ya aslında bende bugün ne düşündüm, şimdi hamile hamile nerdeyse bahar temizliği yapıyorum ben, dolap içlerini falan düzeltiyorum, kitaplıklara kadar, sonra bazaları yaparım dedim ama sonra dedimki eee doğumdan sonra daha kolay yaılır bunlar illa şimdi mi yapmak lazım zaten bebek hep uyuyor,, bisürü vakit kalıyor insana çokta büyütmemek lazım doğum işini.. Evi de ille kırklamak gerekmiyor ya..
ben badana için korkuyorum ama dediğin gibi badanam olmasa mayıs başı temizliğimi yaparım sonra 1 ay zaten anca gider bebek uyuduktan sonra yine yapmaya başlarız.
Bebekpoyraz bebek pozisyon değiştirir çok büyütme 9 ay öyle taşıyanlar var. Erken doğum olacak diye bişey yok stresden doğurcaksın nerdeyse.
tamam ege buyutmem saol
Ayy sınırlerım bozuldu takıldım valla.kızlar bızım okulda su cıcegı olan cocuklar var.Bende su cıcegı olan cocuklardan bırının elını tutmustum falan fılan ıste bılmıyordum su cıcegı oldugunu sımdı benım durumum ne olur bırazdan doktoru arayacagım ben gecırmısım kucukken ama bagısıklık durumum nedır delı gıbı kasınmaya basladım offf
geçiridiysen bi daha olmazsın korkma ama dr unu ara için rahatlar kaşıntı tamamen psikoljiktir dr la konuşunca geçer canımAyy sınırlerım bozuldu takıldım valla.kızlar bızım okulda su cıcegı olan cocuklar var.Bende su cıcegı olan cocuklardan bırının elını tutmustum falan fılan ıste bılmıyordum su cıcegı oldugunu sımdı benım durumum ne olur bırazdan doktoru arayacagım ben gecırmısım kucukken ama bagısıklık durumum nedır delı gıbı kasınmaya basladım offf
ayy sınırlerım bozuldu takıldım valla.kızlar bızım okulda su cıcegı olan cocuklar var.bende su cıcegı olan cocuklardan bırının elını tutmustum falan fılan ıste bılmıyordum su cıcegı oldugunu sımdı benım durumum ne olur bırazdan doktoru arayacagım ben gecırmısım kucukken ama bagısıklık durumum nedır delı gıbı kasınmaya basladım offf
kız ilahi anne karnında ne su çiçeği geçirsin ilahiiiikasıntı tamamen benım psıkolojımle ılgılı bunu bılıyorum ama ya bebk anne karnında gecırırse ve bız bunu farkedemezsek ayy acaba salgın gecene kadar rapor mu alsam
sezeryan olursa gecelik daha kolay olur heralde...Canım Ege pijamayla rahat etmiş ama ben edemedim.. Yani kişiye göre değişir bence. Ama gecelik ilk gün için lazım bence.. Bana pijama tuvalete giderken falan zor geliyor, indir tekrar çek falan... Ben kullanamadım ama rahat edenlerde var.. Ben iki tane gecelik koycam..
ikisi de olsun en iyisigecelik ilk gün giyersin çünkü dikişin oluyor pijama giyemezsin ve serum felan bağlıyorlar kontrol ediyorlar.
kız ilahi anne karnında ne su çiçeği geçirsin ilahiiii
iyi cnm patronu yanında oturuyormuş:))))) artık eskisi gibi giremiyor...kızlarrrr.. Ben çıkmak zorundayım.. Dikkat edin kendinizeee...
Ayrıcaaa kuzu nerdeee .. Iyiyi dimi.. Onu görmedim merak ettim hep girerdi ya çünkü.. Iyidir inş..
ben badana için korkuyorum ama dediğin gibi badanam olmasa mayıs başı temizliğimi yaparım sonra 1 ay zaten anca gider bebek uyuduktan sonra yine yapmaya başlarız.
Bebekpoyraz bebek pozisyon değiştirir çok büyütme 9 ay öyle taşıyanlar var. Erken doğum olacak diye bişey yok stresden doğurcaksın nerdeyse.
kasıntı tamamen benım psıkolojımle ılgılı bunu bılıyorum ama ya bebk anne karnında gecırırse ve bız bunu farkedemezsek ayy acaba salgın gecene kadar rapor mu alsam
valla gülmekten gözümden yaz geldikzıım cok panık yaptım delılık bende ne elalem cocugunu seversın okulda 157 cocuk var nereye kacsam
Evet benim bildiğim kadarıyla zaten benimki hala makat pozisyonunda o enteresan... Benim ilk kızım hep başaşağı duruyordu .. Seninki ani dönmüş ondan sıkıntı olmuş herhalde.. Doğum pozisyonunu zaten son 3-4 ayda alıyorlar.. Hatta Kağan Kocatepe nin sitesinde bu haftalarda bunu anlatıyor.. Panik yapmayın diye.. Canım bişey olmaz merak etme ama senin doktorda biraz boş boğazlık edip seni strese sokmuş.. Hayırlısıyla bişi olmaz merak etme..
Yok canım bebek su çiçeği geçirmez merak etme, bulaşıcı hastalıklardan hamilelikte en tehlikelisi kızamıkçık(rubella) onu da zaten testle tespit ediyorlar.. Diğerleriyle ilgili bir sıkıntı yok zaten olsa onunda tahlilini yaparlardı hamile kalır kalmaz.. Fatma sen ne diyon kızım bu konuda sen sağlıkçısın ya bilirsin...
sezeryan olursa gecelik daha kolay olur heralde...
ikisi de olsun en iyisi
kzıım cok panık yaptım delılık bende ne elalem cocugunu seversın okulda 157 cocuk var nereye kacsam
valla gülmekten gözümden yaz geldi
kız dedim yaa o plesenta ne işe yarıyohemde kendide geçirmiş daha ne olsun sorusunun cevabını kendi veriyo zaten zaten test yaptılar yaaa orda belli oluyo zaten
Aslinda insan heves de ediyor. ben daha dolap alicam kiz icin, almadan baslarsam yikayip utulemeye koyacak yer de bulamam. En azindan hastane cikislarini hazirlayip koymak lazim kenara.bende oyle dıyordum ama dr öyle demıyor ıste bacım :18:
Evet canim vallahi oyle. O kadar pahali bir yermis ki, domatesi tek tek alip yarisini kullanip dolaba kaldiriyorlarmiscanım ya çok geçmiş olsun oradakailerinde yardımcısı olsun Allahtan gitmemişsiniz seyahate herşeyde bir hayır vardır işte
Bavulluklari ustuste bir kenara ayirabilirsin bence. Bavula tikmasi kalir.Ben hazırlayp iyice sardım, son ana kalsın istemedim.. inşallah kokmaz.. Zaten bavulum hazır değil, ama herşey hazır olunca bavul zaten 5 dk.da hazırlanır diye düşünüyorum..
Sagol canimmgeçmiş olsun canım, şükür ki iyisiniz...
Vallahi mutlu oldum simardim desem yalan olmazallah korusun hepimizi aklımıza sen geldin hemen :))
Valla aslinda hissedilir yakinliktayiz ama belki de zemin kattayiz diyedir. Gokdelenlerdekiler hissetmistir belki de. Asil bundan 2 yil kadar once Cin'de bir deprem olmustu, onu esim hissetmisti cok uzak olmamiza ragmen. Ben bir de Izmit'liyim, depremi yasadimdi orada, deli gibi korkuyorum sallanmaktan. Bugun haberi duyunca bile agladim. Allahim hepimizi korusun.Cok sagol canim merak ettigin icin.ayyy ne rahatladım heee kız allah yardıme tsin hissetmişiniz ama depremi dmei
kızz fatmaa ben burda ölüyorum sen gül sen güldükçe kaşıntım artıyor benımde sınırlerımı bozdun salak salak guluyorum:)
bu arada dr cevap vermedı bahtsızlıgıma bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?