2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakamozzz nasıl gidiyor seminerler? ne kadar sürecek?

bugün konferans salonunda 12 mart dolayısıyla seminer olacagı için bizimki iptal oldu yırttık bugünlük :)) sıkıcı canım ya bitsede kurtulsam diyorum ama daha çok var 10 iş günü temel eğitim 20 iş günü hazırlayıcı eğitim semineri toplam 30 gün olacakmış ama hafta sonları seminer olmadıgı için bir buçuk ay sürecek bide sınavı var haftaya cuma ilk seminerin tüm konulardan sorumluymuşuz sonra diğer seminer başlıycak

ay Allah yardımcın olsun, gerçekten çok sıkıcı. gerçi ilçedesin sen sınavda çok zorlamazlar.

çarptım, 39 cm çıktı canım:) kilosunu nasıl hesaplıyolar acaba:44: bu arada çok enteresan bir duruşu var bebeğimin karnım resmen yamuk görünüyor dışardan:)
Geçmiş olsun bircecim sana da, hepimiz bir grip atlatıyoruz herhalde hamileyken, ben de çok fena oldum bi kere sesim hiö çıkmıyordusürekl sıcak bişiler içmek gerekiyor bir de bulunduğun ortamın nemli olması...

ay Allah yardımcın olsun, gerçekten çok sıkıcı. gerçi ilçedesin sen sınavda çok zorlamazlar.

yok canım ya keşke geçen seneye kadar geçmiş yılların sorularından soruluyomuş bu sene şube müdürü saolsun yeni soru hazırlıycaz iyi çalışın diyor umarım kolay olur :26: senin oğluş nasıl konuşamadık ne zamandır en son ne zaman gitmiştin doktora?

sağol canım. ara ara halsizlik, boğaz ağrısı olmuştu ama ciddi anlamda hiç grip olmamıştım bu sene. yakalandım sonunda ben de. zaten boğazım kötüydü kaç gündür sabah karda hastaneye gittim şeker için, şiddetlendi iyice. nem de yok mardinde, buhar makinesi almalıyım bir an önce.

bebeğinin boyuna da maşallah, çok uzun olacak herhalde...

ımrenılecek bışı yok cnm sende aylıkken aldır bebeğını sende kılo almazsın doktoruma dedım böle böle kılo almıyorlar ıçte onaylamıyor. ebru şallı falan fasa fıso yanı kılo almazsan erken doğumu qöze al dıyo doktor bebeğını rıske sokarmısın cnm. şuan örnek alınacak bırını qörüyom esra erol

maşallah baya uzunmuş :)) kilosunu hesaplamak için bi formül varmı bilmiyorum canımcım ama boy için kullanılan formülü sürekli hesaplıyorum ben doktordan sonra anne baba uzun galiba selvi boylu bi delikanlı geliyor desene

belki gözünüzü korkutmak için söylüyordur.
oğluş iyi, kpır kıpır:) kendi doktoruma geçen cumartesi gitmiştim, yüzünü kapattı kollarıyla, çok tatlıydı ama o hali:) dün de burda bir hastaneye gittim şeker için, gitmişken yine gördüm tabii bacaklarını çarpraz uzatmış sallıyordu. burdaki ultrason renkli değil gerçi çok tatmin etmiyor görüntü:))
sen naptın? hastane araştırdın mı?

Maşallah 39cm demek :))) bizde 24+4 te 31 cmdik oğluşumla :))) şuan 25+5im ne kadr oldk bilmiyorum

8 aylıkken aldırdı o bebeğini ama 6 kilo almış 8 ayda yine az almış ya, esra erolu neden örnek alıyosun canım ?

dün gittiğim doktora dedim FLnin 7 katı boyu mu veriyor diye, kadın şaşırdı hadi ya öyle miymiş, bilmiyorum dedi:))) sonra baktı evet olabilir dedi. ama bebek dik durmadığı için boy çok değişkendir, ve genelde bütün bebekler aynıdır dedi.

Bircee senin şeker durumun noldu bu arada canım????
bugün gittim canım. makine arızalıydı çıkmadı sonuç, yarın alacağım. ama feci bir şeymiş ya 100lük. 4 kere kan aldılar. aç aç kaç saat bekledim, bayılacak gibi oldum en son
ben çok yeni katılıyorum aranıza...
ben de allhın izniyle haziran annesi olucam...))
yazması bile güzelmiş... annesi...:))))

hoşgeldin annesi:)) kaçhaftalık hamilesin?

hoşbulduk :)) 25+5 haftalık..daha yeni keşfettim ama iyi sardınız beni :))

bugün gittim canım. makine arızalıydı çıkmadı sonuç, yarın alacağım. ama feci bir şeymiş ya 100lük. 4 kere kan aldılar. aç aç kaç saat bekledim, bayılacak gibi oldum en son

ayy evet kötü olduğunu okumuştum bu sitede... hamilelerin sorduğu sorular arasındaydı çok geçmiş olsun canım ya... inşallah güzel haberlerle gelirsin önlenir ondan şüphem yok da bi yığın zahmet... neyse inşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsın canım...

inşallah... bugünkü stresten sonra keşke 100lükle hiç uğraşmayıp direkt diyetisyene gitsedim dedim:))

doktorun bilmemeside ilginç :)) o zaman netteki ölçüler doğru bu durumda bizimki tutuyor genelde haftalık ölçüleriyle ama iri yada minyon bebeklerde var yaw o onları hesaba katmamış
kilo almış kısıtlamamış kendisini ondan olsa gerek :)) yakışmış ama hamilelik baya baya bol bol giyniyor...
çokda abartmamak lazım canım son halini görmedim karnı çıkmışmı kaç aylık onunki kaç kilo almışki ay çok soru sordum

hoşbulduk :)) 25+5 haftalık..daha yeni keşfettim ama iyi sardınız beni :))
bekleriz her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…