güle güle giy ben pijamaları beyaz almak istemiyorum yaaa ben beyaz giyerken tedirgin olurum hep koyu renk alacam kırmızı yeşil falanişte pijamammmmbenimki beyaz-gri olan...
evet benim bildiğim kadarıyla zaten benimki hala makat pozisyonunda o enteresan... Benim ilk kızım hep başaşağı duruyordu .. Seninki ani dönmüş ondan sıkıntı olmuş herhalde.. Doğum pozisyonunu zaten son 3-4 ayda alıyorlar.. Hatta kağan kocatepe nin sitesinde bu haftalarda bunu anlatıyor.. Panik yapmayın diye.. Canım bişey olmaz merak etme ama senin doktorda biraz boş boğazlık edip seni strese sokmuş.. Hayırlısıyla bişi olmaz merak etme..
..
sezeryan olursa gecelik daha kolay olur heralde...
ikisi de olsun en iyisi
öyküm benimkide makat pozisyondaymış.ve o yüzden çok zorlanıyorum resmen alta vuruyor ve oturur gibi olduğu için baskı yapıyor idrarım varmış gibi..
Bu 2.ler dahamı fena acaba
sezeryan olursa gecelik daha kolay olur heralde...
ikisi de olsun en iyisi
öyküm benimkide makat pozisyondaymış.ve o yüzden çok zorlanıyorum resmen alta vuruyor ve oturur gibi olduğu için baskı yapıyor idrarım varmış gibi..
Bu 2.ler dahamı fena acaba
üç rengi vardı bunun, gri-beyaz, gri- kızmızı, gri-mavi... en güzeli beyazlıydı, alt kısmı hamiş pantolonu gibi göbüşünde lastiği var. bi de çok uygun aldım, netten baktım piyasa fiyatı 60-65 tl ben istanbul dan 38 e aldım :)güle güle giy ben pijamaları beyaz almak istemiyorum yaaa ben beyaz giyerken tedirgin olurum hep koyu renk alacam kırmızı yeşil falan
çok güzel benimki baya lohusa pijaması ya önü dantelli felan:) ben biraz abarttım galiba.işte pijamammmmBenimki beyaz-gri olan...
neyse kızlar ben kaçar... Size iyi günlerrr..
üç rengi vardı bunun, gri-beyaz, gri- kızmızı, gri-mavi... en güzeli beyazlıydı, alt kısmı hamiş pantolonu gibi göbüşünde lastiği var. bi de çok uygun aldım, netten baktım piyasa fiyatı 60-65 tl ben istanbul dan 38 e aldım :)
iyimiş canım güle güle giyde ben genel itibariyle beyaz giyemem öle bi yapım var
bende gıyemem beyaz en cok yesıl kırmızı renkler hosuma gıder ıpek takımım bıle sıyah duz sıyah
egecim dantellilerde vardı da pek güzelmodelleri yoktu, bi de sporla daha rahat ederim diye düşündüm, giydim çok rahat bi de üst kısmın tunik li olması çok hoşuma gitti, popoyu örtüyoçok güzel benimki baya lohusa pijaması ya önü dantelli felan:) ben biraz abarttım galiba.
ben de siyah beyaz takıntısı vardır kıyafette :))iyimiş canım güle güle giyde ben genel itibariyle beyaz giyemem öle bi yapım var
önceki çalıştıgım hastanede bile beyaz giymezdim formayıbende en çok yeşili severim
kız cnm sen saglıkcımısın bende hemsırelık 3 sınıfta bıraktım
Sagol canim, bize cok uzak ama belli olmaz tabii, cok yakin bu ulkeye.japaones buyuk gecmıs olsun depremı gorunce aklıma geldın..
evt sağlıkçıyım ama ben çevre sağlığı teknisyeniyim.sağ. mes. lisesi mezunuyum... tam sağlıkçı sayılmaz ama sene özelde çalıştım laboratuvarda sene mi tam bugün doldurdum sözleşmemi imzaladım sene önce vay beee
güle güle kullan canım bebişin kucağında bir foto isterizişte pijamammmmbenimki beyaz-gri olan...
ben de öyle kokoş bişey alıcammm:)))çok güzel benimki baya lohusa pijaması ya önü dantelli felan:) ben biraz abarttım galiba.
Selam kizlar, arada bir giriyorum zamanim olmuyor, bayagi döktürüyorsunuz sizde...
Belli oldu kizimiz olacak... Gördük babasiyla, elleri agzinda uyuyordu:))), 650 gram olmus kizim..
Selam kizlar, arada bir giriyorum zamanim olmuyor, bayagi döktürüyorsunuz sizde...
Belli oldu kizimiz olacak... Gördük babasiyla, elleri agzinda uyuyordu:))), 650 gram olmus kizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?