benimkisi de aşağıya doğru baskı yapıyor canım o bebeğin pozisyonundan kaynaklanıyor sanırım. yavaş yavaş ağrılarımız çıkmaya başlıyor sanırım bende de sırtt ağrısı oluyor en fazla... geçmiş olsun dinlen iyice de bebeğin hareketlensin:)
Selam kızlarrrr
geçmişe biraz göz atıp geldim,
ne olsun öyküm iyi diyelim iyi olalım, bugün biraz yoruldum,
belim filan ağrıdı, çarşıya alışverişe gidecektik vazgeçtim,
sol kolum şişti ve ağrıyor tetanoz aşısı fena yaptı beni,
sabah sabahda tokluk kan şekerine kan verdim
işte böyle.....
ayyyyyyyyyy inşallahhh biz normal doğruruz,
çok tırsıyorum şu sezeryandan..
içinden ne geliyosa al canım, içinde kalmasın şimdi herkes ilk bebekte koşa koşa gidip oda takımı alıyor çokda güzel oluyor, ben ilk bebekte kiracıyım diye almamıştım, ilerde yatağını kulplarını falan değiştirirsiniz olur biter..
Selam kızlarrrr
geçmişe biraz göz atıp geldim,
ne olsun öyküm iyi diyelim iyi olalım, bugün biraz yoruldum,
belim filan ağrıdı, çarşıya alışverişe gidecektik vazgeçtim,
sol kolum şişti ve ağrıyor tetanoz aşısı fena yaptı beni,
sabah sabahda tokluk kan şekerine kan verdim
işte böyle.....
ayyyyyyyyyy inşallahhh biz normal doğruruz,
çok tırsıyorum şu sezeryandan..
içinden ne geliyosa al canım, içinde kalmasın şimdi herkes ilk bebekte koşa koşa gidip oda takımı alıyor çokda güzel oluyor, ben ilk bebekte kiracıyım diye almamıştım, ilerde yatağını kulplarını falan değiştirirsiniz olur biter..
öyküüüm sen lohusa pijama takımlarını aldınmı??
ben biraz kokoşumda...
severim dantelli, mantelli şeyleri,
aldıysan bana da fikir ver..
Canım çok yorma kendini.. Ya bben tetonoz aşısı yaptıramadım bir türlü.. Bu gidişle de yapr-tıramıycam herhalde.. Ben de çok korkardım ama sezeryan oldum çokta kolay oluyor aslında korkçak bişi yok bence..
yormuyorum aslında ama, ağırlaştık heralde dedim ya fazla otursam ondan bile canım yanıyo diye,
tetanozu yaptırmanda fayda var sonuçta tedbir,
evet sezeryana genelde öyle diyolar ama ben aynen ona benzeyen bi ameliyat geçirdim,
ağrı eşiğim yüksektir ama normal doğumla kıyaslayamam bile...
ama herkesin bünyesi farklı farklı demekki, kuzenimde sezeryanın ertesi günü çarşıya gitmiş,
arkadaşı telde aradığında inanamamış doğurduğuna ağrısı-sızısı hiç olmamış yani..
Ben gecelik aldım sabahlık falan.. Benimd biraz dantelli.. Hatta taşı bile var, bide siyah.. Herkes siyah alma dedi ama çok hoşuma gitti benim.. KOmdan aldım , kom madden gecelik diyince çıkıyor nette.. Çok şık ama ben sezeryan olcağım için pijama rahat gelmiyor bana, gecelik aldım..
güle güle giy bence çok iyi etmişsin siyah almakla sıra dışı şeyler benim hep hoşuma gitmiştir,
hatta bende hoşuma giden bi siyah bulursam alırım, hatta geçenlerde siyah üzeri parlak taşla dolu şahane bi lohusa tacı gördüm harikaydı, ama pijamayı almadığım için henüz aksesuarlara geçemedim:)) sen nettenmi aldın, yaş tl mahsuru yoksa??
Valla ben viaporttan aldım nette 55 tl idi ordan yarı fiyatına aldım.. Üstünede kısa sabahlıklardan aldım.. Oda çok şık gri biyeleri var..
oooooo channel de gelmiş.... Naber channel geçmişi mi okuyorsun? Nerelerdesin güzelim iyileştin mi..
güle güle giy netten çok belli olmuyor modeller bende görerek almak istiyorum, renge modele orda karar vericem artık,
chanel hastamıydı geçmiş olsun??
cnmm naberrrr esın antalyalarda sen kaldın dımııı:))))ayyy sole gecmıse bakım dedım ama yok sımdıden uykum geldiiii.. varmı gecmısten haberr:)fena deılım cnm ama artık hıc sesım cıkmıyorrr bgn kadıkoye felan gıttım ama hıcbısı bulamadım yaaa bebek kıyafetı ıcınnn.
ee noldu ıstanbullular bulusması:)
sabah tetenaz asımıda oldum hazır evdeykennn ama hıc agrısı yok kadın agrı yapabılır demıstı ama sımdılık bısı yokkk....
Evet eşim yok beni de uyku tutmaz o olmayınca nete takıldım.. Gezdin yani yinede.. Aman zaten ben Kadıköy de oldum olası bişi bulamam.. İstanbul Bakırköyde buluşulacakmış ama benim gidip gitmiyceğim belli değil canım.. Alırsın daha vakit var ama sen Eminönü ne falan da bakabilirsin..
bunaldım evde havada guzel olunca cıktımm :):)::) yaaa bakırkoyy bıze cok uzakkkkk orta nokta yokmuymus yaaaa..
ayy bende esım olmayınca uyuyamam uykum kacarrrr off cnmm
fıstıkk ıyıgeceler ben gecım ıcerı sonradaa uykuuu:):):):))
saol cnmm grıp oldum ama ıyyıımm sımdılıkkk..
ayyy ıhlamur ıcmekten fenalıkkkk geldı bu aradaaaa
İyi geceler kızlar... Gebelik konusu altında hamile kalmak isteyenler topiğine bi göz attım da yazık ya nasıl istiyorlar çocuk... hele bi başlık var Mart'ı Kedilere Bırakmayalım ! diye.. :) Allah gönüllerine göre versin... Ne güzel bizim bebişler yolu yarıladı gidiyorlar maşallah...
evet ya Allah olmayanlara versin, aratmasın
çocuksuz bir ev nasıl ıssız-neşesiz olur hep rabbime dua ederim kimseyi evlatsız bırakmasın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?