2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yanımda yanımda :)) temelli geldi artık, acımadı hiç canım eli çok hafifti hemşirenin popoma yediğim iğnelerin yarısı kadar acıtmadı yani 2-3 gün ağrı yapacak merak etme dedi o yüzden cuma vuruldum zaten ağrırsada çekicez artık

gecmıs olsun cnm lımon cayı ıc cok faydası var
sağol canım...
çabuk hemen ıhlamur bal bişeyler iç damadıma ızdırap çektirme yiğidime benim.
dünden beri naneli ıhlamur içiyorum aslında ama boğazım çok kötüydü.
Geçmiş olsun canım tabi okulda bir sürü öğrenci var hasta havalarda çok kötü dikkat et canım vitamin al rapor al istersen dinlenmedikten sonra geçmiyor

sağol canım. bütün kış hiç hasta olmadım okula başlayınca kaptım hemen bugün tatildi,hafta sonu da dinlenirim bol bol geçer inşallah pazartesiye...

benim oğluş resmen horon çekiyor içimde kıpırtıları dışarıdan belli ouyor

oyy yerim ben onu:)) benimki de son günlerde daha çok hareketlendi. geçen haftaki kontrolde kollarıyla yüzünü kapattı sıpa, çekmeyin kardeşim dedi bize:)) foto.yu ekleyecektim ama kabul etmiyor site(

hepinize ii akşamlar kızlar görüşürüz ii bakın kendinize

cnm çk sevindimmm.. Aman dualarımız kabul oldu yakamoz allah bir daha ayırmasın zor valla. Benimki 3 gün yok mesela sanki istanbul bomboş.

Bircecim çok geçmiş olsun hayatım

delimavi48 benimkide rap yapıyor nede olsa babası metalcı kızlarıda aynı ona çekmişler..

sağol egecim.

sen de bir an önce kocacığına kavuş inşallah... kısa süre de olsa zor gerçekten ayrı kalmak...

sağol egecim.

Sen de bir an önce kocacığına kavuş inşallah... Kısa süre de olsa zor gerçekten ayrı kalmak...

aminnnn. Odun modun diyorum ama şaka bi yana allah kimseyi ayırmasın. Aslında odun değildirde 10 sene olunca biraz odunlaşıyor galiba. Oyyyyyyy koca göbekli kocam benim. Aşka geldim

Selam kızlarrr bi kaç gündür yoktum keyifler nasılll??? yaramaz bi durum yok dimi?

oyy yerim ben onu:)) benimki de son günlerde daha çok hareketlendi. geçen haftaki kontrolde kollarıyla yüzünü kapattı sıpa, çekmeyin kardeşim dedi bize:)) foto.yu ekleyecektim ama kabul etmiyor site(

fotosunu istiyoruz ama oğluşunun en kısa zamanda

egemm Allah kavuştursun canım

kıslar ben kaçar kendinize ii bakınn öpüyorum hepiniziii bugün perşembe dimi yaaa uffff daha pazartesiye çok varrr

kıslar ben kaçar kendinize ii bakınn öpüyorum hepiniziii bugün perşembe dimi yaaa uffff daha pazartesiye çok varrr

yüklemeye çalıştım da formatını beğenmedi site anlamadım:))

bugün cuma kız bak 1 gün geçti bile:)))

egemm Allah kavuştursun canım

ana günleri karıştırmışımm yuppiiii bugün cuma yarın bende gelirim gelir vergisi düzenlicem yarın görüşürüzzzzz

asayiş berkemal sen nerelerdesin?

laptop kafayı yedi tamirdydi canım aklım hep burdaydı ama... iyi olmanıza sevindim... kontrole giden kontrolden gelen arkdaşlar var mı?

EGEEEE sen doktora gidicektin enfeksiyon için en son orda kaldım ben nasıl oldn???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…