2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar çalışanlar çıkıyor heralde
hanım bugun nerelerdeydin gezdin mi

selam kızlarrr bi kaç gündür yoktum keyifler nasılll??? Yaramaz bi durum yok dimi?
hoşgeldin canımm

fotosunu istiyoruz ama oğluşunun en kısa zamanda

egemm allah kavuştursun canım

kıslar ben kaçar kendinize ii bakınn öpüyorum hepiniziii bugün perşembe dimi yaaa uffff daha pazartesiye çok varrr
sağol cnm sana güzel haber bugun cumaaaaaa

antibiyotik kullanıyorum ( enfeksiyon fena varmış. Ama bugun hiç akıntım olmadı demek işe yaradı:=) sen nasılsın canımm
istanbuldakiler buluşuyoruz haberin olsun 19 mart saat 14,30-15 arası bakırköy mado

üff ya çok feci grip oldum. boğazım acıyordu kaç gündür gribe çevirdi bugün. nefret ediyorum hasta olmaktan(

canım geçmiş olsun ay resmen nöbetleşe hasta oluyoruz burada sırayla yaa

karakan gelmedi dimi daha..

japones geçmiş olsun canım neyse ki sizin tarafta değilmiş.

canım geçmiş olsun ay resmen nöbetleşe hasta oluyoruz burada sırayla yaa

karakan gelmedi dimi daha..

Japones geçmiş olsun canım neyse ki sizin tarafta değilmiş.

burdan geçiyor birbirimize:))))))
karakan gelmedi bende onun için sürekli girip bakıyorum..
Ama dışarıda yemek yiycekti dıaşrı çıktı ya bugun. Akşam yada yarın yazar herhalde.

Sağol canım. sen tamamen iyileştin mi?
iyileştim canım burun akıntım oluyor biraz ama sallamıyorum :)
bugün de evdeydim ben, gitmedim :) idari izinler sağolsun

burdan geçiyor birbirimize:))))))
karakan gelmedi bende onun için sürekli girip bakıyorum..
Ama dışarıda yemek yiycekti dıaşrı çıktı ya bugun. Akşam yada yarın yazar herhalde.

inşallah güzel haberlerle gelir. sen napıyon hemşom benim :))

geçmiş olsun inşallah geçirir... Ben iyiyim canım öyle oğluşumla iyiyiz yani :)

B.Köy Mado mu ayyy gelirim belki yaa eşimle bi konuşayım da haber veririm ona göre... Bakırköy annemlere yakın,eğer annemlere gelirsek gelebilirim... Ayarlamaya çalışıcam inşallah kısmet...

14,30-15 derken o saatler arasında mı görüşceksiniz yani yarım saat mi? anlamadım:44:

arkadaslar slm bıse sorucam sızlere benden cok yogum kıvamlı jole gıbı bısey geldı sarı degıl beyaz hemde baya cok geldı akıntıya hıc benzemıyo 2 oldu gelıyo 27. haftamdayım daha korkulacak bıseymı doktoru arasammı sızede oldumu hıc

iyileştim canım burun akıntım oluyor biraz ama sallamıyorum :)
bugün de evdeydim ben, gitmedim :) idari izinler sağolsun

Inşallah güzel haberlerle gelir. Sen napıyon hemşom benim :))
iyiyim hemşom yemek yedim dayanamadım şimdi daha iyiyim mutluyum:)))))))))
kıçım ağrıyor oturmaktan.

ya gel bi sürü hamiş bir arada olcaz. Hayır cnm çilek kontrolden gelecek o yüzden 15 te buluşcaz. Yarım saat olur mu:)))))) yani bi aksilik çıkmazsa courusel mado da... Kocana ayar yap bakalım. Gerçi benimkinin haberi de yok ta karışmaz o bana :))))

cnm akıntıdır o meraklanma ağrın sancın varmı. Benden de oluyor ama için rahatlasın diye ara dr.

ay inşallah bi engel çıkmazsa gelirim... anladım bende şaşırdım 14,30-15 diyince tamam en azından 1 saatte olsa gelmeye değer :)) haber veririm anam benim kocam bana karışır nese inşallah gelirim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

halleedersin sen iyi geçin adamla sende. Kavga mavga etme önümüzdeki hafta. :)))))))))
ben diyorum ki bu kadar hevesliyim kesin ben gelemem herkes buluşur:)))

Canım bana da oldu o meraklanma bişe değildir ama Egenin dediği gibi içinin rahat etmesi için doktorunu ara... anamm benden neler geldi kan mı gelmedi sarımtrak bişi mi gelmedi dediğin gibi akıntı mı gelmedi korkma bişey olmz

canım baya koyu ama ıslak bıle degıl sankı sılıkon gıbı
korkma cnm beyaz enfeksiyon vardır onun için olmuştur biraz dinlen yürüyüş felan mı yaptın fazlaca korkulacak bişey değil ama yinede görmedim bilmem...:)))) dr ara bi sor.

afiyet bal şeker olsun duru hanıma yarasın hepsi :))
arada kalk gez kız oturma uzun uzun :)))

kız inan akşam eve gidiyorum çorap bacağımı kesmiş mosmor oluyr. Harley bot giyiyorum:))))))

halleedersin sen iyi geçin adamla sende. Kavga mavga etme önümüzdeki hafta. :)))))))))
ben diyorum ki bu kadar hevesliyim kesin ben gelemem herkes buluşur:)))

ay ağzını hayra aç bana da olur ama o ne zaman heveslensem bişeye hevesimin önüne bi engel çıkar ama sen fazla hevesli değilsin ki dimi ege sana öyle geliyo ben adamla hep iyiyim neyse derim kocacımmm hani ben bi forumda takılyorum ya sürekli... eeeeeeeeee.... eeesi toplanıyormuş bizim bacılar bakırköyde hani diyorum bende gitsem nası olur

kız inan akşam eve gidiyorum çorap bacağımı kesmiş mosmor oluyr. Harley bot giyiyorum:))))))

şiş oluyo demek, ben de hep botlarla geziyorum işyerinde :) güya gidip ayakkabıları değişirim diyorum ama düz taban değiller. havalar düzelirse babetlerimize geçeriz

tamam şimdi bende senin kocanım
-- tamam hayatım tabiki git sosyal ol biraz ne güzel işte her yerden bi dostun var. Nasıl istersen..

Kafayı yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…