maşallah oğluşuma yaa resmen bakmış poz vermiş. Nasıl bişey bunlar yaa.. çok güzel
canım benim ya sen de haklısın..okuldan komşulardan flan kafadengi birileri varmı bari?
ankaradan karakan var sacrecoure var juse var,bi kaç kişi daha var onlar çok düzenli gelmiyor. karakan da hep evde yazık çıkamaz anca doğum sonrası :)))
tabi ya bak sevibadeyle buluşun ne güzel :))
Eki Görüntüle 156226
bilmiyorum görebilecekmisiniz aama gecen cumartesi doktora gittiğimizde benim oğlum kafasını ultrasona döndürüp resmen gülümsedi doktorda resmini cekti ya da biz gülümsediğini zannettik :))))))))))
ayyy gözlerim doldu kızz burdakilerde noldu diyo dedim hapşuracaktım hapşuramadım ondan
çilek sabahın korunde buradayım ama ıslerden gıremıyorum merak etme senı yarı yolda bırakmam sabahın korunde kargalarla+sen ve ben:)))
fmg bayıldım tam bır prenses odası
bu arada kuzu 2 hafta once hem gobek hem oda resmı ekleyecektım:)))ahh ahhh nerde senın gıbı becerıklı hatunlar bı resım ekleyemedım dogdu dogacak
Eki Görüntüle 156226
bilmiyorum görebilecekmisiniz aama gecen cumartesi doktora gittiğimizde benim oğlum kafasını ultrasona döndürüp resmen gülümsedi doktorda resmini cekti ya da biz gülümsediğini zannettik :))))))))))
kurban olurum ben onun içinde yatan meleğe. çok çok güzel harika olağan üstü bayıldımmmmmmmmmmm. Allah gönlüne göre versin herşeyi birbirinden güzel lsun tüm bebişlerimizin. çok beyendim fmg iyi günlerde kullan..
aa bakırköy iyi yakınmış bize. Detaylar belli mi saat, mekan??
Eki Görüntüle 156226
ne biliyim yaaaa oğlanda durmuyo tepikliyo yaaa onunda var etkisi ufff süper şeyler kızzzz....
Eki Görüntüle 156235
Kızlar bişey sorucam sadece fikirlerinizi almak istiyorum, benim omzumda dövme var ama kalıcı değil, eşimin ismi yazıyor, fotoda var bakın diye ekledim, kenarları süslü falan..Eşimde de sol kolunda kalbinin hizasında benim ismim yazıyor onunki de gerçek değil..Dövmecimiz var, her ay boyatıyoruz ama hiç sildirmiyoruz..(ben hamişim diye artık boyatmıyorum tabi..) Dün dedi ki, gerçeğini yaptıralım kızımızın ismini de ekleyelim diye..Fikir güzel ama, kızımın ismini tabi eklerim de, gerçeğini yaptırmak fikri pek cazip gelmedi..Ben açığım kapalı değilim ama cumaları yasin falan okurum, abdest geçmez derler gerçek dövme olunca, bu konuda fikirleriniz ne ??? Yaptırma taraftarı değilim ama eşim ben yaptıracağım diyor, onun da yaptırmasını istemiyorum..Nasıl engelleyebilirim..
Duygusal ınsan fatma noluyo bugun sana yaw
kuzu ve fatma usengeclıgımden eklemıyorum yaa ne temebel bır ana oldum
ege gelemezsen coook uzulurum yaa ugrarsın olmadı koca gelının dogum gunusumu olurmus:)))
aa bakırköy iyi yakınmış bize. Detaylar belli mi saat, mekan??
kurban olurum ben onun içinde yatan meleğe. çok çok güzel harika olağan üstü bayıldımmmmmmmmmmm. Allah gönlüne göre versin herşeyi birbirinden güzel lsun tüm bebişlerimizin. çok beyendim fmg iyi günlerde kullan..
aşkolsun herkes davetli gelirsen muhteşem olur.. 19 mart bakırköyde
Maaşallah canım benim insan ne kadar mutlu oluyor değilmi
Ama sen gelmezsen nasıl olacak
tabiiiiii:)))) 14:30 da coursel mado da:)))))))) çilek gelirse 15 de olabilir..
Eki Görüntüle 156235
Kızlar bişey sorucam sadece fikirlerinizi almak istiyorum, benim omzumda dövme var ama kalıcı değil, eşimin ismi yazıyor, fotoda var bakın diye ekledim, kenarları süslü falan..Eşimde de sol kolunda kalbinin hizasında benim ismim yazıyor onunki de gerçek değil..Dövmecimiz var, her ay boyatıyoruz ama hiç sildirmiyoruz..(ben hamişim diye artık boyatmıyorum tabi..) Dün dedi ki, gerçeğini yaptıralım kızımızın ismini de ekleyelim diye..Fikir güzel ama, kızımın ismini tabi eklerim de, gerçeğini yaptırmak fikri pek cazip gelmedi..Ben açığım kapalı değilim ama cumaları yasin falan okurum, abdest geçmez derler gerçek dövme olunca, bu konuda fikirleriniz ne ??? Yaptırma taraftarı değilim ama eşim ben yaptıracağım diyor, onun da yaptırmasını istemiyorum..Nasıl engelleyebilirim..
bişi diyemem içine sinmiyorsa yaptırma ama eşin istiyorsa yaptırsın abdest olayı var ama ay cok karısık ben olsam yaptırmazdım ama kocama cok müdahele etmezdim o içine kötü gelmiyorsa yaptırabilir diye
kızımın odası :)
bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri.Eki Görüntüle 156206 Eki Görüntüle 156213 Eki Görüntüle 156212 Eki Görüntüle 156211 Eki Görüntüle 156210 Eki Görüntüle 156209 Eki Görüntüle 156208 Eki Görüntüle 156207 Eki Görüntüle 156204 Eki Görüntüle 156205 Eki Görüntüle 156214
Canım sacrecoure demişya doğumda buluşuruz diye ben doğum yaparken gelin hastanenin kafetaryası çok güzel bir koşu doğurup aşağı inerim ben:))))))sonra sırayla doğurduğumuz günlerde buluşuruz ...
benim eşimin markofonisi varda diğer iki siteye bakamıyorum ben sence mahsuru yoksa davet gönderebilirsen mümkünse haber veririsen özeline mail adresimi atayım:)))))
duygusal ınsan fatma noluyo bugun sana yaw
kuzu ve fatma usengeclıgımden eklemıyorum yaa ne temebel bır ana oldum
ege gelemezsen coook uzulurum yaa ugrarsın olmadı koca gelının dogum gunusumu olurmus:)))
ayy inşallah daha güzellerini yaşayacağızzzzzzzzz
bişi diyemem içine sinmiyorsa yaptırma ama eşin istiyorsa yaptırsın abdest olayı var ama ay cok karısık ben olsam yaptırmazdım ama kocama cok müdahele etmezdim o içine kötü gelmiyorsa yaptırabilir diye
egeeeeeee bana bak anadolu yakasından seke seke gelme planı yaptım dün ögrenince hiç gelin doğumgünü, kaynanalar günü dinlemem valla
ama sen gelmezsen nasıl olacak
Ben istemiyorum ama eşimin de yaptırmasını istemiyorum...Bu boyatma işi zevkli zaten bu şekilde devam ettirsek olur, kızımızı da ekleriz..Ama gerçeği fikri pek hoş gelmiyor..Konuyu kapatsam açmasam zamanla unutur mu acaba diyorum, çünkü gerçeği yapılsa bile doğumdan önce yaptırılmaz..Belki unutur zamanla...
Canım benim dövmeyi göremedim dövmehakkında bu konuda bilgim yok fetva vermeyim ben resminizde dövmelerle değil sizle ilgilendim resmi çok beyendim eşinle çok yakışmıssınız maaşallah allah ölene kadar ayırmasın:))))
tabiiiiii:)))) 14:30 da coursel mado da:)))))))) çilek gelirse 15 de olabilir..
çilek diyorum ki sen ben oykum denizotobüsnde bulusur birlikte giderizzzzzzzzzz bostancıdan
ayyyyyyyyy şımardım heeeeeeeeeeee. Tamam kızlar gelicembende sizklerle olmayı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benim. 15 diyelim fmg karşıdan gelicekler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?