2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar geçmişin bir kısmını okudum bir kısmı kaldı çok uzundu bugün şeker yüklemesine gidenler varmış inşallah hepsi iyi sonuçlarla gelir

günaydın kızlar geçmişin bir kısmını okudum bir kısmı kaldı çok uzundu bugün şeker yüklemesine gidenler varmış inşallah hepsi iyi sonuçlarla gelir

cnm 19 martta bakırköy coruselde mado da saat 15 te buluşma var istanbuldakiler geliyorsun haaaaaaaaaa.. Bak çok güzel olacak.
Aksilik olmazsa biz orada olacağız

çok sağolun teyzelerii bu da göbişimiz :)
Eki Görüntüle 156249

nereye gidiyosunuz kızlar yaaa

ay canım senin göbeğin nerdee. maşallah size.. benimki küçük diyodum bi de demiycem artık:))

gitmesin herkes nereye yaaa.. evet egecim kanz, gebe falan da var hepsine gireriz gözleri parlar TL..TL.. olur satıcıların bizi görünce bi grup hamile puhahahah çok komik yaa

kızlar tee analarının karnından heyecanlanıyo oğlumu görünce ay hiç sevmem böyle oğullarını öven anaları hee :))
bide bana yok diyorlar göbiş ahanda yok işde

hala hamile olduğumu anlamıyo insanlar zaten

Kızlar tee analarının karnından heyecanlanıyo oğlumu görünce Ay hiç sevmem böyle oğullarını öven anaları hee :))

hala hamile olduğumu anlamıyo insanlar zaten

ayyyyyyyy ne kadar mütevazi bir kaynana.. Susssssssss göbek koymuş utanmadan nerde o göbek ben gaz gördüm sadece. Ayıp bide 5,5 aylık hamileyim diyosun

günaydınnnn

biz geldik oğlumla herkes iyidir umarım şeker yüklemesine gidenler varmış onlar da ii sonuçlarla gelirler inşallah

cnm 19 martta bakırköy coruselde mado da saat 15 te buluşma var istanbuldakiler geliyorsun haaaaaaaaaa.. Bak çok güzel olacak.
Aksilik olmazsa biz orada olacağız

bir aksilik olmazsa gelirim canım bir sonraki hafta ankaraya kardeşime kız istemeye gidiyoruz
haftaya alışverişler falan olabilir uygun olursam gelirim inşallah

ayyyyyyyy ne kadar mütevazi bir kaynana.. Susssssssss göbek koymuş utanmadan nerde o göbek ben gaz gördüm sadece. Ayıp bide 5,5 aylık hamileyim diyosun

valla sevmem kız ben de övmicem. bu erkekleri hep anaları havaya sokuyo zaten :))
küçük mü kalmış kız benim kuzum valla diyom ne zaman tam çıkacak artık hamile kıyafeti giysem istiyorum. aldıklarım hala büyük geliyo..

bir aksilik olmazsa gelirim canım bir sonraki hafta ankaraya kardeşime kız istemeye gidiyoruz
haftaya alışverişler falan olabilir uygun olursam gelirim inşallah

hayırlısı olsun cnm. Sen hamile hamile gezme sokaklarda yorulursun. Hafta içi halledin artık çalışmıyorsun cumrtesiye ayarlamaya çalış. Ben böyle hevesliyim bişey çıkmaz inşallah

kız senin karnınla ne alakası var. O gelişir içerde bizimkiler yağ:)))))
maşallah belli herhalinden sağlıklı olduğu. Rabbim korusun onları. Snein iç karnın geniştir belki fazla hamurişi tüketmiyorsundur.

günaydınnnn

biz geldik oğlumla herkes iyidir umarım şeker yüklemesine gidenler varmış onlar da ii sonuçlarla gelirler inşallah

hoşgeldinizzzzzzzzzzzz ama muhabbetler bitti işere daldı herkes nerde kaldın...

günaydın bizde iyiyiz oğlumla
oğullarımız birlikte oynasın ipek teyzesi

olsun kuzumm bugün uyanasım gelmedi boğazım hafif şiş dinleneym de öyle gideyim işe dedim sen nasıl oldun

hayırlısı olsun cnm. Sen hamile hamile gezme sokaklarda yorulursun. Hafta içi halledin artık çalışmıyorsun cumrtesiye ayarlamaya çalış. Ben böyle hevesliyim bişey çıkmaz inşallah
sağol canım ablam abimin hanımı falan hepsi çalışıyo tek başıma alışveriş işide bana ağır gelir
birlikte çıkarız muhtemelen eğer bakırköyde olursak gelirim

oğullarımız birlikte oynasın ipek teyzesi

olsun kuzumm bugün uyanasım gelmedi boğazım hafif şiş dinleneym de öyle gideyim işe dedim sen nasıl oldun
sağol cnm dünkü açıklamalarından sonra daha iyiyişm. Burdaki muhasebeciye sordum oda aynısını dedi. Bakalım pazartesi olsunda.

Sanada geçmiş olsun sıcak bişeyler iç yumuşasın boğazların

sağol canım ablam abimin hanımı falan hepsi çalışıyo tek başıma alışveriş işide bana ağır gelir
birlikte çıkarız muhtemelen eğer bakırköyde olursak gelirim

bekleriz cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…