2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim kocamda mimar.
En b.ktan iş:))))))))))) o yüzden baya bi müzdaribiz.

aa hadi yaa mimarlık aslında cok güzel bi iş benim hep hayal ettigim ve yapmak istedigim bi şey özellikle iç mimari..hatta burda bölüm falan olsa okumak istiyorum iç mimari benimki seviyo aslında ama dedigin gibi zor iş ama cok zevkli bence..keşke ben de olsaydım diyorum bazen pembe panjurlu evler yapardım

ya 2 dk doğum hikayelerini okuyayım diye gittim 3 sayfa yazmışsınız bu ne hızzz

ya kızlar ben 2 gündür rahat nefes alamıyorum oturduğum zaman kaburgalarım batıyor belim ağrıyor gibi böle nasıl desem hiç huzurum yok yaaa

hadi ya ben de ingilizce ama yapmıyorum suanda..özelde calıştım zaten devlete hiç girmedim..ama cocuk olduktan sonra napıcam bakalım..ögretmenlik rahat meslek derlerde ben hep zor diye düşünüyorum..

ben de edebiyat mezunuyum aslında, türkçeye atandım korkuyorum liseye geçmeye:)) valla ben bu hafta hep ağladım başka iş yapmak istiyorum diye. bu sene programım çok rahat 15 saat dersim var, 3 gün gidiyorum, 12de çıkıyorum okuldan. o bakımdan çok rahat. ama yarım günde bile çıldırtıyor veletler. her yıl bir önceki yıldan daha yaramaz çocuklar geliyor. 6 yıllık öğretmenim, çoğu zaman tahammül gücüm kalmıyor, emekliliği gelip de hala çalışanlar var okulda hayret ediyorum nasıl çalışıyorlar diye.

benimki iç mimar dekorasyon. Fmg ile aynı işi yapıyorlar stand işi yapıyorlar. şu an reklam firmasında çalışıyor. Ama çok meşakkatli meslek özverili olman gerekiyor.

bende akşamları huzursuzum kaburgama batıyor nefes alamıyorum

bende de sırt ağrısı oluyor çok fazla. sürekli pozisyon değiştiriyorum.

ya ben de ögretmenlik mezunu degilim amerikan dili edebiyatı mezunuyum aslında..uzun yıllar özel sektörde calıştım yurtdışı falan dahil tercümanlık yaptım sonra bi ara ögretmenlik yaptım yetişkinlere ders verdim cocuklara tahammülüm yok cok haklısın yani cok zor bangır bangır başı şişiyo insanın..benim hemen hemen bütün arkadaşlarım üniversitede okutman senin gibi yarım gün calışıyolar ve cok iyi para alanlar ama burda üniversitede yer yok..ögretmenlik cok sevilerek yapılabilcek bi meslek ya..ben sevemedim valla

anladım canım bizim kuzenler vardı onlarda stand işi yapıyolardı istanbulda güzel para kazanmışlar zamanında şimdi nasıl o sektör bilmiyorum ama benimki ev, apartman projesi yapıyor ama dedigin gibi o da zor yani anca kat karşılıgı yaparsan güzel para var..allah kolaylık versin ama genede bi bina yaratmak bi şey yaratmak güzel bi his olsa gerek

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeee

ya fmg nin patronuna gıcık oldum ya. nefret ediyorum böyle insanlardan.
ege seninkiside ne diye ters ters bakıyor ki manyak mı o. gerizekalı. hala hayırlı olsun diyemedi di mi. gerzek ya. terbiyesizler.

kesinlikle sevmek gerek. ama ben bu yıl soğuduğumu hissediyorum. hamilelik de etkiliyor herhalde, iyice tahammülsüz oldum. ortaokul çocukları sürekli hareket halinde, durduramıyorsun. liseye geçsem liselerin de suyu çıkmış... neler anlatıyor lisede çalışan arkadaşlarım. zor gerçekten. tatilim çok, yarım gün diye avutuyorum artık kendimi. zaten tam gün çalışsam tımarhanelik olurum kesin

ben evlendiğim yıllarda <(2001) müthiş karlı bir işti kendi işini yapıyordu ama şimdive 2006 dan sonra piyasa malum kötü ve ucuzcıular çıktı o yüzden kapattı bir şirkete girdi öyle maaşl çalışıyor daha mutluyuz ama:))))))) en azından stres yok

yaratıcı olmaları lazım stresli bi meslek ama güzeldir tabi sonunda bi eser çıkıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…