2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

channelll kayınvaldenler gittiler mi?
nasil gecti?*?
haftaya gidiyoruz bak
sen ben oykum denizotobüsünde bulusur gideriz hami hami çilek maslaktan gelecekmiş

yuh yani hala görüşüyor musun:)))

benim patron öle evliliğe ve çocuğa hayatın sonu gibi bakıyor onun için yalnız zaten hayatta

kızıyorum sanki kendimi ezilmiş gibi hissediyorum yanında ama napim ekmek parası :)

ayyy gıcıkkk o arkadasına herseyını anlatma canımn hele guzel olaylarıı hep kotuyum dee

ohaaaa ne kadar kötü insanlar varya allahım...

ahahaha horluyormusun:)))))))
valla keisn yok bişey ama yelkovan fmg ben zinkerbel çilek merve suzi öyküm bunların haberleri var ama kesin tmm diyen yok. Perşembe cuma daha net belli olur. Ben bi aksilik olmazsa gelicem

hiç merak etme maşallah tosun gibi olmuştur o. Güzel haberlerini bekliyoruz. Karakan ne yaptı haber varmı ya dn gidecekti

karakandan haberim yok canım..amin inşşallah yaa..

benim patron öle evliliğe ve çocuğa hayatın sonu gibi bakıyor onun için yalnız zaten hayatta

kızıyorum sanki kendimi ezilmiş gibi hissediyorum yanında ama napim ekmek parası :)

ya işte hayatı gezmek tozmak eglenmek olarak gören insanlar var..bunlarda aslında mutlu olamayan insanlar..asıl onlar ezilsin senin yanında boşveeerrrr...

yok )
değişikliği sordugundan beri ilişkimi kestim bir kaç kez aradı ama bozuk konustum aman uzak olsun deli

oha yani kes tabi uzak dur eksik olsun..

ahahaha horluyormusun:)))))))
valla keisn yok bişey ama yelkovan fmg ben zinkerbel çilek merve suzi öyküm bunların haberleri var ama kesin tmm diyen yok. Perşembe cuma daha net belli olur. Ben bi aksilik olmazsa gelicem

hade bakalım hayırlısı bulusuruzz ınsallhhh.....

ya bu grıpten berı azım acık uyuyorum ya horluyormusummmmmmmmmm:)):)::) bosverrrr bırazda o benım halımı anlasınnn ıyı oldu hehehheheh:):):)

ayyy kayınvalıdemmm gıdecek bırazdann tutturmus bana camasırları yıka 2 tane gomlek varrrrr dur dıom bırıksınnnn.. aman en ıyı kayınvalıde uzakta olan kayınvalıdeeeeeeeeeeee

kızlar burda hava cok güzel bahar geldi..ondan evde oturmak istemiyorum dışarı atıcam kendimi.....pazartesi delimaviyle 9da şeker yüklememmiz var dua edin ikimizdede bi sorun cıkmasın..inşllh ogluşlarımız da iyidir herkes kendine iyi baksın

channelll kayınvaldenler gittiler mi?
nasil gecti?*?
haftaya gidiyoruz bak
sen ben oykum denizotobüsünde bulusur gideriz hami hami çilek maslaktan gelecekmiş

cnm bende ole dusunmustum denızotobusuyle gecerız egerr bakırkoydeyseeee aaa heyecanlandımm bakkkkk:))))

sımdı gıdorrr kayınvalıdemmmm 3 te ucagı var :)):))yavrum hade sahıle gıt yuruyusee hava guzeleee benzıyorrrr:)

sen olmazsan olur mu ayol aaaa
olmaz demi ben ağayım ya:)))

inşallah buluuruz bu kadar insanı toparlamak zor olacak.
Benim kayınvalidem uzakkkkkkkkkkk ve pislikkkkkkkkkkkk

hadi gez biraz temiz hava al. Ikinizde bol şanslar..

öyküm eşinden izin alcakmış biraz konusunu açmış ama eşi ses etmemiş. Beni otobüslerde yollamaz dedi . Yolda kötü olmuş bi gün korkmuş eşi. Bende dedim ozaman seni getirsin biraz oyalansın konuşurum haber veririm dedi.
Zinkerbel gelmeye çalışın yaa.

kızlar şimdi eşim şeker sonucumu getirdi. sadece 1 saat sonra bakılan normal, diğer 3 değer düşük. hatta son bakılan epey düşük (bayılacak gibiydim gerçi onda) anlamadım ben bu işi ya. önce yüksek, sonra düşük ne dengesizmişim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…