hahahahahahah bluıeeeeeeeeeeee
tam göbüşüne bakarken kızım bir çaktı bana ah dedim resmen.
Demiştir anam bir çenesini tutamadı kaçırdım oğlanı diye:)))))))))))))
ama bircenin oğlu yamanımda yakışıklı onunda ensede saçları var gibi bilim adamım benim
günaydın kızlar geçmişin bir kısmını okudum bir kısmı kaldı çok uzundu bugün şeker yüklemesine gidenler varmış inşallah hepsi iyi sonuçlarla gelir
tamam ozaman süper..
Biliyoruz cnm seni neden bilmeyelim bi sürrü hamile birarada olcaz. Uuuuuuuu harika alışverişte yaparız çarşıdan seba med almak istiyorum fmg nin aldıüı yer uygun geldi.
bende çıkıcam kızlar ara ara girerim
hahahahahahah bluıeeeeeeeeeeee
tam göbüşüne bakarken kızım bir çaktı bana ah dedim resmen.
Demiştir anam bir çenesini tutamadı kaçırdım oğlanı diye:)))))))))))))
ama bircenin oğlu yamanımda yakışıklı onunda ensede saçları var gibi bilim adamım benim
bide bana yok diyorlar göbiş ahanda yok işde
Kızlar tee analarının karnından heyecanlanıyo oğlumu görünce Ay hiç sevmem böyle oğullarını öven anaları hee :))
hala hamile olduğumu anlamıyo insanlar zaten
ay canım senin göbeğin nerdee. maşallah size.. benimki küçük diyodum bi de demiycem artık:))
cnm 19 martta bakırköy coruselde mado da saat 15 te buluşma var istanbuldakiler geliyorsun haaaaaaaaaa.. Bak çok güzel olacak.
Aksilik olmazsa biz orada olacağız
ayyyyyyyy ne kadar mütevazi bir kaynana.. Susssssssss göbek koymuş utanmadan nerde o göbek ben gaz gördüm sadece. Ayıp bide 5,5 aylık hamileyim diyosun
günaydınnnn
biz geldik oğlumla herkes iyidir umarım şeker yüklemesine gidenler varmış onlar da ii sonuçlarla gelirler inşallah
bir aksilik olmazsa gelirim canım bir sonraki hafta ankaraya kardeşime kız istemeye gidiyoruz
haftaya alışverişler falan olabilir uygun olursam gelirim inşallah
kız senin karnınla ne alakası var. O gelişir içerde bizimkiler yağ:)))))valla sevmem kız ben de övmicem. Bu erkekleri hep anaları havaya sokuyo zaten :))
küçük mü kalmış kız benim kuzum valla diyom ne zaman tam çıkacak artık hamile kıyafeti giysem istiyorum. Aldıklarım hala büyük geliyo..
günaydınnnn
biz geldik oğlumla herkes iyidir umarım şeker yüklemesine gidenler varmış onlar da ii sonuçlarla gelirler inşallah
oğullarımız birlikte oynasın ipek teyzesigünaydın bizde iyiyiz oğlumla
kız senin karnınla ne alakası var. O gelişir içerde bizimkiler yağ:)))))
maşallah belli herhalinden sağlıklı olduğu. Rabbim korusun onları. Snein iç karnın geniştir belki fazla hamurişi tüketmiyorsundur.
hoşgeldinizzzzzzzzzzzz ama muhabbetler bitti işere daldı herkes nerde kaldın...
sağol canım ablam abimin hanımı falan hepsi çalışıyo tek başıma alışveriş işide bana ağır gelirhayırlısı olsun cnm. Sen hamile hamile gezme sokaklarda yorulursun. Hafta içi halledin artık çalışmıyorsun cumrtesiye ayarlamaya çalış. Ben böyle hevesliyim bişey çıkmaz inşallah
günaydınnnn
oğullarımız birlikte oynasın ipek teyzesi
olsun kuzumm bugün uyanasım gelmedi boğazım hafif şiş dinleneym de öyle gideyim işe dedim sen nasıl oldun
sağol cnm dünkü açıklamalarından sonra daha iyiyişm. Burdaki muhasebeciye sordum oda aynısını dedi. Bakalım pazartesi olsunda.oğullarımız birlikte oynasın ipek teyzesi
olsun kuzumm bugün uyanasım gelmedi boğazım hafif şiş dinleneym de öyle gideyim işe dedim sen nasıl oldun
sağol canım ablam abimin hanımı falan hepsi çalışıyo tek başıma alışveriş işide bana ağır gelir
birlikte çıkarız muhtemelen eğer bakırköyde olursak gelirim
Günaydın hosgeldin canım benim şeker yüklemem yok ama bugün oğlumla görüş günüm çukulata alıp oğluma gideceğim .))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?