Eki Görüntüle 156443 kızlar bu pijama takımı nasıl sızce ınternetten arastrdım pek dantellı seylerı sevmem yerı pamuklu olacak bıde burası yaz gunu bıle yayla gecelerı soguk olyo uzun kollusunumu alım yoksa bu ıyımı
gözün aydın canım çok şükür inşallah Allah kucağına aldığın günü de göstersin çok sevindimKızlar selam,
hepinizin sağlıklı ve iyi olduğnu takip ediyorum çok şükür.
size bir haberim var hamileyim 5 haftalıkmış bugün öğrendim
umarım bu sefer tamamına erdirebilirim... hepinizin dualarını bekliyorum.:18::18::18:
Kızlar selam,
umarım bu sefer tamamına erdirebilirim... hepinizin dualarını bekliyorum.:18::18::18:
selam kızlar çok şükür vakit bulup girebildim bugün seminer yok yırttım :) gelirken tetenoz aşısını vuruldum geç oldu ama cumayı bekliyodum vurulmak için hafta sonuna denk gelsin diye, yalnız diğer aşı için bi ay sonrasına gün verdi geç olmıycakmı sizce? :26:
selam kızlar çok şükür vakit bulup girebildim bugün seminer yok yırttım :) gelirken tetenoz aşısını vuruldum geç oldu ama cumayı bekliyodum vurulmak için hafta sonuna denk gelsin diye, yalnız diğer aşı için bi ay sonrasına gün verdi geç olmıycakmı sizce? :26:
ayyy cnaım hayırlı olsun Allah sorunsuz atlatırsın sürecide alırsın kucağına inşallah... ben seni tanımıyorum ama galibe bebikini kaybettin kaç haftalıktı acaba sakıncası yoksa:26:
Kızlar selam,
üff ya çok feci grip oldum. boğazım acıyordu kaç gündür gribe çevirdi bugün. nefret ediyorum hasta olmaktan(
üff ya çok feci grip oldum. Boğazım acıyordu kaç gündür gribe çevirdi bugün. Nefret ediyorum hasta olmaktan(
üff ya çok feci grip oldum. boğazım acıyordu kaç gündür gribe çevirdi bugün. nefret ediyorum hasta olmaktan(
ahh canım Allah bu yavrucuguna kavuşturur inş. herşeyin hayırlısı canım... Allah yar ve yardımcınız olsun8+5 Günlüktü canımkalbi durmuştu kürtajla almak zorunda kaldılar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?