2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzu okuma ya inan çileğin değimi ile höngürdettim..
ben hep diyorum eşime bana bişey olursa kızlarım anneme emanet eşimde kızıyor ama gerçekten öyle gidip dönmemek var. allah o yolda kimseyi bırakmaasın..
çok korkuyorum

Günaydın birce, nasılsın, daha iyileşemedin mi..Ya havalar çok soğuk, tam hastalık havası...

yok canım ya, gece ağırlaştım şimdi de devam ediyor. dün kar vardı, şeker için hastanede bekledim 4 saat, o tetikledi. bugün de günlük güneşlik ama pencereleri açtım havalansın diye buz gibi... geçen hafta da toz bulutu vardı. havalardan oldu dediğin gibi...

KORKMA KIZ, BİŞEY OLMUCAK HİÇ BİRİMİZE.
Sen doğum yaptın bizden tecrübelisin, ben hiç bilmediğim halde kızıma kavuşma heyecanıyla yanıp tutuşuyorum...Allah benim canımı o yolda almasın, kızıma kavuşayım diye dua ediyorum hep, hiç de olumsuz düşünmüyorum sanki hemen kesecekler biçecekler kalkıvereceğim gibi geliyor..Okuma sende, zaten duygusalız iyice etkileniyoruz...Daha düğünlerini görecez kızlarımızın....

herkese bodrumdan bol güneşli günaydınlar
hoşgeldinizzzzzzz

amin inşallah tmm okumuycam :))))))))))
ama ne yapayım bilmek daha kötü aynı şeyleri yaşıycam

kızlar kuzu ve ege muhasebeci sanırım da anladıgım kadarıyla fmg ve birce siz ne iş yapıyodunuz??
fmg mimar
birce öğretmen

Aman dikkat et ya, ben de evin camlarını falan açtım soğuk dediğin gibi, ofise geldim size bakayım diye..Burda klimayı açtım, gidicem birazdan..Hava güneşli ama çok soğuk, zaten bahar başı hastalanırım ben hep, dikkat etmeye çalışıyorum..Sen de bol bol scak bişeyler iç..Şeker için ne dedi doktorun, normal çıkmıştır inşallah...

allah korusun kızlar öle kötü şeyler getirmeyelim aklımıza..ben de hep öle düşünüyorum ama cocugumuz için saglam ve saglıklı olmamız lazım bundan sonra..ondan dolayı kendime cok iyi bakmam lazım tabi kocama da...allah yazmasın yaa kaderden kacılmaz sonucta ama en azından dügününü görelim inaşlahh

Ben kaçıyorum kızlar..Kendinize iyi bakın...
Evi toparlayayım biraz, akşama kocişe güzel yemekler hazırlayacağım, bu hafta sonu evimize geldiğimizden beri ilk defa yalnız kalacaz, hazırlık yapmam lazım...Öpüyorum hepinizi de..

almadım daha sonucu canım, eşim alacak birazdan.

kolay gelsin. bol romantik saatler size...

ooo tabi hazırla söyle mum ışıgı falan..romantik başbaşa..valla ben de cok oldu öle bi sofra hazırlamayalı hep geciştiriryom bende yapayım bari biara..hadi kolay gelsin..

sen iştemsiin evdemisin anlamadım.hadi romantik bir yemek yap hazırlık yap bekle kocişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…