2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şimdiden 10 kilo almışım valla... nasıl olucak bende bilmiyorum canım asıl bundan sonra dikkat etmek lazım ama yemesen de alıyosun ya anlamadım ben bu işi :44:

ben bu ay 3 kilo almışım toplam 6-7 kilo civarında aldım. ama her gören kilo almamışsın diyo, sadece karnım mı büyüyo ne valla ben acıktığım zaman bebişim acıkıyo diye hemen atıştırıyorum bişeyler. özellikle geceleri acıkıp uyanıyorum :))

beni görenlerde kilo almamışsın diyo bu 10kilo nereye saklandı bende bilmiyorum valla göbekte mi toplanıyor ne :44: amannn olsun varsın alalım ya her zaman mı alıyoruz sanki :86:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım beni de aranıza alırsanız sevinirim heyecanımızı birlikte paylaşalım

ben de özellikle sırt üstü yatınca acıkıyorum:):) hamilelikte kilo almak çok enteresan bir şey, birden fark etmeden alıveriyor insan. ben de birden almıştım ama son haftalarda durgunum:)toplam 10 kilo aldım ben de... bu arada benim hamile olduğumu da yeni anlayanlar var kurumda, aslında vücuttan da çok kilo almadım nereye gdiyosa bu kilolar:)

beni görenlerde kilo almamışsın diyo bu 10kilo nereye saklandı bende bilmiyorum valla göbekte mi toplanıyor ne :44: amannn olsun varsın alalım ya her zaman mı alıyoruz sanki :86:

ben de aynı durumdayım ama basenlerim çıktı biraz bu arada senin boyun uzundu galiba, kilonu o yüzden saklıyosundur... boyuna göre çok alamamışsın:)

benim hala anlamayanlar var yada anlayanlarda dikkat edince anlaşılıyor çok belli değil diyolar halbuki göbek gözüme kocaman gözüküyor tartıya çıkınca şaşırıyorum bende aynadan bakınca göbek dışında bi değişiklik yok gibi neremden alıyorum anlamadım

iyi yapıyosun :) bebişi düşünüyorum ama ben boğazıma dur diyemiyorum acıkınca ne varsa götürüyorum toplamda 4 kilo aldım ben ama 20 günde 2 kilo baya fazla oldu 6 ay 2 kiloyla geçsin son 2 hafta 2 kilo daha al sen olacak şeymi

şimdiden 10 kilo almışım valla... nasıl olucak bende bilmiyorum canım asıl bundan sonra dikkat etmek lazım ama yemesen de alıyosun ya anlamadım ben bu işi :44:

aynen ya ben aynı şekilde yiyorum ama kilo alma hızım arttı sadece bebek ve plesenta v.s nin kilosu olsa başka kilo alınmasa doğumdan sonra fit kalksak ne iyi olurdu

ben de aynı durumdayım ama basenlerim çıktı biraz bu arada senin boyun uzundu galiba, kilonu o yüzden saklıyosundur... boyuna göre çok alamamışsın:)

evet uzunum saklıyorum galiba ama 10 kilo ne bilim nereye gitti bende anladım valla :44:

sağol canım, uzmanlaşmışsın valla sen :))) ıhlamur yaptırdım şimdi eşime, içine bal attım...
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım beni de aranıza alırsanız sevinirim heyecanımızı birlikte paylaşalım
hoşgeldinnnn...
keşke:):) ben de bugün doktora gittim her şey yolunda çok şükür. oğlumu gördüm, çok mutlu oldum:)
gözünaydın canım

Son düzenleme:
onu anca çağla şikelle ebru şallı başarır
ay evet ne imreniyorum şu hatunlara hele ebru şallı doğumdan 2 ay sonra programa başladı tığ gibi hatun kilo vermesini geçtim sarkma filanda yok benden sıkıydı cildi
keşke:):) ben de bugün doktora gittim her şey yolunda çok şükür. oğlumu gördüm, çok mutlu oldum:)
gözün aydın canım insan çok mutlu oluyor öyleki ben soracagım tüm soruları unutup hiçbişy sormadan çıkıyorum doktordan çıktıktan sonra aklıma geliyor :)) şimdiden böyleyse doğduktan sonra naparız kimbilir
teşekkür ederimmm:) boyunu kilosunu söylemiyor benim doktor ya haftasıyla uyumluydu ama çok şükür:)
fl uzunluğunu 7 ile çarpınca boyunu veriyor canım verdiği ultrason fotosunun altında yazar çarp hemen öğrenelim
sağol canım, uzmanlaşmışsın valla sen :))) ıhlamur yaptırdım şimdi eşime, içine bal attım...

hoşgeldinnnn...

gözünaydın canım

sürekli grip olmayı başaran bir kişilik olunca böyle oluyor bircecim afiyet olsun inşallah işe yararda çabuk atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…