2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canımmm

patronların hepsi böle benimki de hamile olduğumu öğrenince artık bundan sonra hayatın bitti dedi bana

valla zinkerbel ağzından bal damlıyor. Terbiyesiz adam. Sanki babasız çocuk babası belli diycem bakarsa bi daha. Hayırlı olsun diyemedi o personelişyle muhattap olursa kendini küçülmüş hisseden zavallılardan

kesinlikle katılıyorum lise daha da kötüdür eminim..işte dediign gibi yarım günü calışıp maaşını alabiliyon ya ona şükretcen türkiyede malesef..ben zaten işini severek yapan insanlara hep imrenirim cok azlar cünkü..ama sonucta kutsal bi iş yapıyosun onu da düşün..manevi hazzı da yüksek bi iş..allah yardımcın olsun cocuk olunca daha raahat edersin cünkü hiç bi özel sektörde yarım gün calışılmıyor..

ohhhh hayat sana guzell kızlarını al yanınaaa super valla canımmm

hoşgeldin canikommmmmmm. Allahıma şükür kızlarımı anamı alıp akşiam gezcezz. Eşim yok konyada. Babama da istersen gel dedik ağız çalkaladık anladı adam:))))))))
sen onu bunu bırakta cumartesiye ayarlayın buluşuyoruz heeeeee çilek için 15 yaptık saati.

Nasıl oldun iyileştinmi

benim patron bekar 40 yaşında bi oltaya sap olamayan cinsten hiç bi kızdan yüzü gülmedi ondan dolayı bi çekememezlik var diye seziyorum napim

off ege .. çok zavallı oyle insanlar. kesinlikle anlamıyorum yani.
insan karsısındaki deger vermeli ki deger görsün. çok sinir oluyorum böyle seylere.

günaydın canımmm

patronların hepsi böle benimki de hamile olduğumu öğrenince artık bundan sonra hayatın bitti dedi bana

patronlar için önemli olan personeli oldugu için bi yetişmiş personeli kaybediyo adam..ondan demiştir..benim bi arkadaş hamile kaldı diye işten cıkardılar cok insafsız bu patronlar yaa..

geldim geldim kahvaltımı yaptım yetiştim ama fazla kalamayacağım

cnm ne guzel kalabalık aıleeee allah bozmasın masallahh...

haftaya mı bulusuluyorrr cnmmm kımler gelıyoooorrrr? ansızın bısı olmassa bende gelırımm superrr olurrrr

cnm fena DEILIM AMA Bende azıo acık uyuyomusummmm bogazımdannn oyuzden sureklı bogazım kuruyorrrr. esım sabah 9 da uyandı noldu dedımmm erkencısınnnnn "" ee senın horlamandan uyuymadım dıo" koptummmm:):):))

he ondan o zman. Asıl onun hayatı kaymış gerizekalının

hadi o patron )
benim en yakın arkadasım diye bildiğim birisi ilk hamileliğimi ögrendiğimde ve doktor kontrolunde aradı beni ne dedi doktor diye herşey yolunda cok şükür diyince 'nasil yani herşey yolundaymış' dedi inanamadı... 1 ay sonra aradı değişiklik var mı diye!! böyle cinslerde var
ay bende onu sindiremedim hala

evlilige ve cocuga hayatın bitişi gibi bakan insanlar bence aciz insanlar..ya kimse tarafından sevilmemiş ya da sevemeyen insanlardır..ben hiç bi zaman evlendigime pişman olmadım hatta düzenli bi hayat için maddi manevi bi düzen için evlilik harika bi şey hele ortak zevkleriniz varsa..cocuk da allahın bi lütfu....allah nazarlardan korusun hepimizi..hayatımız bitmedi daha yeni başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…