allah korusun hepimizi aklımıza sen geldin hemen :))kizlar selam,
tesekkur ederim ilginiz icin, cok sukur depremi burada hissetmedik. Ama goruntuler cok kotu, cok uzucu. Buraya etkisi olur mu bilmiyorum, buyuk ihtimalle olmaz deniyor. Ben sangay'da yasiyorum, allahtan deprem japonyanin amerika'ya bakan tarafinda. Bu tarafa bakiyor olsaydi kesin tsunami buraya da gelirmis. Ama verilmis sadakamiz varmis, japonya seyahati planlamis ama cok pahali diye vazgecmistik.
Opuyorum sizleri kocaman. Merak edilmek ne hos
yaaaaa seni getirsin eşin biraz dolaşsın 1 saat görelim senigeldim canım.. Cumartesi yiğenimin d.günü var . Birde ben kocama hafiften açtım mevzuyu ama hiç oralı olmadı güzelim..yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendisini.. Benimki h.sonu beni biryere bırakmaz ama bakalım ikna etmeye çalışçam, gelirsem aslı yı getiririm herhalde.. Adam benim otobüse minübüse binmemi bile yasakladı, yolda kasılmıştım ya ondan beri.. Bakalım ikna edbilrsem artık onun için söz veremiyorum ama çok isterim aslında..
merak ettik seni çabuk bağlat netini. Hepimiz iyiyiz şükür. Istanbulda olanlar buluşma ayarladık sen ist. Değildin demikızlarrrrr ... şekerlerimmm.. Güzel annelerrr... Ben geldimm... Ama fazla kalamıcam, arkadaşıma geldim yine, o bişiler hazırlarken bende bi nete bakim dedim , zaten ayağa kaldırmıyor saolsun.. Sizleri merak ettim nasılsınız iyi dimi herkes .. Biz oğlum ve ben iyiyiz, ama sizleri çok özledik ve merak ediyoruz, neti bağlatamadık bi türlü..( ufff
alın bence de ya, çok geçmiş olsun canım, artık yorulmamak lazım. Ben dün herşeyi tamamladım bebekle ilgili olan herşeyi ütüledim çekmecesini falan hazırladım.. ütüledim cicilerini ama daha bavul hazırlamadım.. Gecelikleri de yıkamam lazım o da haftaya inşallah.. Bu gebelik beni korkutuyor zaten hiç ilki gibi değil bende be veletten bir sürpriz bekliyorum onun için acele ediyorum.. Bu arada ege sende nisanda yap bari badananı yoksa çok zor olcak senin için..
dun sancım oldu baya ya doguracam ya ölercem dedımde benım velet ters dönmus kafa asagı yanı YINE SOLUYORUM KIZLAR CANTANIZI HAZIRLAYIN ARTIKKKKKKKKK( BEN KALKIM AYAGA SU SANCIM GECSIN ESIMLE CIKIYORUZ ADAN Z YE HERSEYI ALCAM ARTIK
benim de badana var bütün çekmnecedeki çeyizliklerim yıkanacak burada nem ve rutubet çok fazla o yüzden hepsi rutubet kokuyordur eminim bende nisan başı gibi düşünüyorum aslında akşamdan akşama çeyizlikleri yıkayıp ütülesem yine kokar mı rutubet evim hiç güneş almıyor
bebekpoyraz canım dikkat et kendinee.. yorulma sakın.. yat dinlenn.. valla bende korktum şimdi.. bende hiç bişi hazır deil, aldım bişeyler , ne yıkandılar ne ütülendiler, ne odasına bakabildik.. off valla Allah yardımcımız olsun.. bide bebek şekeri oda süslemesi felan, onlarıda ist,yodum ben,inşallah vakitli gelirler zuzularrr...bende çantada hazır deil..
allah korusun hepimizi aklımıza sen geldin hemen :))
yaaaaa seni getirsin eşin biraz dolaşsın 1 saat görelim seni(((((((((((((
merak ettik seni çabuk bağlat netini. Hepimiz iyiyiz şükür. Istanbulda olanlar buluşma ayarladık sen ist. Değildin demi
yapmam lazım bende korkuyorum öyküm. Ama nisanda olmalı çatı onarılacak enüst kat evim yağmurlar bitmesi lazım:))
birde öyküm geelik kısa kolluda pijama uzun kollu ama ince kumaş aldık. Acaba sıcakmı olur . Annem dedi doğumdan sonra sıtmalanırsn üşüyrsun zaten incecik kumaş dedi.
eevet canım yaa..herşeye vakit buluyoruzda bi ona bulamadık diye çok kızıyorum bende.. ama hiç evde durmuyorum varya, gezenti oldum iyice..durduğum zamanda misafirler çok fazla geliyor, yeni ev ziyareti diye..üf sorma öyküm ya berbattı. en son ciddi ciddi tansiyonum düştü, karşıdaki simit sarayına zor attım kendimi.Allahtan okullar tatildi bugün, eşim yanımdaydı. deli gibi saldırdım simitlere, daha yeni yeni kendime geliyorum
geçmiş olsun canım, şükür ki iyisiniz...
bağlatın artık neti suzi, özletiyorsun valla kendini...
allah korusun hepimizi aklımıza sen geldin hemen :))
yaaaaa seni getirsin eşin biraz dolaşsın 1 saat görelim seni(((((((((((((
merak ettik seni çabuk bağlat netini. Hepimiz iyiyiz şükür. Istanbulda olanlar buluşma ayarladık sen ist. Değildin demi
yapmam lazım bende korkuyorum öyküm. Ama nisanda olmalı çatı onarılacak enüst kat evim yağmurlar bitmesi lazım:))
birde öyküm geelik kısa kolluda pijama uzun kollu ama ince kumaş aldık. Acaba sıcakmı olur . Annem dedi doğumdan sonra sıtmalanırsn üşüyrsun zaten incecik kumaş dedi.
Kizlar selam,
Tesekkur ederim ilginiz icin, cok sukur depremi burada hissetmedik. Ama goruntuler cok kotu, cok uzucu. Buraya etkisi olur mu bilmiyorum, buyuk ihtimalle olmaz deniyor. Ben Sangay'da yasiyorum, Allahtan deprem Japonyanin Amerika'ya bakan tarafinda. Bu tarafa bakiyor olsaydi kesin tsunami buraya da gelirmis. Ama verilmis sadakamiz varmis, Japonya seyahati planlamis ama cok pahali diye vazgecmistik.
Opuyorum sizleri kocaman. Merak edilmek ne hos
kızlarrrrr ... şekerlerimmm.. güzel annelerrr... ben geldimm... ama fazla kalamıcam, arkadaşıma geldim yine, o bişiler hazırlarken bende bi nete bakim dedim , zaten ayağa kaldırmıyor saolsun.. sizleri merak ettim nasılsınız iyi dimi herkes .. biz oğlum ve ben iyiyiz, ama sizleri çok özledik ve merak ediyoruz, neti bağlatamadık bi türlü..( ufff
anca delimavi nisanda başla sende
üf sorma öyküm ya berbattı. en son ciddi ciddi tansiyonum düştü, karşıdaki simit sarayına zor attım kendimi.Allahtan okullar tatildi bugün, eşim yanımdaydı. deli gibi saldırdım simitlere, daha yeni yeni kendime geliyorum
geçmiş olsun canım, şükür ki iyisiniz...
bağlatın artık neti suzi, özletiyorsun valla kendini...
ayyy ne rahatladım heee kız allah yardıme tsin hissetmişiniz ama depremi dmei
aaa kız hoşgeldin yaaa
bende serum için geceliği kısa kollu aldım ama pijamayı 2. Gün giyerim zaten melisa kumaş ince annem dedi mayıs bunaltıcı sıcak olmaz süt verince sıtmalanırsın bende kısatmıyım ozaman.ah ah eşimi ikna edebilirsem bakırköy trafiğine girmeyi kabulederse bakalım artık.. şu topalntıdan keyifle bir dönsünde artık konuşurum.. Benim aslı dan kalma gecelik sabahlığım vardı o kısa kollu da şimdi aldığım gecelik kısa uzun kollu ama onu da kısaltçam, serum falan bağlıyorlar ya dedim rahat edemem.. Birde çok üşürsem şal alırım üstüme diye düşündüm. Sen bilirsin ama inceyse takma bence, hava sıcak olsa da üşüyebiliyor insan.. Birde bizimkiler mayıs sonu olur gibi geliyor çok çöl sıcaklarına kalmazlar.. Bence uzun olsun boşver..
eevet canım yaa..herşeye vakit buluyoruzda bi ona bulamadık diye çok kızıyorum bende.. Ama hiç evde durmuyorum varya, gezenti oldum iyice..durduğum zamanda misafirler çok fazla geliyor, yeni ev ziyareti diye..
Aaa egecim bende istanbuldayım yaaa.. Aşkolsunn:))) ne zaman buluşcaksınız..
ya kızlar hem pijama takımı hem de gecelik sabahlık gerekli mi? yani sadece pijama yetmezmi ?
gecelik ilk gün giyersin çünkü dikişin oluyor pijama giyemezsin ve serum felan bağlıyorlar kontrol ediyorlar.ya kızlar hem pijama takımı hem de gecelik sabahlık gerekli mi? Yani sadece pijama yetmezmi ?
evet canım nisanda başlamak lazım seninde nisanı bekleyecek değil mi ayy gözümde büyüyor bütün işler nisan gelse de başlasak bitirsek perdeler dolap içleri bebek için dolabın bir kısmını modifiye ettreceğiz bayılıyorum düşündükçe bu işleri
bende serum için geceliği kısa kollu aldım ama pijamayı 2. Gün giyerim zaten melisa kumaş ince annem dedi mayıs bunaltıcı sıcak olmaz süt verince sıtmalanırsın bende kısatmıyım ozaman.
cnm 19 mart cumartesi saat 14,30-15 arası bakırköy courusel mado da ne olur gellllllllll
TANSIYONUM HEYCANDAN DUN 15 OLMUS artık yavas yavas hazırlıcam ya offfsımdı haber geldı kuzenımn esının daha sezerysana gırmesıne 25 gun vardı sancısı tutmus onunda sabah gotırmusler ne olmus haber yok dogdumu kaldımı ay ben ıyıce korkmaya basladım
gecelik ilk gün giyersin çünkü dikişin oluyor pijama giyemezsin ve serum felan bağlıyorlar kontrol ediyorlar.
nisan ortasından sonra başlıycam bir dajha temizklik yapamam. Badana olur felan anca..
Offfffffff benimde çok işim var
ayy canım ne güzel olur gelsem, bende çok isterim.. Ama avrupa yakası olunca zorluyorr.. Söz vermiş olmiyim ama gelmeye çalışırım, zaten gelirsem mesajda atarım özelden.. Siz bigüzel eğlenin ama bideeee resim çekilin bir sürü hamile, ekleyin burda bizde çatlayalaımmm.. :))) ayy ne güzel yaa düşünemiyorum..
canım ya heyecan yapma herkesinki aynı olacak diye bişey yok yüksek tansiyon ii değil tecrübeyle sabit korkulacak bişey yok rahatla lütfen diyoruuuuummmm ama tabi uygulaması hepimzi için zor olacak neyse daha doğuma çok var diye düşünmek herzaman daha ii geliyor bana:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?