2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Duygusal ınsan fatma noluyo bugun sana yaw
kuzu ve fatma usengeclıgımden eklemıyorum yaa ne temebel bır ana oldum
ege gelemezsen coook uzulurum yaa ugrarsın olmadı koca gelının dogum gunusumu olurmus:)))

Canım sacrecoure demişya doğumda buluşuruz diye ben doğum yaparken gelin hastanenin kafetaryası çok güzel bir koşu doğurup aşağı inerim ben:))))))sonra sırayla doğurduğumuz günlerde buluşuruz ...

benim eşimin markofonisi varda diğer iki siteye bakamıyorum ben sence mahsuru yoksa davet gönderebilirsen mümkünse haber veririsen özeline mail adresimi atayım:)))))

Oyyyy, kurban olurum ben ona yaa..Görünüyo kız...Maşallah kuzuma..
Benimki korkunç çıkıyo ultrasonda hep...KAfası falan acayip çıkıyo, seninki çok belli maşallah...
Hep güler inşallah, hiç ağlamaz...

ayyy gözlerim doldu kızz burdakilerde noldu diyo dedim hapşuracaktım hapşuramadım ondan

ayyyy duygusalım benim yerim seni ama senin fırlama haline daha alışkınız hadi normal haline dön

sağol hadi ekle resimleri

ne güzel poz vermiş teyzeeeeem. Bücürük.

amin canikoomm çok sağol hepimizin gönline göre versin.

aa bakırköy iyi yakınmış bize. Detaylar belli mi saat, mekan??

carousel'de mado'da saat 14:30. 15:00 te olur karşıdan gelecek arkadaşlar var. Isterseniz 15:00 diyelim.

ne biliyim yaaaa oğlanda durmuyo tepikliyo yaaa onunda var etkisi ufff süper şeyler kızzzz....

ayy inşallah daha güzellerini yaşayacağızzzzzzzzz

bişi diyemem içine sinmiyorsa yaptırma ama eşin istiyorsa yaptırsın abdest olayı var ama ay cok karısık ben olsam yaptırmazdım ama kocama cok müdahele etmezdim o içine kötü gelmiyorsa yaptırabilir diye

Duygusal ınsan fatma noluyo bugun sana yaw
ege gelemezsen coook uzulurum yaa ugrarsın olmadı koca gelının dogum gunusumu olurmus:)))

egeeeeeee bana bak anadolu yakasından seke seke gelme planı yaptım dün ögrenince hiç gelin doğumgünü, kaynanalar günü dinlemem valla

Ama sen gelmezsen nasıl olacak

Canım benim dövmeyi göremedim dövmehakkında bu konuda bilgim yok fetva vermeyim ben resminizde dövmelerle değil sizle ilgilendim resmi çok beyendim eşinle çok yakışmıssınız maaşallah allah ölene kadar ayırmasın:))))

bişi diyemem içine sinmiyorsa yaptırma ama eşin istiyorsa yaptırsın abdest olayı var ama ay cok karısık ben olsam yaptırmazdım ama kocama cok müdahele etmezdim o içine kötü gelmiyorsa yaptırabilir diye

Ben istemiyorum ama eşimin de yaptırmasını istemiyorum...Bu boyatma işi zevkli zaten bu şekilde devam ettirsek olur, kızımızı da ekleriz..Ama gerçeği fikri pek hoş gelmiyor..Konuyu kapatsam açmasam zamanla unutur mu acaba diyorum, çünkü gerçeği yapılsa bile doğumdan önce yaptırılmaz..Belki unutur zamanla...

günaydın fıstıklar idari izinli bir günden daha merhabaa, ankara valisinin karısı mı hamile nedir anlamadım ki pazartesiye kadar izni uzatmış sağolsun canım valim :))))

ayy ayyyyy yaa fmg çok güzel maşallah Rabbim bebişinin cennet kokusuyla doldursun o odayı...

tamam kız gelirim :)) sen memnun kalırsan peşinden de ben doğururum bebikleri alıp çıkarız sonra :)))
mail adresini gönder tatlım hemen göndereyim davetiye.
ben hala kararsızım bübchen alsammı diye.. ya bir de daha erken dimi, o ürünler 3-4 ay beklicek. kullanım tarihleri açısından da çok mantıklı değil sanki bu kadar erken almak..

duygusal ınsan fatma noluyo bugun sana yaw

ama sen gelmezsen nasıl olacak

ayyyyyyyyy şımardım heeeeeeeeeeee. Tamam kızlar gelicembende sizklerle olmayı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benim. 15 diyelim fmg karşıdan gelicekler var.

boşver hiçç konusunu acma yok yaptırma falan desen yaptırmak isteser, üstemelezsen konu kaynar gider unutur :)

Aminn..Omzumda kız, ben bildiğimden mi görüyorum ki, eşimin ismi yazıyor..Çok kocaman bişey değil zaten ama gerçek olma fikri sıcak gelmedi, sizin de fikrinizi alayım demiştim..

tabiiiiii:)))) 14:30 da coursel mado da:)))))))) çilek gelirse 15 de olabilir..

Sırf benim yüzümdense değiştirmeyin ama 15:00 çook makbule geçeer

çilek diyorum ki sen ben oykum denizotobüsnde bulusur birlikte giderizzzzzzzzzz bostancıdan

Ben maslak'ta olucam canım, doktor kontrolüm var, dönüşte tutuşur el ele yuvarlana yuvarlana döneriz denizotobüsüyle olma mı

ayyyyyyyyy şımardım heeeeeeeeeeee. Tamam kızlar gelicembende sizklerle olmayı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benim. 15 diyelim fmg karşıdan gelicekler var.

oleyyyyyyyyyyyy

diğer sehirdekilerin yoklugu yeterince belli olucak zaten birde sen gelmemizlik yapma kaldı ki ağa ağa dedik sana sensiz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…