günaydın canım. hoşgeldinizzz...
sağol canım..burda cumartesi öğleye kadar eczaneler. kolay gelsin sana da...
İyiyiz canım, bi size bakalım dedik kızlar ne yapıyor diyee..Siz de iyisiniz değil mi..
Ayyy, ben okumuyorum ya doğum hikayesi falan...İçim bi tuhaf oluyor, salya sümük ağlayasım geliyor, sonra da kızım üzülüyor ağlıyorum diye düşünüyorum..Korkuyorum zaten..Şaka maka 84 gün sonra doğuracam, günler geçmiyo artık ya saydıkça..İnşallah biz de yazarız doğum hikayelerimizi..
Günaydın birce, nasılsın, daha iyileşemedin mi..Ya havalar çok soğuk, tam hastalık havası...
herkese bodrumdan bol güneşli günaydınlar
kuzu okuma ya inan çileğin değimi ile höngürdettim..
ben hep diyorum eşime bana bişey olursa kızlarım anneme emanet eşimde kızıyor ama gerçekten öyle gidip dönmemek var. allah o yolda kimseyi bırakmaasın..
çok korkuyorum
herkese bodrumdan bol güneşli günaydınlar
günaydın canım...
Sana da günaydın fıstık, nasılsın...
hoşgeldinizzzzzzzherkese bodrumdan bol güneşli günaydınlar
amin inşallah tmm okumuycam :))))))))))korkma kız, bişey olmucak hiç birimize.
Sen doğum yaptın bizden tecrübelisin, ben hiç bilmediğim halde kızıma kavuşma heyecanıyla yanıp tutuşuyorum...allah benim canımı o yolda almasın, kızıma kavuşayım diye dua ediyorum hep, hiç de olumsuz düşünmüyorum sanki hemen kesecekler biçecekler kalkıvereceğim gibi geliyor..okuma sende, zaten duygusalız iyice etkileniyoruz...daha düğünlerini görecez kızlarımızın....
fmg mimarkızlar kuzu ve ege muhasebeci sanırım da anladıgım kadarıyla fmg ve birce siz ne iş yapıyodunuz??
yok canım ya, gece ağırlaştım şimdi de devam ediyor. dün kar vardı, şeker için hastanede bekledim 4 saat, o tetikledi. bugün de günlük güneşlik ama pencereleri açtım havalansın diye buz gibi... geçen hafta da toz bulutu vardı. havalardan oldu dediğin gibi...
kızlar kuzu ve ege muhasebeci sanırım da anladıgım kadarıyla fmg ve birce siz ne iş yapıyodunuz??
birce ne ögretmenisin?? Fmg mimar mıBenim kocam da mimar bilmiyodum hiç..
ben türkçe öğretmeniyim canım.
almadım daha sonucu canım, eşim alacak birazdan.Aman dikkat et ya, ben de evin camlarını falan açtım soğuk dediğin gibi, ofise geldim size bakayım diye..Burda klimayı açtım, gidicem birazdan..Hava güneşli ama çok soğuk, zaten bahar başı hastalanırım ben hep, dikkat etmeye çalışıyorum..Sen de bol bol scak bişeyler iç..Şeker için ne dedi doktorun, normal çıkmıştır inşallah...
Ben kaçıyorum kızlar..Kendinize iyi bakın...
Evi toparlayayım biraz, akşama kocişe güzel yemekler hazırlayacağım, bu hafta sonu evimize geldiğimizden beri ilk defa yalnız kalacaz, hazırlık yapmam lazım...Öpüyorum hepinizi de..
Ben kaçıyorum kızlar..Kendinize iyi bakın...
Evi toparlayayım biraz, akşama kocişe güzel yemekler hazırlayacağım, bu hafta sonu evimize geldiğimizden beri ilk defa yalnız kalacaz, hazırlık yapmam lazım...Öpüyorum hepinizi de..
ben kaçıyorum kızlar..kendinize iyi bakın...
Evi toparlayayım biraz, akşama kocişe güzel yemekler hazırlayacağım, bu hafta sonu evimize geldiğimizden beri ilk defa yalnız kalacaz, hazırlık yapmam lazım...öpüyorum hepinizi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?