Valla ben kızımda yaptırdım oda ama çokta gerekli değil bence.. Parçalarının çoğunu attım sonradan.. Park yatakta vardı bende ondan da memnun kaldım açıkçası.. Ama çokta dolaba ihtiyacı olmuyor bence bebeğin. Ben bebeğe aldığım herşeyi yıkadım kaldırdım ancak iki çekmece bişey oldu.. Ama tabi karar sizin. ilk bebek hevesleniyor insan..
haklısın, ben de kabul ediyorum zaten, eşime söylüyorum alışverişleri bebek için değil kendim için yapıyorum sanırım. sonradan keşke yapsaydım demek istemiyorum sanırım hevesimi alayım diyorum. bu arada bahsettiğim oda takımında sadece beşik, komidin ve elbise dolabı var, başka parçası yok. park yatak alırsak beşiğini almayacağız zaten. bu durumda sadece bir komidin mi yaptırsak. sadece iki çekmece yer kaplıyacaksa gerçekten üç kapılı bir gardroba gerek yok:):)
bu arada doktor sebamed kullanın derse aldığım bübchenleri ileriki dönemde kullanırım, sonuçta kullanım süreleri uzun baya. bi de çok hoş kokuyorrr...
iyi geceler canım. ben çok kıyafet almadım ama ablamlar ayaklı çok alma diyorlar. bir de 0-3 aylık çok almamak lazımmış. bildiklerim bunlar, daha çıkmadık almaya...kızzzlarr uykum geldi yaww ben kaçıyom:)
Bizim zamanımızda bübchen yoktu, onu bilmiyorum oda iyidir belki.. Valla kızımın 3 kapılı gardrobu var, komidin yerine 3 çekmeceli gardrop yartırabilirsin bence.. Hem daha uyguna gelir.. Ben öle yaptırmıştım.. Ama kesinlikle büyüyen yataklar çok hantal oluyor onları pek tavsiye etmem ben onu atıp bazalı yatak aldım 6 yaşındayken.. Bence sadece yatak ve gardrop daha iyi olmaz mı.. Birde ilerde keşke dememek için imkanın varsa yaptır derim ben.. Geri dönüşü yok çünkü..
iyi geceler kızlaaaar.. arkadaşım bugün doğurdu ve ben hala etkisindeyim.. sezeryana girdi 10 dk içinde bebek geldi inanamadım :) annede 1.5 saat sora çıktı,ayılması filan o saati buldu..
ağrısı var gibiydi suratı acı içindeydi..umarım bu saatler de biraz da olsun toparlanmıştır..
3.5 kilo doğdu bebiş maşallahı var :) yıkandı paklandı annesinin göğsüne yattı :)
park yatağı ne kadar süre kullanabildiniz, bazalı yatak alıncaya kadar idare eder mi canım? bir de yaptır derken hazır almamak manasında mı söylüyorsun? gardrop daha kullanışlıysa tek onu almak mantıklı olur evet.
maşallah ya Allah bağışlasın, darısı bizlere inşallah...
bende hastanede yoruldum sanırım biraz..bebiş çok hareketli diil o da yoruldu heralde kıyamam
adet sancısı gibi bişi hissediorum ama tam da anlamadım neyin nesi.. boynum,sırtım ağrıo bu aralar bi deson olarak bişi daha var bebiş bazen aşağıya baskı yapar gibi vuruo korkutuo beni
Bende hazır mağazadan aldım ama 3 çekmeceli de yapabiliriz demişti ben öyle aldım.. Park yatakta benim kızım 1 yaşından sonra sıkıldı yatamadı ama 3 yaşına kadar kullananları da biliyorum bebeğe göre değişiyor.. Yani şimdi benim şimdiki aklım olsa, bir gardrop alırdım mutlaka, çekmecesini bol tutardım.. Birde parmaklıklı beşik alırdım onda da 4 yaşına kadar falan yatılıyor.. Ondan sonrada normal yatak alırdım..
bende hastanede yoruldum sanırım biraz..bebiş çok hareketli diil o da yoruldu heralde kıyamam
adet sancısı gibi bişi hissediorum ama tam da anlamadım neyin nesi.. boynum,sırtım ağrıo bu aralar bi deson olarak bişi daha var bebiş bazen aşağıya baskı yapar gibi vuruo korkutuo beni
seninle aynı fkirdeyim ama ahşap beşiklerin odamıza sığma ihtimali yok gibiodaya sığacak idarelik bir park yatak mı alsak? eşim park yatağa çok sıcak bakıyor ama açıkçası ben pek beğenmiyorum, normal beşikler daha çok hoşuma gidiyor, 4 yaşına kadar kullanılanlar...
Yani eğer gardrop alcaksan takım olsun yatak al derim ama almıycaksan park yataklar da çok kullanışlı, hem kumaş olduğundan bebek çarpmaz da çok ideal..
Sevibade kız naber..
iyi geceler kızlaaaar.. arkadaşım bugün doğurdu ve ben hala etkisindeyim.. sezeryana girdi 10 dk içinde bebek geldi inanamadım :) annede 1.5 saat sora çıktı,ayılması filan o saati buldu..
ağrısı var gibiydi suratı acı içindeydi..umarım bu saatler de biraz da olsun toparlanmıştır..
3.5 kilo doğdu bebiş maşallahı var :) yıkandı paklandı annesinin göğsüne yattı :)
seninle aynı fkirdeyim ama ahşap beşiklerin odamıza sığma ihtimali yok gibiodaya sığacak idarelik bir park yatak mı alsak? eşim park yatağa çok sıcak bakıyor ama açıkçası ben pek beğenmiyorum, normal beşikler daha çok hoşuma gidiyor, 4 yaşına kadar kullanılanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?