2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne olcak şimdi anlamadım. 50 lik yüksek 100 lük düşük çıktı ozaman problem yok demekki

ne olcak şimdi anlamadım. 50 lik yüksek 100 lük düşük çıktı ozaman problem yok demekki

doktoru aradım şimdi, normal dedi. yüksek çıkmasından korkuyoruz düşük olması önemli değil dedi. ayy çok sevindim ya. bir ara burdaki doktora da göstereyim ama teyit ettireyim:))

doktoru aradım şimdi, normal dedi. Yüksek çıkmasından korkuyoruz düşük olması önemli değil dedi. Ayy çok sevindim ya. Bir ara burdaki doktora da göstereyim ama teyit ettireyim:))

hadi gözünaydın cnmm
kızlar ben bugun sağlıklsız beslenmek istiyorum olur mu. Hamburger menü yiycez.

sacrecoeur canım yüksel hanımmı sölemiyo bebişin ağırlığını yaa ben de ona gitcem ama merak ediyom kilosunu:)

doktoru aradım şimdi, normal dedi. yüksek çıkmasından korkuyoruz düşük olması önemli değil dedi. ayy çok sevindim ya. bir ara burdaki doktora da göstereyim ama teyit ettireyim:))
gözünaydın canım:)
sacrecoeur canım yüksel hanımmı sölemiyo bebişin ağırlığını yaa ben de ona gitcem ama merak ediyom kilosunu:)
canım yüksel hanıma gittim, söylemedi kilosunu ama ben de sormadım, aklıma gelmedi sormak, sorarsan söyler belki...
valla arada yiyorum kola yerine ayran içiyorum. Alışsın bebecik içerde biz ailecek severiz oda sevsin. Oda aileden artık
hadi ben kaçar görüşürz sonra
ben de yiyorum arada zararlı şeyler, bazıları yoğurdu bile evde mayalıyor, hiç o kadar özenemedim bilemiyorum ya

selam kızlar dün aşı vuruldum bişey yoktu hatta neresi ağır bu aşının dozunun hiç ağrımıyo dedim sabah kalktım sanki sopayla omuzuma vurmuşlar kolumu kıpırdatamıyorum geçse bari hemen ya çok ağrıyo

hadi gözünaydın cnmm
kızlar ben bugun sağlıklsız beslenmek istiyorum olur mu. Hamburger menü yiycez.
bi kereden bişy olmaz yaw bende geçen kumpir yedim hemde ketçap mayonezli napim mayonezsiz ketçapsız hiç tadı olmuyo

gözüaydın canım temiz çıkmış sonuçların ne güzel kurtuldun darısı bana artık

ablamın kızı 1 yaşına girecek ekbesine başladıgından beri bebeğe göre bardakta mayalıyor yoğurdu zor bişy değil kız yaparız nolacak daha zoru var uykusuz bitkin geçireceğimiz geceler bizi bekliyor

10 gün sonra bende ikinci dozu yaptırıcam canım gözüm yemiyo walla gerçekten zor
benim 4 gün ağrıdı kolum

bende iyiyim az önce dışarı çıktım hava güzel kzım içimde kıpır kıpır maşallah evdeyiz şimdi bekleiyoruz öyle bi bakalım buralarda ne var ne yok dedik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…