yemek yapmak için çıktım herkes kaçmış ama oldumu şimdiya bu arada tartıldım 20 günde 2 kilo daha almışım kızlar ya ben yandım vallahi 3 haftada 2 kilo alıyosam şimdiden 40 haftayı bitirene kadar 20 kilo olur aldıgım kilo dikkat etmem lazım ama acıkıyorum nasıl edecem ki son ay kilo alımı iki katına çıkıyor bide düünemiyorum doğuma kaç kilo almış olarak gireceğimi :26:
ben bu ay 3 kilo almışım toplam 6-7 kilo civarında aldım. ama her gören kilo almamışsın diyo, sadece karnım mı büyüyo neyemek yapmak için çıktım herkes kaçmış ama oldumu şimdiya bu arada tartıldım 20 günde 2 kilo daha almışım kızlar ya ben yandım vallahi 3 haftada 2 kilo alıyosam şimdiden 40 haftayı bitirene kadar 20 kilo olur aldıgım kilo dikkat etmem lazım ama acıkıyorum nasıl edecem ki son ay kilo alımı iki katına çıkıyor bide düünemiyorum doğuma kaç kilo almış olarak gireceğimi :26:
ben bu ay 3 kilo almışım toplam 6-7 kilo civarında aldım. ama her gören kilo almamışsın diyo, sadece karnım mı büyüyo nevalla ben acıktığım zaman bebişim acıkıyo diye hemen atıştırıyorum bişeyler. özellikle geceleri acıkıp uyanıyorum :))
ben bu ay 3 kilo almışım toplam 6-7 kilo civarında aldım. ama her gören kilo almamışsın diyo, sadece karnım mı büyüyo nevalla ben acıktığım zaman bebişim acıkıyo diye hemen atıştırıyorum bişeyler. özellikle geceleri acıkıp uyanıyorum :))
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım beni de aranıza alırsanız sevinirim heyecanımızı birlikte paylaşalım
beni görenlerde kilo almamışsın diyo bu 10kilo nereye saklandı bende bilmiyorum vallagöbekte mi toplanıyor ne :44: amannn olsun varsın alalım ya her zaman mı alıyoruz sanki :86:
benim hala anlamayanlar var yada anlayanlarda dikkat edince anlaşılıyor çok belli değil diyolar halbuki göbek gözüme kocaman gözüküyorben de özellikle sırt üstü yatınca acıkıyorum:):) hamilelikte kilo almak çok enteresan bir şey, birden fark etmeden alıveriyor insan. ben de birden almıştım ama son haftalarda durgunum:)toplam 10 kilo aldım ben de... bu arada benim hamile olduğumu da yeni anlayanlar var kurumda, aslında vücuttan da çok kilo almadım nereye gdiyosa bu kilolar:)
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım beni de aranıza alırsanız sevinirim heyecanımızı birlikte paylaşalım
şimdiden 10 kilo almışım valla... nasıl olucak bende bilmiyorum canım asıl bundan sonra dikkat etmek lazım ama yemesen de alıyosun ya anlamadım ben bu işi :44:
ben de aynı durumdayım ama basenlerim çıktı birazbu arada senin boyun uzundu galiba, kilonu o yüzden saklıyosundur... boyuna göre çok alamamışsın:)
aynen ya ben aynı şekilde yiyorum ama kilo alma hızım arttı sadece bebek ve plesenta v.s nin kilosu olsa başka kilo alınmasa doğumdan sonra fit kalksak ne iyi olurdu
aynen ya ben aynı şekilde yiyorum ama kilo alma hızım arttı sadece bebek ve plesenta v.s nin kilosu olsa başka kilo alınmasa doğumdan sonra fit kalksak ne iyi olurdu
sağol canım, uzmanlaşmışsın valla sen :))) ıhlamur yaptırdım şimdi eşime, içine bal attım...saol canımcımmm
geçmiş olsun dikkat et kendine havalar kötü yine bu aralar daha çok dikkat etmemiz gerekiyor ıhlamur iç diycem içmişsin zaten:) bol bol sebze meyve ye faydası oluyo viks varsa boğazına sürüp su buharına tutabilirsin yüzünü biraz nefesini açar, göğsüne uyumadan zeytinyağı sür üzerine bi peçete kapatırsın bulaşmaz sıcak tutar haffletir gribini , birde ıhlamur ayva elma tarçın karışımını kaynatıp suyunu içmiştim ben ballı karabiber karışımı, limonlu ballı çayda iyi geliyo boğaza, ballı sütte öksürüğe iyi geliyomuş aklıma ne geldiyse yazdım bende yalnız
hoşgeldinnnn...merhaba kızlar aranıza yeni katıldım beni de aranıza alırsanız sevinirim heyecanımızı birlikte paylaşalım
gözünaydın canımkeşke:):) ben de bugün doktora gittim her şey yolunda çok şükür. oğlumu gördüm, çok mutlu oldum:)
keşke:):) ben de bugün doktora gittim her şey yolunda çok şükür. oğlumu gördüm, çok mutlu oldum:)
sağol canım, uzmanlaşmışsın valla sen :))) ıhlamur yaptırdım şimdi eşime, içine bal attım...
hoşgeldinnnn...
gözünaydın canım
hmm hadi gözün aydın canım nasılmış oğluşun kilosu boyu falan?
teşekkür ederimmm:) boyunu kilosunu söylemiyor benim doktor yahaftasıyla uyumluydu ama çok şükür:)
ay evet ne imreniyorum şu hatunlara hele ebru şallı doğumdan 2 ay sonra programa başladı tığ gibi hatun kilo vermesini geçtim sarkma filanda yok benden sıkıydı cildionu anca çağla şikelle ebru şallı başarır
gözün aydın canım insan çok mutlu oluyor öyleki ben soracagım tüm soruları unutup hiçbişy sormadan çıkıyorum doktordan çıktıktan sonra aklıma geliyor :)) şimdiden böyleyse doğduktan sonra naparız kimbilirkeşke:):) ben de bugün doktora gittim her şey yolunda çok şükür. oğlumu gördüm, çok mutlu oldum:)
fl uzunluğunu 7 ile çarpınca boyunu veriyor canım verdiği ultrason fotosunun altında yazar çarp hemen öğrenelimteşekkür ederimmm:) boyunu kilosunu söylemiyor benim doktor yahaftasıyla uyumluydu ama çok şükür:)
sağol canım, uzmanlaşmışsın valla sen :))) ıhlamur yaptırdım şimdi eşime, içine bal attım...
hoşgeldinnnn...
gözünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?