2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey daha sorucam ben geçen sene şubatta sezeryanla doğum yaptım geçen senede tetanoz aşılarımı vuruldum yani 1 tane toplam bütün zmanında 5 olması gerkiyomuş heralde benim 1 eksikti onu vuruldum bu sene gene hamileyim ve aşı vurulmadım henüz daha bende sağlık ocağına gitmedim gerçi ya bu pazartesi gidicem bakalım ne dicek ama sizce vurulmam gerekiyomu yoksa gerekmezmi?

2doz aşı 10 sene geçerli diye duymuştum ama sen yine de danış bi :26:

teşekkür ederim canım pazartesi günü giderim zaten bakalım yapalım derse olurum o zman

canım ben en son 21 haftalıkken gittim doktora 500 gr dı bebeğim

doktor bi dahaki randevuma 32 haftalıkken olunca gel dedi

şu an ne kadar bilmiyorum
nasıl yaniii, 11 hafta sonraya mı çağırdı nasıl bekliyorsun berrin, ben çatlarım o kadar süre görmezsem benimki 3 haftada bir çağırıyor:))

ewet canım bi sorun yok dedi en son 21 haftalıktı ayrıntılı ultrasona girdim herşey normal dedi

bi de 25 haftalıkken şeker yüklemenle kan uyuşmazlığı iğneni yaptır dedi geçen haftada onları hallettim sonuçları bile göstermedim doktora kendim baktım normal hepsi

işte 32 haftalıkken gidicem doktora ya ben öle merak edip kendimi sıkıntıya sokmam gayet relaxım bu konu da

bebeğimde sağlıklı olduğuna inanıyorum çünkü tekmeleri bana bu hissi veriyor

bende bir dahaki kontolümde seker testini yaptircam, ac karnina gel dedi, 2 saat falan orda kalmaliymisim...nasilda yapicam, ben cok acikiyorum sabahlari!!!

benim arkadşım hemşire , kendisi de hamile... 5 kere vurulursan ömür boyu korur seni demişti... kendisi 5 kere vuruldu daha vurulmuycakmış ömür boyu... bana da dedi ama ben 2 kere vuruldum canım... Vurulmana gerek yok bilgin olsun... ama sen yine de arastır...

ne güzel ya:) ben şimdi tekmelerini duyduğum için 3 hafta bekleyebiliyorum ilk aylarda her hafta gidip görüyordum önümüzdeki hafta benim de kan uyuşmazlığı iğnemi yaptırmam lazım((

berrincim canım hiiiiç merak etme tahlilleri yaptırdıysan bence telaşe gerek yok yurt dışında bir gebelikte sadece 3 kere ultrasyona sokuyorlarmış bizdede adet habire ultrasona giriyoruz.....

sonuçta tahlillerini düzenli olarak yaptırıp ayda birde kalp atışlarını sağlık ocağında dinledikten sonra her ay gidip bebişini ses dalgaarıyla rahatsız etmenin bi anlamı yok bence:)

ben her ay tahlillerimi yaptırıyorum ilk dış gebelik riskinden dolayı 2haftalıkken ultrasona girdim ikincisini 9 haftalıkken üçüncüsüde 19 haftalıkkendi bi dahakine de 28.haftada gircem ama bu bile bana fazlaymış gibi geliyo...

naber kızlar nasılsınız bu akşam?:87:

iyiyiz canım ama yorgunum bugun biraz... Eşimle koltuk takımları bakmaya gittik, en sonunda gönlüme göre koltuk takımı buldum... Aldık, perş günü gelicek... bi kaç yerini değiştirtiyorum... daha evleneli 1 sene olmadı nasıl koltuk aldıysak o kadar kötü çıktı ki şeklini görsen ne güzel koltuk dersin ama gel gör ki inanılmaz adi çıktı haram ediyorum burdan hakkımı o adamlara neyse şimdi çok daha güzelini aldım...

iyiyiz canım, sen nasılsın?
iyiyim canım bende çekmecede kuru erik buldum onu yemeye çalışıyorum :)

kız 1 senede nasıl ohale geldi? hangi firmanın ki koltuklar?

iyiyim canım bende çekmecede kuru erik buldum onu yemeye çalışıyorum :)

kız 1 senede nasıl ohale geldi? hangi firmanın ki koltuklar?

Toptan satış yerinden almıştık koltuk firmalarının bulunduğu bi yer... Teşir ürünü olarak sağlam bi koltuk koymuşlar bende rengini değiştirtmiştim adi malzeme kullanmışlar sanırım oturur oturmaz koltuk çöktü nyse dedik kullanalım bi müddet, değiştirmeye gidicektik firma başka bi yere taşınmıştı... yemek odası takımını da ordan aldık ama onda bi sorun yok... dedim ben doğum yapıcam gelen misafirleri bu koltuklarla karşılayamam dedim eşim de tamam dedi 2-3 haftadır araştırıyorduk bugun aldık... bakalım dedim ama eğer istediğim gibi gelmezse kamyondan indirmeden geri yollarım çok hoşuma gitti bugunkü koltuklar ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…