2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu pijama takımı nasıl sızce ınternetten arastrdım pek dantellı seylerı sevmem yerı pamuklu olacak bıde burası yaz gunu bıle yayla gecelerı soguk olyo uzun kollusunumu alım yoksa bu ıyımı

çok güzelmiş valla aneztesi alınca çok üşünüyormuş ben o yüzden bi tane uzun kolllu lacağım ki burası baya bi sıcak olur

slm kızlar ya şu bebek çantalarını naptnz biara bi sitede indrm vardı galiba 20 tl ydi ama hangi site olduunu unuttum bilen varmı hatırlayan arıyorum bulamadımda

Kızlar selam,

hepinizin sağlıklı ve iyi olduğnu takip ediyorum çok şükür.

size bir haberim var hamileyim 5 haftalıkmış bugün öğrendim

umarım bu sefer tamamına erdirebilirim... hepinizin dualarını bekliyorum.:18::18::18:

gözün aydın canım çok şükür inşallah Allah kucağına aldığın günü de göstersin çok sevindim

ayyy cnaım hayırlı olsun Allah sorunsuz atlatırsın sürecide alırsın kucağına inşallah... ben seni tanımıyorum ama galibe bebikini kaybettin kaç haftalıktı acaba sakıncası yoksa:26:

selam kızlar çok şükür vakit bulup girebildim bugün seminer yok yırttım :) gelirken tetenoz aşısını vuruldum geç oldu ama cumayı bekliyodum vurulmak için hafta sonuna denk gelsin diye, yalnız diğer aşı için bi ay sonrasına gün verdi geç olmıycakmı sizce? :26:

yok canım aşı arasında 1 ay olması lazım

selam cnm bende salı günü olucam aslında bugun olmam lazımdı ama antibyotik kullanıyorum o yüzden salı olcam. Acıdımı yaaaaa ben korkarım iğneden.
Bidahaki aşı 1 ay sonraymış zaten(((( olmuycaktım ama zorladılar..
Eşin yanındamı kız artık merak ettim.

canım gerçekten çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

üff ya çok feci grip oldum. boğazım acıyordu kaç gündür gribe çevirdi bugün. nefret ediyorum hasta olmaktan(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…