cnm ne guzel kalabalık aıleeee allah bozmasın masallahh...
haftaya mı bulusuluyorrr cnmmm kımler gelıyoooorrrr? ansızın bısı olmassa bende gelırımm superrr olurrrr
cnm fena DEILIM AMA Bende azıo acık uyuyomusummmm bogazımdannn oyuzden sureklı bogazım kuruyorrrr. esım sabah 9 da uyandı noldu dedımmm erkencısınnnnn "" ee senın horlamandan uyuymadım dıo" koptummmm:):):))
hadi o patron)
benim en yakın arkadasım diye bildiğim birisi ilk hamileliğimi ögrendiğimde ve doktor kontrolunde aradı beni ne dedi doktor diye herşey yolunda cok şükür diyince 'nasil yani herşey yolundaymış' dedi inanamadı... 1 ay sonra aradı değişiklik var mı diye!! böyle cinslerde var
ay bende onu sindiremedim hala
güzel haberlerini bekliyoruz canım...
ay pazartesi kontrolüm varr..öff inşallah cocugumun böbrekleri gene normal cıkar cok merak ediyom..
evlilige ve cocuga hayatın bitişi gibi bakan insanlar bence aciz insanlar..ya kimse tarafından sevilmemiş ya da sevemeyen insanlardır..ben hiç bi zaman evlendigime pişman olmadım hatta düzenli bi hayat için maddi manevi bi düzen için evlilik harika bi şey hele ortak zevkleriniz varsa..cocuk da allahın bi lütfu....allah nazarlardan korusun hepimizi..hayatımız bitmedi daha yeni başlıyo
hadi o patron)
benim en yakın arkadasım diye bildiğim birisi ilk hamileliğimi ögrendiğimde ve doktor kontrolunde aradı beni ne dedi doktor diye herşey yolunda cok şükür diyince 'nasil yani herşey yolundaymış' dedi inanamadı... 1 ay sonra aradı değişiklik var mı diye!! böyle cinslerde var
hiç merak etme maşallah tosun gibi olmuştur o. Güzel haberlerini bekliyoruz. Karakan ne yaptı haber varmı ya dn gidecekti
yuh yanihala görüşüyor musun:)))
hadi o patron)
benim patron öle evliliğe ve çocuğa hayatın sonu gibi bakıyor onun için yalnız zaten hayatta
kızıyorum sanki kendimi ezilmiş gibi hissediyorum yanında ama napim ekmek parası :)
cnm ne guzel kalabalık aıleeee allah bozmasın masallahh...
Haftaya mı bulusuluyorrr cnmmm kımler gelıyoooorrrr? Ansızın bısı olmassa bende gelırımm superrr olurrrr
cnm fena deılım ama bende azıo acık uyuyomusummmm bogazımdannn oyuzden sureklı bogazım kuruyorrrr. Esım sabah 9 da uyandı noldu dedımmm erkencısınnnnn "" ee senın horlamandan uyuymadım dıo" koptummmm:):):))
hiç merak etme maşallah tosun gibi olmuştur o. Güzel haberlerini bekliyoruz. Karakan ne yaptı haber varmı ya dn gidecekti
benim patron öle evliliğe ve çocuğa hayatın sonu gibi bakıyor onun için yalnız zaten hayatta
kızıyorum sanki kendimi ezilmiş gibi hissediyorum yanında ama napim ekmek parası :)
yok)
değişikliği sordugundan beri ilişkimi kestim bir kaç kez aradı ama bozuk konustum aman uzak olsun deli
ahahaha horluyormusun:)))))))
valla keisn yok bişey ama yelkovan fmg ben zinkerbel çilek merve suzi öyküm bunların haberleri var ama kesin tmm diyen yok. Perşembe cuma daha net belli olur. Ben bi aksilik olmazsa gelicem
ahahaha horluyormusun:)))))))
valla keisn yok bişey ama yelkovan fmg ben zinkerbel çilek merve suzi öyküm bunların haberleri var ama kesin tmm diyen yok. Perşembe cuma daha net belli olur. Ben bi aksilik olmazsa gelicem
channelll kayınvaldenler gittiler mi?
nasil gecti?*?
haftaya gidiyoruz bak
sen ben oykum denizotobüsünde bulusur gideriz hami hami çilek maslaktan gelecekmiş
olmaz demi ben ağayım ya:)))sen olmazsan olur mu ayol aaaa
inşallah buluuruz bu kadar insanı toparlamak zor olacak.hade bakalım hayırlısı bulusuruzz ınsallhhh.....
Ya bu grıpten berı azım acık uyuyorum ya horluyormusummmmmmmmmm:)):)::) bosverrrr bırazda o benım halımı anlasınnn ıyı oldu hehehheheh:):):)
ayyy kayınvalıdemmm gıdecek bırazdann tutturmus bana camasırları yıka 2 tane gomlek varrrrr dur dıom bırıksınnnn.. Aman en ıyı kayınvalıde uzakta olan kayınvalıdeeeeeeeeeeee
kızlar burda hava cok güzel bahar geldi..ondan evde oturmak istemiyorum dışarı atıcam kendimi.....pazartesi delimaviyle 9da şeker yüklememmiz var dua edin ikimizdede bi sorun cıkmasın..inşllh ogluşlarımız da iyidir herkes kendine iyi baksın
cnm bende ole dusunmustum denızotobusuyle gecerız egerr bakırkoydeyseeee aaa heyecanlandımm bakkkkk:))))
sımdı gıdorrr kayınvalıdemmmm 3 te ucagı var :)):))yavrum hade sahıle gıt yuruyusee hava guzeleee benzıyorrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?