2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın, ben de kabul ediyorum zaten, eşime söylüyorum alışverişleri bebek için değil kendim için yapıyorum sanırım. sonradan keşke yapsaydım demek istemiyorum sanırım hevesimi alayım diyorum. bu arada bahsettiğim oda takımında sadece beşik, komidin ve elbise dolabı var, başka parçası yok. park yatak alırsak beşiğini almayacağız zaten. bu durumda sadece bir komidin mi yaptırsak. sadece iki çekmece yer kaplıyacaksa gerçekten üç kapılı bir gardroba gerek yok:):)
bu arada doktor sebamed kullanın derse aldığım bübchenleri ileriki dönemde kullanırım, sonuçta kullanım süreleri uzun baya. bi de çok hoş kokuyorrr...

yaa kızlar peki kıyafet olarak ne alıyosunuz bebişe ..ben hep mini mini şeyler beğeniyorum.azıcık büyük oldumu hoşuma gitmiyo..hep böle kendinden patikli minicik takımlar varya onlardan almak istiyorum:)bi de çıt çıtlı badi kaç tane almalı acep

Bizim zamanımızda bübchen yoktu, onu bilmiyorum oda iyidir belki.. Valla kızımın 3 kapılı gardrobu var, komidin yerine 3 çekmeceli gardrop yartırabilirsin bence.. Hem daha uyguna gelir.. Ben öle yaptırmıştım.. Ama kesinlikle büyüyen yataklar çok hantal oluyor onları pek tavsiye etmem ben onu atıp bazalı yatak aldım 6 yaşındayken.. Bence sadece yatak ve gardrop daha iyi olmaz mı.. Birde ilerde keşke dememek için imkanın varsa yaptır derim ben.. Geri dönüşü yok çünkü..

park yatağı ne kadar süre kullanabildiniz, bazalı yatak alıncaya kadar idare eder mi canım? bir de yaptır derken hazır almamak manasında mı söylüyorsun? gardrop daha kullanışlıysa tek onu almak mantıklı olur evet.

iyi geceler kızlaaaar.. arkadaşım bugün doğurdu ve ben hala etkisindeyim.. sezeryana girdi 10 dk içinde bebek geldi inanamadım :) annede 1.5 saat sora çıktı,ayılması filan o saati buldu..
ağrısı var gibiydi suratı acı içindeydi..umarım bu saatler de biraz da olsun toparlanmıştır..
3.5 kilo doğdu bebiş maşallahı var :) yıkandı paklandı annesinin göğsüne yattı :)

bende hastanede yoruldum sanırım biraz..bebiş çok hareketli diil o da yoruldu heralde kıyamam
adet sancısı gibi bişi hissediorum ama tam da anlamadım neyin nesi.. boynum,sırtım ağrıo bu aralar bi de son olarak bişi daha var bebiş bazen aşağıya baskı yapar gibi vuruo korkutuo beni

maşallah ya Allah bağışlasın, darısı bizlere inşallah...

Bende hazır mağazadan aldım ama 3 çekmeceli de yapabiliriz demişti ben öyle aldım.. Park yatakta benim kızım 1 yaşından sonra sıkıldı yatamadı ama 3 yaşına kadar kullananları da biliyorum bebeğe göre değişiyor.. Yani şimdi benim şimdiki aklım olsa, bir gardrop alırdım mutlaka, çekmecesini bol tutardım.. Birde parmaklıklı beşik alırdım onda da 4 yaşına kadar falan yatılıyor.. Ondan sonrada normal yatak alırdım..

Allah analı babalı büyütsün maşallah bebişe.. Bence ayakta kaldıysan çok ondan olmuştur.. Korkma canım dinlen geçer belki..

seninle aynı fkirdeyim ama ahşap beşiklerin odamıza sığma ihtimali yok gibi odaya sığacak idarelik bir park yatak mı alsak? eşim park yatağa çok sıcak bakıyor ama açıkçası ben pek beğenmiyorum, normal beşikler daha çok hoşuma gidiyor, 4 yaşına kadar kullanılanlar...

benimkisi de aşağıya doğru baskı yapıyor canım o bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyor sanırım. yavaş yavaş ağrılarımız çıkmaya başlıyor sanırım bende de sırtt ağrısı oluyor en fazla... geçmiş olsun dinlen iyice de bebeğin hareketlensin:)

Yani eğer gardrop alcaksan takım olsun yatak al derim ama almıycaksan park yataklar da çok kullanışlı, hem kumaş olduğundan bebek çarpmaz da çok ideal..

Sevibade kız naber..

Selam kızlarrrr
geçmişe biraz göz atıp geldim,
ne olsun öyküm iyi diyelim iyi olalım, bugün biraz yoruldum,
belim filan ağrıdı, çarşıya alışverişe gidecektik vazgeçtim,
sol kolum şişti ve ağrıyor tetanoz aşısı fena yaptı beni,
sabah sabahda tokluk kan şekerine kan verdim
işte böyle.....

ayyyyyyyyyy inşallahhh biz normal doğruruz,
çok tırsıyorum şu sezeryandan..

içinden ne geliyosa al canım, içinde kalmasın şimdi herkes ilk bebekte koşa koşa gidip oda takımı alıyor çokda güzel oluyor, ben ilk bebekte kiracıyım diye almamıştım, ilerde yatağını kulplarını falan değiştirirsiniz olur biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…