2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

öyküm benimkide makat pozisyondaymış.ve o yüzden çok zorlanıyorum resmen alta vuruyor ve oturur gibi olduğu için baskı yapıyor idrarım varmış gibi..
Bu 2.ler dahamı fena acaba

öyküm benimkide makat pozisyondaymış.ve o yüzden çok zorlanıyorum resmen alta vuruyor ve oturur gibi olduğu için baskı yapıyor idrarım varmış gibi..

benimkide baş aağı başı alt tarafımda

sezeryan olursa gecelik daha kolay olur heralde...

ikisi de olsun en iyisi

Tam çıkıyordum mesajını gördüm, aynen benimkide öyle hatta tuvalete oturunca tepikliyor beni sinir oluyorum.. İkinciler fırlama olcak besbelli..

güle güle giy ben pijamaları beyaz almak istemiyorum yaaa ben beyaz giyerken tedirgin olurum hep koyu renk alacam kırmızı yeşil falan
üç rengi vardı bunun, gri-beyaz, gri- kızmızı, gri-mavi... en güzeli beyazlıydı, alt kısmı hamiş pantolonu gibi göbüşünde lastiği var. bi de çok uygun aldım, netten baktım piyasa fiyatı 60-65 tl ben istanbul dan 38 e aldım :)

iyimiş canım güle güle giyde ben genel itibariyle beyaz giyemem öle bi yapım var

çok güzel benimki baya lohusa pijaması ya önü dantelli felan:) ben biraz abarttım galiba.
egecim dantellilerde vardı da pek güzelmodelleri yoktu, bi de sporla daha rahat ederim diye düşündüm, giydim çok rahat bi de üst kısmın tunik li olması çok hoşuma gitti, popoyu örtüyo

iyimiş canım güle güle giyde ben genel itibariyle beyaz giyemem öle bi yapım var
ben de siyah beyaz takıntısı vardır kıyafette :))

daha iyisi sizin olsun kızlarrrr. bunu giyip bebişimi kucağıma alacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum

kız cnm sen saglıkcımısın bende hemsırelık 3 sınıfta bıraktım

evt sağlıkçıyım ama ben çevre sağlığı teknisyeniyim.sağ. mes. lisesi mezunuyum... tam sağlıkçı sayılmaz ama sene özelde çalıştım laboratuvarda sene mi tam bugün doldurdum sözleşmemi imzaladım sene önce vay beee

bende ıkıncı sınıfı bıtırdım bıraktım ama pişman degılm ıyıkı almısım kocamı :))))))

Selam kizlar, arada bir giriyorum zamanim olmuyor, bayagi döktürüyorsunuz sizde...
Belli oldu kizimiz olacak... Gördük babasiyla, elleri agzinda uyuyordu:))), 650 gram olmus kizim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…