2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen cnm nasılsa yapan var maaş da veriyor. ne yüklersem kar.

bende yoruldum sıkıldım artık. ama şartlar işte.

evet şartlar. 1 kişinin çalışmasıyla çark dönmüyor.
birde ben çalışmayı seviyorum. evde oturmak bana çok zor gelior.
psikolojim bozuluyor işsiz kalınca. böyle de ortası olmuyor.
kadın dediğin yoğun çalışmamalı bence. insanın eşine, evine, çocuğuna, kendisine enerjisi kalmıyor. saç baş dağılmış, robotlaşıyoruz.

onlara güvenip programda yapamazsın ki. eşimden biliyorum tam bi program yapıyoruz hoppppp tel açıyor elif ben gecikicem. adama kızsam o napsın aman zor beeeeee

yok canım yaaaa ne programı. eşini çok iyi anlıyorum. hep mahçup oluyorum insanlara.
çok kafam atınca işim var deyip çıkıyorum. suratlar düşüyo.

en kötüsü de o, insan çok kızar gerçekten. üff ya cidden zor işler, bize ekstra toplantı, etüt vs çıkardıklarında bile kızıyoruz.her gün her gün böyle yapsalar insan işinden zevk de alamaz.
aynen öyle işten zevk almak ve işi severek yapmak önemli. aman bunada şükür eşim hep derki ekmek parası:))))

bizim servisimiz yok . ben ford servisde çalışıyorum ya servis bölümü kalabalık. müşteri yığını var.
neden başımızı ağrıtasın ki öyle düşünme rahatla stres at öyle çalış deşarj olursun.

kızlar benim karnım masanın altında kalıyor yaaaaaaa kendime bi geliyorum resmen sıyırmış masa karnımı sıkıştırıyorum galiba

]

allah kolaylık versin...
boşver onların suratları hiçbir zaman düzelmez. benim patronum beni görünce gözlüğünün üstünden bakıyor tiptip. bi gün diycem ki babası belli piç değil ne akıyorsun. insan bi hayırlı olsun der.

sonradan dank etti yanlış anlamışım. jeton düştü ama geç oldu.

ammman sıkıştırma durucuğu. kıyamam ben ona.
göbeğimi masaya çok dayıyorum ben de. sezin oraya vurana kadar farketmiyorum.
çocuk rahatsız oluyo heralde tam dayadığım yere vuruyor.

ıyyyy sinir adam. nemrut herif.
yok yaa benim patronum iyidir. o konularda hakkını yiyemem. çok insancıldır.
ama tek kusuru müşterilerini kıramıyor. müşterilerde huyunu bilip son ana bırakıyo herşeyi. doğal olarak bize yansıyor. biz çalışanlar yıpranıyoruz.

ay kıyamam ben ona . duru da vuruyor kız sanırım rahatsız oluyorlar. bide benim karnım çok aşşağıda eylül bile diyor anne karnın düşmüş:)))))

ayynennnnnn nemrut bi adam yüzünün güldüğünü görmedik.
müşteri herzaman haklıdır der bizimkilerde. aman iş işte hepsi ayrı bir gıcık.

günaydın kızlar kimse yok mu

günaydın cnm burdayız da iş ve arada amrt annelerne daldım. doğuranlar var.
ne güldüm diyorlarki eskiden topiğin hızına yetişemezdik şimdi 3-5 kişi yazıyoruz diyorlar. altı üstü 4095 sayfa olmuş. bizimkiler coşmuşuz yaa. 5200 sayfaaaaa

Orda biz yokuz ağaaammm, o yüzden ilerlemiyor topikleri...

eczanede miydin sen? cumartesi öğleye kadardır öyleyse... ben de grip dışında iyiyim.

ewet eczanedeyim canım..yok öğleye kadar değil tam gün çalışıyorum

bazı bölgelerde öğleye kadar açıkmış eczaneler ama burda akşama kadar çalışıyoruzzz

off grip çok zor oluyor hamileyken bende zar zor atlattım geçmiş olsun canım

günaydın kuzu napıyon nasılsınız ana kızz

İyiyiz canım, bi size bakalım dedik kızlar ne yapıyor diyee..Siz de iyisiniz değil mi..

hoşgeldinizzzzzz kız ağlıyorum şu an kadının biri doğum hikayesini anlatmış çok fena oldumm.

evet bencede. ay heyecan bastı kuzummmm okusana mart anneleri doğum hikayeleri

Ayyy, ben okumuyorum ya doğum hikayesi falan...İçim bi tuhaf oluyor, salya sümük ağlayasım geliyor, sonra da kızım üzülüyor ağlıyorum diye düşünüyorum..Korkuyorum zaten..Şaka maka 84 gün sonra doğuracam, günler geçmiyo artık ya saydıkça..İnşallah biz de yazarız doğum hikayelerimizi..

Berrin ,ege ,birce günaydınnn..
Kimse yok mu bugün ??
günaydın canım. hoşgeldinizzz...

sağol canım..burda cumartesi öğleye kadar eczaneler. kolay gelsin sana da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…