitmem lazım epilasyon işleri için...üüü iş çok bu hafta sonu
bu arada benim yüzüm çok şişti kızlar sizde durumlar nasıl...ayol tabak suratlı oldum burnum felan da şişmeye başladı bilemiyom
saol canım :) ben uzun yola alışkınım, sadece biraz şişkinlik oluyo. saat başı arabayı durdurup biraz yürüyüp geri biniyorum, oto nun koltuğunu da sürekli aynı şekilde tutmuyorum yatırıp kaldırıyorum, bişi olmuyo :) toplam 1500 km yol yaptımgeçmiş olsun ya tama zamanı olmuş gezmek için neyse sağsalim gelmişsiniz ben uzun yola çıkınca ayaklarım falan şişiyor onca yola nasıl dayandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?