2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inş. bunda bi problem çıkmazda güle güle kullanırsın. hayırlı olsun şimdiden. ben de mobilyalarımı duyulmamış bi firmadan aldım ama çok çok memnunum, bu kadar sağlam ve şık mobilyalar geleceğini tahmin bile etmemiştim. zaten sonradan araştırdım, firma türkiyede bilinmiyormuş ama yurtışından alımı çok fazlaymış...

sağol canım inşallah bakıcaz artık bu koltuklarım çok siyah bi de daralıyorum baktıkça, krem kahve aldım bu sefer, taşlı maşlı... annem de bizimleydi annemin zevkine çok güvenirim, biz beğendik eşim tamam dedi... perş günü gelicek inşallah... Benim gittiğim yer 2katlı her firmanın ayrı bi bölümü var kendi imalatları.. ben de markaya falan pek bakmıyorum esracım... annem geçen sene istikbalden aldı koltuk takımı , kol koyduğun yerler hep çöktü... şimdi tamirde koltuklar...

iyi ya içine sinsin, bi sorun çıkarmasınlar da... benim oturma odamdaki de siyah :)

yarın dayım gelıyor antalyadan gezmeye bıraz evı toplayım barı kocıste yok basımn agrısı belki gecer bıraz..

Selam Kızlar,
Sizi metrklandırmak istemezdim ama cuma öğlen evden çıktım dün akşam eve girebildim.Doktor kontrolüm güzel geçti bebeğimiz 1357 gr 36 cm olmuş bir hafta önde doktor daha iyi erken doğumda kilosunu almış olarak doğar dedi rahim ağzım kapalı dikişlerde sorun yok herşey güzel dedi 32.haftayı geç heran alsamda hiç sorun olmaz dedi tam vedalaşıyordukkine hemşlire tansiyonumu ölçtü 14-10 hoca hemen yatış dedi ve malesef beni yatırdı 24 saat boyunca yarım saatte bir tansiyonumu ölçtüler dün iyi olunca hap başlatmaktan vazgeçti ,dün ben çıkayım dedim artık kocamla otele gitmiş gibi olduk:)))) (ammn doğuma kadar birdaha yatmam inşaallah 500tl ödeyince) kontrolü iki haftaya düşürdü böyle işte kızlar allaha şükür bir sorun yok tansiyonda biraz kafaya taktım yatırınca falan ama doktor bence biraz pinpirik davrandı ntsde kasılma çıkmadı öyle işte güzeller bir daha dışarı çıkmam çıkınca girmesi çok uzun zaman alıyor yaa okadar panik yaptıki oğlumun fotolarını bile alamadım neyse iki hafta sonra alırım kendinize iyi bakın iyi haftasonları

karakan bebeğine ve açılma olmamasına çok sevindim, gözünaydın. tansiyonun da tekrar çıkmaz inşallah. 32. haftana bir şey kalmamış. bundan sonra da her şey yolunda gider inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…