- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
selam cnm bende salı günü olucam aslında bugun olmam lazımdı ama antibyotik kullanıyorum o yüzden salı olcam. Acıdımı yaaaaa ben korkarım iğneden.
Bidahaki aşı 1 ay sonraymış zaten(((( olmuycaktım ama zorladılar..
Eşin yanındamı kız artık merak ettim.
sağol canım...gecmıs olsun cnm lımon cayı ıc cok faydası var
dünden beri naneli ıhlamur içiyorum aslında ama boğazım çok kötüydü.çabuk hemen ıhlamur bal bişeyler iç damadıma ızdırap çektirme yiğidime benim.
Geçmiş olsun canım tabi okulda bir sürü öğrenci var hasta havalarda çok kötü dikkat et canım vitamin al rapor al istersen dinlenmedikten sonra geçmiyor
benim oğluş resmen horon çekiyor içimde kıpırtıları dışarıdan belli ouyor
yanımda yanımda :)) temelli geldi artık, acımadı hiç canım eli çok hafifti hemşirenin popoma yediğim iğnelerin yarısı kadar acıtmadı yani2-3 gün ağrı yapacak merak etme dedi o yüzden cuma vuruldum zaten ağrırsada çekicez artık
iyi akşamlar iyi haftasonları ben yarın burdayım uyanınca gir..hepinize ii akşamlar kızlar görüşürüz ii bakın kendinize
ben cıkıyorum kızlar az yatayımyıne kotu olcam sanırım k i b
sağol egecim.
Sen de bir an önce kocacığına kavuş inşallah... Kısa süre de olsa zor gerçekten ayrı kalmak...
iyi akşamlar iyi haftasonları ben yarın burdayım uyanınca gir..
gülümmmmmmmmm barıştık mı :))))))))
sende dikkat et kendini yorma iyi kşamalr bebiiş
yok cnm kusmem ben
oyy yerim ben onu:)) benimki de son günlerde daha çok hareketlendi. geçen haftaki kontrolde kollarıyla yüzünü kapattı sıpa, çekmeyin kardeşim dedi bize:)) foto.yu ekleyecektim ama kabul etmiyor site(
Selam kızlarrr bi kaç gündür yoktum keyifler nasılll??? yaramaz bi durum yok dimi?
fotosunu istiyoruz ama oğluşunun en kısa zamanda
kıslar ben kaçar kendinize ii bakınn öpüyorum hepiniziii bugün perşembe dimi yaaa uffff daha pazartesiye çok varrr
fotosunu istiyoruz ama oğluşunun en kısa zamanda
egemm Allah kavuştursun canım
kıslar ben kaçar kendinize ii bakınn öpüyorum hepiniziii bugün perşembe dimi yaaa uffff daha pazartesiye çok varrr
asayiş berkemalsen nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?