2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

buraya bakmışken yazmak istedim kızlar ..
sezeryen olacak olan arkadaşlar pijama giyilmiyor dikiş yerine geldiği için gecelik daha rahat oluyor...
birde ben 46 kilo hamile kaldım 69 kilo gittim doğuma... 23 kilo aldım.. doğumdan çıktıktan sonra çocuğun yarısı içimdemi dedim:)) 5 aylık hamile gibiydi göbeğim ama şimdi hiç kalmadı ..korkmayın gidiyor zaten çocukla uğraşınca kalmıyor kilo falan....
benim bebeğim iri ve ters olduğu için kalp atışları yavaşlamıştı sezeryan tarihimden 1 hafta önce kontrole gittiğimde aldılar bebeğimi... iyikide almışlar yoksa o 1 hafta geçmek bilmeyecekti:))
şimdi 21 aylık tosun gibi pamuk bir oğlum var:)))
darısı başınıza kızlar anne olmak çok acayip bir duygu en kısa zamanda bu duyguyu tekrar yaşamak istiyorum....
bende bir haziran annesi olarak Allah kurtarsın diyorum kızlar

naber egecim. ben hala çok hastayım gece boğazımın acısı ve burnumun tıkanıklığı yüzünden sıçrayarak uyandım sürekli((

naber egecim. ben hala çok hastayım gece boğazımın acısı ve burnumun tıkanıklığı yüzünden sıçrayarak uyandım sürekli((

cnm ya çok geçmiş olsun. solisyon kullansana rahatlatır. bide jhamilelkten dolayı bende tıkanıklık başladı onunda etkisi oluyor ağzım açık uyuyorum:)

cnm ya çok geçmiş olsun. solisyon kullansana rahatlatır. bide jhamilelkten dolayı bende tıkanıklık başladı onunda etkisi oluyor ağzım açık uyuyorum:)

bugün de azalmazsa aladırayım eşime.çok kötü ya ağız açık uyumak, ben de öyleyim birkaç gündür. ağızdan nefes almalar sonradan öksürüğe dönüşüyor(

kaça kadar çalışıyorsun bugün?

günaydın kızlar nasılsınız?
dün öğlen giremedim yoğunluktan. akaşam sekiz buçuğa kadar çalıştım.
bugün de akşama kadar burdayım. patronum sağolsun yine son dk. işi çıkardı başıma. sinirden ölüyorum

offf çok geçmiş olsun cnm. bugun 4e kadar çalışıyorum cnm sen de dinlen pazartesiye kadar iyi olmaya çalış minoset iyi geliyor ağrılarına

sanada bir of çekeyim bu ne yaa. yeter bi eşime bi sana acıyorum artık. nereye kadar. yıprattılar seni iyice..
sakinleş kahve iç öyle başla

ya ne kadar anlayışsız patronun. karısı hamile kalmamış mı hiç bunun?

sanada bir of çekeyim bu ne yaa. yeter bi eşime bi sana acıyorum artık. nereye kadar. yıprattılar seni iyice..
sakinleş kahve iç öyle başla

sinirden resmen ağladım akşam.
ben bıktım artık patronumun yüzüne de söyledim. haftalarca bekleti tam çıkma saati önüme getiriyor acil diye. Beni strese sokuyorsunuz olmuyo böyle dedim.
gülüyor suratıma. deliricem yaaa. bugünümü de yedi işte. haftaya da iş kitler allah bilir. buluşmaya gelicem diye hayal kurarken zehir eder bana.
offff nasıl şişmişim sabah sabah. çenem düşüyo.

sen nasılsın? eşin gitti allah kavuştursun.

Bircecim çok geçmiş olsun.

fmg çok sağol canım. senin de Allah yardımcın olsun. zor valla işin, bir an önce doğum iznine ayrıl da rahatla...

ya ne kadar anlayışsız patronun. karısı hamile kalmamış mı hiç bunun?

yaaa şaka gibi sorma aman sen strese girme. diğer arkadaşın mesaiye kalsın yapsın diyo.
o kızcağızın da işi başından aşmış. her gün mesaide benim yükümü alacak durumu yok. benim elim mahkum yapıcam bilio. düşünüyo trriplerine giriyor.

eşime anlattım çık izne diyo. o da ne desin şaşırdı adam.

pişkinliğe vuruyor demek anlamamazlıktan geliyor. buldu senin gibi akıllı çalışkan elemanı:)) cnm az kaldı haftaya söylersin cumadan benim önemli işim var diye.. inşallah aksilik çıkmaz hiç birimiz için..
eşim gitti konyada oda senin gibi fmg ne verirlerse kendi işi gibi üstleniyor. anlamadım ben 10 yıldır bu adamın iş aşkını. 3 saatlik uykuyla ayakta duruyor. hasta olacak diye korkuyorum.

bizimde bugun inanılmaz kalabalık servis. millet cumartesiyi bekliyor arabaasının tamiri için. resmen piknik yerine gelir gibi araç bakmaya geliyorlar...

bugun bende baya bi dolmuşum.:))))))

özel sektör çok zor ya. 3-4 kişinin yapacağı işi mümkün olduğunca az kişiye yaptırıyorlar. alsın bir kişi daha rahatlatsın herkesi. ayy sinir oldum valla

fmg rapor al cnm .
onlar bundan anlıyorlar. yada eleman alacak. bi kişye bu kadar yüklenilmez. ben 6.29 da bilg. kapatırım bilirler 6:30 da çıkmış olurum banane derim hakettiyimi versin çalışırım ama ne kadar ekmek o kadar köfte

özel sektör çok zor ya. 3-4 kişinin yapacağı işi mümkün olduğunca az kişiye yaptırıyorlar. alsın bir kişi daha rahatlatsın herkesi. ayy sinir oldum valla

aynen cnm nasılsa yapan var maaş da veriyor. ne yüklersem kar.

bende yoruldum sıkıldım artık. ama şartlar işte.

inşallah canım az kaldı. izne çıksam dönsem burda işler hep aynı yürüyor.
son dk. canavarları.

onlara güvenip programda yapamazsın ki. eşimden biliyorum tam bi program yapıyoruz hoppppp tel açıyor elif ben gecikicem. adama kızsam o napsın aman zor beeeeee

naaapsın eşin. böyle davranmazsa bahane bulup işine son veriyorlar.
insan mecbur kalıyor.
sabah tek servisti bizimde öbürü bakıma gitmiş. ayakta kaldı millet.

yeni arkadaş aldık. ama yükümüz hafiflemiyo bircecim. iş çok. şu an 4 tasarımcı yetişemiyoruz. mart ayında fuarlar yığılı hepsi üst üste.
boşver sen canını sıkma, sizi üzmek değil amacım dertleşiyorum sadece. kafam dağılsın işe öyle başlıycam.

yok şurda 9 hafta falan kaldı sıkarım dişimi. senelerdir idare ediyorum.
doğum izninden önce rapor da alırsam benden kötüsü olmaz şirkette.

kafanızı şişirdim sabah sabah. kusura bakmayın kızlar. çok doldum

onlara güvenip programda yapamazsın ki. eşimden biliyorum tam bi program yapıyoruz hoppppp tel açıyor elif ben gecikicem. adama kızsam o napsın aman zor beeeeee

en kötüsü de o, insan çok kızar gerçekten. üff ya cidden zor işler, bize ekstra toplantı, etüt vs çıkardıklarında bile kızıyoruz.her gün her gün böyle yapsalar insan işinden zevk de alamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…