2doz aşı 10 sene geçerli diye duymuştum ama sen yine de danış bi :26:kızlar bişey daha sorucam ben geçen sene şubatta sezeryanla doğum yaptım geçen senede tetanoz aşılarımı vuruldum yani 1 tane toplam bütün zmanında 5 olması gerkiyomuş heralde benim 1 eksikti onu vuruldum bu sene gene hamileyim ve aşı vurulmadım henüz daha bende sağlık ocağına gitmedim gerçi ya bu pazartesi gidicem bakalım ne dicek ama sizce vurulmam gerekiyomu yoksa gerekmezmi?
berrincim bebeğinin kilosu ne merka ettim
nasıl yaniii, 11 hafta sonraya mı çağırdıcanım ben en son 21 haftalıkken gittim doktora 500 gr dı bebeğim
doktor bi dahaki randevuma 32 haftalıkken olunca gel dedi
şu an ne kadar bilmiyorum
ewet canım bi sorun yok dedi en son 21 haftalıktı ayrıntılı ultrasona girdim herşey normal dedi
bi de 25 haftalıkken şeker yüklemenle kan uyuşmazlığı iğneni yaptır dedi geçen haftada onları hallettim sonuçları bile göstermedim doktora kendim baktım normal hepsi
işte 32 haftalıkken gidicem doktora ya ben öle merak edip kendimi sıkıntıya sokmam gayet relaxım bu konu da
bebeğimde sağlıklı olduğuna inanıyorum çünkü tekmeleri bana bu hissi veriyor
canım ben en son 21 haftalıkken gittim doktora 500 gr dı bebeğim
doktor bi dahaki randevuma 32 haftalıkken olunca gel dedi
şu an ne kadar bilmiyorum
kızlar bişey daha sorucam ben geçen sene şubatta sezeryanla doğum yaptım geçen senede tetanoz aşılarımı vuruldum yani 1 tane toplam bütün zmanında 5 olması gerkiyomuş heralde benim 1 eksikti onu vuruldum bu sene gene hamileyim ve aşı vurulmadım henüz daha bende sağlık ocağına gitmedim gerçi ya bu pazartesi gidicem bakalım ne dicek ama sizce vurulmam gerekiyomu yoksa gerekmezmi?
ewet canım bi sorun yok dedi en son 21 haftalıktı ayrıntılı ultrasona girdim herşey normal dedi
bi de 25 haftalıkken şeker yüklemenle kan uyuşmazlığı iğneni yaptır dedi geçen haftada onları hallettim sonuçları bile göstermedim doktora kendim baktım normal hepsi
işte 32 haftalıkken gidicem doktora ya ben öle merak edip kendimi sıkıntıya sokmam gayet relaxım bu konu da
ne güzel ya:) ben şimdi tekmelerini duyduğum için 3 hafta bekleyebiliyorum ilk aylarda her hafta gidip görüyordumönümüzdeki hafta benim de kan uyuşmazlığı iğnemi yaptırmam lazım ((
kan uyuşmazlığı derken? :44:
iyiyiz canım, sen nasılsın?naber kızlar nasılsınız bu akşam?:87:
benim kan grubum negatif, eşiminki pozitif. 2. bebekte bir risk oluşmaması için uyuşmazlık iğmesi vurulmak gerekiyor.
naber kızlar nasılsınız bu akşam?:87:
iyiyim canım bende çekmecede kuru erik buldum onu yemeye çalışıyorum :)iyiyiz canım, sen nasılsın?
kız 1 senede nasıl ohale geldi? hangi firmanın ki koltuklar?iyiyiz canım ama yorgunum bugun biraz... Eşimle koltuk takımları bakmaya gittik, en sonunda gönlüme göre koltuk takımı buldum... Aldık, perş günü gelicek... bi kaç yerini değiştirtiyorum... daha evleneli 1 sene olmadı nasıl koltuk aldıysak o kadar kötü çıktı ki şeklini görsen ne güzel koltuk dersin ama gel gör ki inanılmaz adi çıktı haram ediyorum burdan hakkımı o adamlaraneyse şimdi çok daha güzelini aldım...
iyiyim canım bende çekmecede kuru erik buldum onu yemeye çalışıyorum :)
kız 1 senede nasıl ohale geldi? hangi firmanın ki koltuklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?