kızlar şimdi eşim şeker sonucumu getirdi. Sadece 1 saat sonra bakılan normal, diğer 3 değer düşük. Hatta son bakılan epey düşük (bayılacak gibiydim gerçi onda) anlamadım ben bu işi ya. önce yüksek, sonra düşük ne dengesizmişim:))
ne olcak şimdi anlamadım. 50 lik yüksek 100 lük düşük çıktı ozaman problem yok demekki
doktoru aradım şimdi, normal dedi. Yüksek çıkmasından korkuyoruz düşük olması önemli değil dedi. Ayy çok sevindim ya. Bir ara burdaki doktora da göstereyim ama teyit ettireyim:))
hadi gözünaydın cnmm
kızlar ben bugun sağlıklsız beslenmek istiyorum olur mu. Hamburger menü yiycez.
hadi gözünaydın cnmm
ye gitsin kız bi sefercik bişey olmaz benim yerimede ye ama
valla ben yiyorum arada sağlısız şeyler. Sanmıyorum bir şey olacağını..
kolayı da ben 15 gün de 1 bardak içiyorum o da çok canım istiyor öle içiyorum
gözünaydın canım:)doktoru aradım şimdi, normal dedi. yüksek çıkmasından korkuyoruz düşük olması önemli değil dedi. ayy çok sevindim ya. bir ara burdaki doktora da göstereyim ama teyit ettireyim:))
canım yüksel hanıma gittim, söylemedi kilosunu ama ben de sormadım, aklıma gelmedi sormak, sorarsan söyler belki...sacrecoeur canım yüksel hanımmı sölemiyo bebişin ağırlığını yaa ben de ona gitcem ama merak ediyom kilosunu:)
ben de yiyorum arada zararlı şeyler, bazıları yoğurdu bile evde mayalıyor, hiç o kadar özenemedim bilemiyorum yavalla arada yiyorum kola yerine ayran içiyorum. Alışsın bebecik içerde biz ailecek severiz oda sevsin. Oda aileden artık
hadi ben kaçar görüşürz sonra
bi kereden bişy olmaz yaw bende geçen kumpir yedim hemde ketçap mayonezli napim mayonezsiz ketçapsız hiç tadı olmuyohadi gözünaydın cnmm
doktoru aradım şimdi, normal dedi. yüksek çıkmasından korkuyoruz düşük olması önemli değil dedi. ayy çok sevindim ya. bir ara burdaki doktora da göstereyim ama teyit ettireyim:))
gözünaydın canım:)
canım yüksel hanıma gittim, söylemedi kilosunu ama ben de sormadım, aklıma gelmedi sormak, sorarsan söyler belki...
ben de yiyorum arada zararlı şeyler, bazıları yoğurdu bile evde mayalıyor, hiç o kadar özenemedim bilemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?