Canım bana da oldu o meraklanma bişe değildir ama Egenin dediği gibi içinin rahat etmesi için doktorunu ara... anamm benden neler geldikan mı gelmedi sarımtrak bişi mi gelmedi dediğin gibi akıntı mı gelmedi korkma bişey olmz
tamam şimdi bende senin kocanım
-- tamam hayatım tabiki git sosyal ol biraz ne güzel işte her yerden bi dostun var. Nasıl istersen..
Kafayı yedik
aradım şimdi doktoru kızlar gynomax adında fitil verdı kullan dedı bakcam netten bakalım neymıs
tamam şimdi bende senin kocanım
-- tamam hayatım tabiki git sosyal ol biraz ne güzel işte her yerden bi dostun var. Nasıl istersen..
Kafayı yedik
kesın enfeksıyona ıyı gel bısedır bu akıntılar ne zaman gececek ya cok fazla var bendede hergun ıc camasırı hergun ped bıktım yaaaaa
yada ;
- nası yani? nerden tanıştınız buluşuyorsunuz öyle şey mi olur tööbe töööbeee
he iyi hadi bakalım aklında kalmasın en azındanaradım şimdi doktoru kızlar gynomax adında fitil verdı kullan dedı bakcam netten bakalım neymıs
kıskanç karı sen gelemiyon diye ne bozuyosun
Yada ;
- nası yani? Nerden tanıştınız buluşuyorsunuz öyle şey mi olur tööbe töööbeee
yedik ki ne yedikOooo canım kocam snden beklediğim cvp da buydu zaten holleyyy
evet enfeksyonla alakalıymıs cnm neysekı hamılelıkle ılgılı degılmıs
evet enfeksyonla alakalıymıs cnm neysekı hamılelıkle ılgılı degılmıs
akıntının gebelıkle kotu bır alakası yok gebelerın 100 de 100 bundan sıkayetcı bebek buyudukce olurmus
evet cnm ama akıntısından akıntısına da değişiyormuş. Ama enfeksiyon baya görünen bir vakaymış.akıntının gebelıkle kotu bır alakası yok gebelerın 100 de 100 bundan sıkayetcı bebek buyudukce olurmus
ne bılım ya mart annelerınde 40 haftalık kadının bırınde olmus nişan falan demısler korktum bende
evet cnm ama akıntısından akıntısına da değişiyormuş. Ama enfeksiyon baya görünen bir vakaymış.
ne işin var mart annelerinde sürülmek istiysun galiba başka topiğe. Aaaaaaaaa
kızarım heeeee ..
Hadi gözünaydın cnmm.
kıskanç karı sen gelemiyon diye ne bozuyosun
kıskanırım tabivapurlarla gideceklermiş de dondurma yiceklermiş ordan da alışverişe gideceklermiş biz de burda oturalım evde kar buzz :))))
saol canımcımmmneyse kurtulmusun yakamozz gozun aydın cnm
geçmiş olsun dikkat et kendine havalar kötü yine bu aralar daha çok dikkat etmemiz gerekiyor ıhlamur iç diycem içmişsin zaten:) bol bol sebze meyve ye faydası oluyo viks varsa boğazına sürüp su buharına tutabilirsin yüzünü biraz nefesini açar, göğsüne uyumadan zeytinyağı sür üzerine bi peçete kapatırsın bulaşmaz sıcak tutar haffletir gribini , birde ıhlamur ayva elma tarçın karışımını kaynatıp suyunu içmiştim ben ballı karabiber karışımı, limonlu ballı çayda iyi geliyo boğaza, ballı sütte öksürüğe iyi geliyomuş aklıma ne geldiyse yazdım bende yalnızüff ya çok feci grip oldum. boğazım acıyordu kaç gündür gribe çevirdi bugün. nefret ediyorum hasta olmaktan(
cnm çk sevindimmm.. Aman dualarımız kabul oldu yakamoz allah bir daha ayırmasın zor valla. Benimki 3 gün yok mesela sanki istanbul bomboş.
Bircecim çok geçmiş olsun hayatım
delimavi48 benimkide rap yapıyor nede olsa babası metalcı kızlarıda aynı ona çekmişler..
hanım bugun nerelerdeydin gezdin mi
hoşgeldin canımm
sağol cnm sana güzel haber bugun cumaaaaaa
antibiyotik kullanıyorum( enfeksiyon fena varmış. Ama bugun hiç akıntım olmadı demek işe yaradı:=) sen nasılsın canımm
istanbuldakiler buluşuyoruz haberin olsun 19 mart saat 14,30-15 arası bakırköy mado
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?