inş. bunda bi problem çıkmazda güle güle kullanırsın. hayırlı olsun şimdiden. ben de mobilyalarımı duyulmamış bi firmadan aldım ama çok çok memnunum, bu kadar sağlam ve şık mobilyalar geleceğini tahmin bile etmemiştim. zaten sonradan araştırdım, firma türkiyede bilinmiyormuş ama yurtışından alımı çok fazlaymış...Toptan satış yerinden almıştık koltuk firmalarının bulunduğu bi yer... Teşir ürünü olarak sağlam bi koltuk koymuşlar bende rengini değiştirtmiştim adi malzeme kullanmışlar sanırım oturur oturmaz koltuk çöktünyse dedik kullanalım bi müddet, değiştirmeye gidicektik firma başka bi yere taşınmıştı... yemek odası takımını da ordan aldık ama onda bi sorun yok... dedim ben doğum yapıcam gelen misafirleri bu koltuklarla karşılayamam dedim eşim de tamam dedi 2-3 haftadır araştırıyorduk bugun aldık... bakalım dedim ama eğer istediğim gibi gelmezse kamyondan indirmeden geri yollarım çok hoşuma gitti bugunkü koltuklar ama...
inş. bunda bi problem çıkmazda güle güle kullanırsın. hayırlı olsun şimdiden. ben de mobilyalarımı duyulmamış bi firmadan aldım ama çok çok memnunum, bu kadar sağlam ve şık mobilyalar geleceğini tahmin bile etmemiştim. zaten sonradan araştırdım, firma türkiyede bilinmiyormuş ama yurtışından alımı çok fazlaymış...
sağol canım inşallah bakıcaz artık bu koltuklarım çok siyah bi de daralıyorum baktıkça, krem kahve aldım bu sefer, taşlı maşlı...annem de bizimleydi annemin zevkine çok güvenirim, biz beğendik eşim tamam dedi... perş günü gelicek inşallah... Benim gittiğim yer 2katlı her firmanın ayrı bi bölümü var kendi imalatları.. ben de markaya falan pek bakmıyorum esracım... annem geçen sene istikbalden aldı koltuk takımı , kol koyduğun yerler hep çöktü... şimdi tamirde koltuklar...
29 haftam bıttı 1320 qram olmuş oğluşum renklı ultrosonla qördüm ıçım ıçıme sığmıyo şımdıkocaman yani iyi hadi bakalım ne kadar olmuş bu sefer hayırlısıyla git gel...
29 haftam bıttı 1320 qram olmuş oğluşum renklı ultrosonla qördüm ıçım ıçıme sığmıyo şımdı
ay basım cok kotu agrıyor yaaaaaa dayanılacak gıbı degılllll
geçmiş olsun canım ...
amaannnnnnnn herkes konu okuyor ya
kızlar bu topikten yok gibi geldi açıyım dedim.umarım beğenirsiniz. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?