ne güzel iş yaaaaa:) hadi git evnde dinlen bakalım. Bende bugun kızlarımı gezdiricem. Alışveriş merkezine gidicez.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeee
ya fmg nin patronuna gıcık oldum ya. nefret ediyorum böyle insanlardan.
ege seninkiside ne diye ters ters bakıyor ki manyak mı o. gerizekalı. hala hayırlı olsun diyemedi di mi. gerzek ya. terbiyesizler.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeee
ya fmg nin patronuna gıcık oldum ya. Nefret ediyorum böyle insanlardan.
Ege seninkiside ne diye ters ters bakıyor ki manyak mı o. Gerizekalı. Hala hayırlı olsun diyemedi di mi. Gerzek ya. Terbiyesizler.
kesinlikle sevmek gerek. ama ben bu yıl soğuduğumu hissediyorum. hamilelik de etkiliyor herhalde, iyice tahammülsüz oldum. ortaokul çocukları sürekli hareket halinde, durduramıyorsun. liseye geçsem liselerin de suyu çıkmış... neler anlatıyor lisede çalışan arkadaşlarım. zor gerçekten. tatilim çok, yarım gün diye avutuyorum artık kendimi. zaten tam gün çalışsam tımarhanelik olurum kesin
günaydın canımmm
patronların hepsi böle benimki de hamile olduğumu öğrenince artık bundan sonra hayatın bitti dedi bana
günaydın canımmm
patronların hepsi böle benimki de hamile olduğumu öğrenince artık bundan sonra hayatın bitti dedi bana
ohhhh hayat sana guzell kızlarını al yanınaaa super valla canımmm
günaydın canımmm
valla zinkerbel ağzından bal damlıyor. Terbiyesiz adam. Sanki babasız çocuk babası belli diycem bakarsa bi daha. Hayırlı olsun diyemedi o personelişyle muhattap olursa kendini küçülmüş hisseden zavallılardan
günaydın canımmm
valla zinkerbel ağzından bal damlıyor. Terbiyesiz adam. Sanki babasız çocuk babası belli diycem bakarsa bi daha. Hayırlı olsun diyemedi o personelişyle muhattap olursa kendini küçülmüş hisseden zavallılardan
benim patron bekar 40 yaşında bi oltaya sap olamayan cinsten hiç bi kızdan yüzü gülmedi ondan dolayı bi çekememezlik var diye seziyorum napim
ay pazartesi kontrolüm varr..öff inşallah cocugumun böbrekleri gene normal cıkar cok merak ediyom..
hoşgeldin canikommmmmmm. Allahıma şükür kızlarımı anamı alıp akşiam gezcezz. Eşim yok konyada. Babama da istersen gel dedik ağız çalkaladık anladı adam:))))))))
sen onu bunu bırakta cumartesiye ayarlayın buluşuyoruz heeeeee çilek için 15 yaptık saati.
Nasıl oldun iyileştinmi
he ondan o zman. Asıl onun hayatı kaymış gerizekalının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?