günaydın fıstıklar idari izinli bir günden daha merhabaa, ankara valisinin karısı mı hamile nedir anlamadım kipazartesiye kadar izni uzatmış sağolsun canım valim :))))
ayy ayyyyy yaa fmg çok güzel maşallah Rabbim bebişinin cennet kokusuyla doldursun o odayı...
tamam kız gelirim :)) sen memnun kalırsan peşinden de ben doğururumbebikleri alıp çıkarız sonra :)))
mail adresini gönder tatlım hemen göndereyim davetiye.
ben hala kararsızım bübchen alsammı diye.. ya bir de daha erken dimi, o ürünler 3-4 ay beklicek. kullanım tarihleri açısından da çok mantıklı değil sanki bu kadar erken almak..
Sırf benim yüzümdense değiştirmeyin ama 15:00 çook makbule geçeer
Ben maslak'ta olucam canım, doktor kontrolüm var, dönüşte tutuşur el ele yuvarlana yuvarlana döneriz denizotobüsüyle olma mı
ayyyyyyyyy şımardım heeeeeeeeeeee. Tamam kızlar gelicembende sizklerle olmayı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benim. 15 diyelim fmg karşıdan gelicekler var.
günaydın fıstıklar idari izinli bir günden daha merhabaa, ankara valisinin karısı mı hamile nedir anlamadım kipazartesiye kadar izni uzatmış sağolsun canım valim :))))
ayy ayyyyy yaa fmg çok güzel maşallah Rabbim bebişinin cennet kokusuyla doldursun o odayı...
tamam kız gelirim :)) sen memnun kalırsan peşinden de ben doğururumbebikleri alıp çıkarız sonra :)))
ben hala kararsızım bübchen alsammı diye.. ya bir de daha erken dimi, o ürünler 3-4 ay beklicek. kullanım tarihleri açısından da çok mantıklı değil sanki bu kadar erken almak..
kocaman kadının hemde evlenmiş barklanmış ne dogum günüsüymüş kocası kutlasın tek amaaanDuygusal ınsan fatma noluyo bugun sana yaw
kuzu ve fatma usengeclıgımden eklemıyorum yaa ne temebel bır ana oldum
ege gelemezsen coook uzulurum yaa ugrarsın olmadı koca gelının dogum gunusumu olurmus:)))
ölede dur normele döneyim ya bizim hiç fotomuz yok bi 3,5 aylıkken ki var ondada bişey belli değil çok merak eiyorum ondan yaaaayyyy duygusalım benim yerim seni ama senin fırlama haline daha alışkınız hadi normal haline dön
sağol hadi ekle resimleri
ne güzel poz vermiş teyzeeeeem. Bücürük.
amin canikoomm çok sağol hepimizin gönline göre versin.
carousel'de mado'da saat 14:30. 15:00 te olur karşıdan gelecek arkadaşlar var. Isterseniz 15:00 diyelim.
Aminn..Omzumda kız, ben bildiğimden mi görüyorum ki, eşimin ismi yazıyor..Çok kocaman bişey değil zaten ama gerçek olma fikri sıcak gelmedi, sizin de fikrinizi alayım demiştim..
aaa süper bu ara hep dondurma aşerip dondurma yiyordum mekan secimi cok basarılı :)
ayy ayyyyy yaa fmg çok güzel maşallah rabbim bebişinin cennet kokusuyla doldursun o odayı...
ayyyyyyyyy şımardım heeeeeeeeeeee. Tamam kızlar gelicembende sizklerle olmayı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benim. 15 diyelim fmg karşıdan gelicekler var.
ölede dur normele döneyim ya bizim hiç fotomuz yok bi 3,5 aylıkken ki var ondada bişey belli değil çok merak eiyorum ondan yaaa
ben genc ve cılgınken:) cok düşünmüştüm ozaman bile yaptırmadım gercegini cünkü hep bi şekilde o dövmeden sıkılcagımı pişman olacagımı düşünüyodum ama cocugumun adı olursa herhalde pişman olmam hiç bizaman..ama bu kalıcı dövme olayı cok iyi düşünülüp karar verilmesi gereken bi şey..benim göbekde piercing var mesela şimdi hamile kaldıgım için tırsıyom nolcak o delik diye..gecenlerde bi ara sızladı ki en az 6-7 yıl önce yaptırdım karın büyüdükce o da gerilcek..yani özetle diyorumki cok iyi düşün yaptırmadan önce namaz niyaz işini okadarını bilmem günahmıdır degilmidir abdestle olan baglantısını bilmiyorum bilen cevap versin fakat bence cok da gerekli bişey degil..
kocaman kadının hemde evlenmiş barklanmış ne dogum günüsüymüş kocası kutlasın tek amaaan
ölede dur normele döneyim ya bizim hiç fotomuz yok bi 3,5 aylıkken ki var ondada bişey belli değil çok merak eiyorum ondan yaaa
olsun kız valla, çok güzel oluyo hee haftayı kapattım resmenGünaydın fıstıkk..Ya o izinlerden bende istiyorum yaaa..Burda kar yağmıyo ama bizde hamişiz, bize de izin olsun..
Ayyy okudum Bluueee kıskandım walla,
Tadını çıkar evin uzat ayaklarını ohhh şöylee
kuzu oku eşinede okut.. bence sakat bi durum ben olsam yaptırmazdım..çünkü muammada kalan bi konu ya
Dövme yapmak günah mıdır?
İnsanlar, çok eski zamanlardan beri vücutlarının çeşitli yerlerine dövme yaptırmışlardır. Bugün bu adet, yer yer sürdürülüyor. Avrupa ve Amerika'da bazı gençler bunu bir "süs" şeklinde yaparken, yurdumuzda da birtakım havai gençler onları taklit ediyorlar. Cahiliye Arapları dövmeyi süslenmek için yaparlarken; dövme ile bedenlerine çeşitli şekil ve suretler yaparak bununla mafsallarının güç kazandığına inanırlardı. Bugün ise bu tamamen bir özentiden öteye geçmemektedir.
Dövme, bilinen şekliyle şöyle yapılıyor: Vücut, iğne ve benzeri aletlerle kan akacak şekilde yaralanıyor. Sonra aynı yere iç yağı ve bazı maddeler konarak yara iyileşmeye terk ediliyor. Sonunda deri altında koyu yeşil bir şekil meydana geliyor.
Buhari ve Müslim'de rivayet edilen hadislerde, Peygamber Efendimiz (a.s.m.) dövme yapmayı ve yaptırmayı yasaklamış, bunları yaptıranın İlahi rahmete liyakatini kaybettiklerini bildirmiştir.
Bilmeden dövmeyi yaptıran insan nasıl hareket edecektir? Bundaki hüküm, dövmeyi yaparken kullanılan maddeye göre değişir. Şayet bu maddeler dinen necis sayılanların arasında bulunuyorsa, dövme de o hükme girer. Şayet temizse, o da temizdir. Bunda yapılacak şey, şayet ufak bir müdahale veya ameliyatla hallediliyorsa gidermeye çalışmaktır. Şayet giderilemiyor, buna da imkan bulunamıyorsa, o şekilde bırakılır. Çünkü Cenab-ı Hak kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemez, onun üstesinden gelemeyeceği, yapamayacağı şeyleri istemez.
Abdeste ve gusle mani olup olmadığına gelince; bir defa dövme derinin altındadır. Yani dış derinin altında yer alıyor. Abdest ve gusulde ise derinin altını değil, üstünü yıkamak farzdır. Dövme de derinin altında kaldığına göre, onun bedenin herhangi bir yerinde bulunması abdeste ve gusle mani olmaz. Üzerinin yıkanmasıyla abdest ve gusül sahih olur.
Bilmeden böyle bir günahı işlemiş olan kimse de Allah'tan mağfiret diler, tövbe istiğfar eder. Ve inşAllah da kabul edilir.
Zafer Dergisi
olsun kız valla, çok güzel oluyo hee haftayı kapattım resmen
ev işlerini yaptım sabah biraz canım çamaşır attım hafiften toparladım falan.. evde olmak çok güzelmiş yaa :)) öğleden sonra da ders çalışcam biraz.. size göbiş fotomu ekliiim ama ondan önce oğluşumu ekliim bu 21+4 iken :)
Eki Görüntüle 156240
bende çok beğeniyorum orayı ok 15 güzel olur. Ben eylülü getirme konusunda muammada kaldım sıkılır konuşturmaz bizi öyküm aslıyı getirirse bende eylülü getiririm. Yoksa getirmeyebilirim anneme bağlı bakarsa getirmemçok güzel mekan yaptılar ferah sakin. Terası da var ama sigara içenlere içersi boş oluyor.
Ayyy amin canım bu ne güzel dilek cuma cuma bebişim benim
Tamam 15:00 diyelim. Daha rahat yetişiriz. Ben de 13:00te çıkıyorum stres olmadan rahat rahat gelirim.
Dön normale bebişim.
kız fatma sana ne sen demi gelcen:))))))))))) şaka şaka valla doğru diyonda işte olmadı söylerim ben pazar yapalım diye:)
olsun kız valla, çok güzel oluyo hee haftayı kapattım resmen
ev işlerini yaptım sabah biraz canım çamaşır attım hafiften toparladım falan.. evde olmak çok güzelmiş yaa :)) öğleden sonra da ders çalışcam biraz.. size göbiş fotomu ekliiim ama ondan önce oğluşumu ekliim bu 21+4 iken :)
Eki Görüntüle 156240
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?