....................................
canım yaa ben burdan gecelik beğendim. Nasıl bulcam şimdi
Selam Kızlar,
Sizi metrklandırmak istemezdim ama cuma öğlen evden çıktım dün akşam eve girebildim.Doktor kontrolüm güzel geçti bebeğimiz 1357 gr 36 cm olmuş bir hafta önde doktor daha iyi erken doğumda kilosunu almış olarak doğar dedi rahim ağzım kapalı dikişlerde sorun yok herşey güzel dedi 32.haftayı geç heran alsamda hiç sorun olmaz dedi tam vedalaşıyordukkine hemşlire tansiyonumu ölçtü 14-10 hoca hemen yatış dedi ve malesef beni yatırdı 24 saat boyunca yarım saatte bir tansiyonumu ölçtüler dün iyi olunca hap başlatmaktan vazgeçti ,dün ben çıkayım dedim artık kocamla otele gitmiş gibi olduk:)))) (ammn doğuma kadar birdaha yatmam inşaallah 500tl ödeyince) kontrolü iki haftaya düşürdü böyle işte kızlar allaha şükür bir sorun yok tansiyonda biraz kafaya taktım yatırınca falan ama doktor bence biraz pinpirik davrandı ntsde kasılma çıkmadı öyle işte güzeller bir daha dışarı çıkmam çıkınca girmesi çok uzun zaman alıyor yaa okadar panik yaptıki oğlumun fotolarını bile alamadım neyse iki hafta sonra alırım kendinize iyi bakın iyi haftasonları
geçmiş olsun canım, iyi olduğunuza sevindim, tansiyonun da kontrol altında olduktan sonra sorun olmaz inşallah... maşallah bebeğine kocaman olmuşSelam Kızlar,
Sizi metrklandırmak istemezdim ama cuma öğlen evden çıktım dün akşam eve girebildim.Doktor kontrolüm güzel geçti bebeğimiz 1357 gr 36 cm olmuş bir hafta önde doktor daha iyi erken doğumda kilosunu almış olarak doğar dedi rahim ağzım kapalı dikişlerde sorun yok herşey güzel dedi 32.haftayı geç heran alsamda hiç sorun olmaz dedi tam vedalaşıyordukkine hemşlire tansiyonumu ölçtü 14-10 hoca hemen yatış dedi ve malesef beni yatırdı 24 saat boyunca yarım saatte bir tansiyonumu ölçtüler dün iyi olunca hap başlatmaktan vazgeçti ,dün ben çıkayım dedim artık kocamla otele gitmiş gibi olduk:)))) (ammn doğuma kadar birdaha yatmam inşaallah 500tl ödeyince) kontrolü iki haftaya düşürdü böyle işte kızlar allaha şükür bir sorun yok tansiyonda biraz kafaya taktım yatırınca falan ama doktor bence biraz pinpirik davrandı ntsde kasılma çıkmadı öyle işte güzeller bir daha dışarı çıkmam çıkınca girmesi çok uzun zaman alıyor yaa okadar panik yaptıki oğlumun fotolarını bile alamadım neyse iki hafta sonra alırım kendinize iyi bakın iyi haftasonları
geçmiş olsun canım, iyi olduğunuza sevindim, tansiyonun da kontrol altında olduktan sonra sorun olmaz inşallah... maşallah bebeğine kocaman olmuş
Selam Kızlar,
selaaaaaaaaaaaaam blue napıon kızzzz
ay canım valla aklımız sende kaldı. çok sevindim bebiş büyümüş maşallah :)) 32ye de bişey kalmadı zaten, inşallah daha da kalır da zamanında gelir annesi :))
tansiyon da tuza vs dikkat ettikten sonra düzelir inşallah. oğlumu gördüm de heyecan yaptım deseydin kıız :)))
canım iyiyim sen napıyosun?
sıkılma kıızz ben de sıkıldım da öyle oturuyorum, yemek yapmam lazım ama son 1 saatte yaparım yemeden :))
yemek derdim yok bugün yarın tıp bayramı ya bugün yemek var dışarda hilmiyle oraya gideceğiz
ayyyy kızlarr ayıptır söylemesi çok fena ishal olmuşummmm:-(((((ayyyy naapsam kii yavvv????
hafta sonu diye kimsecikler yok, bi önceki sayfadaki iç çamaşırlar çok hoşmuşyalnız onlardan çok hatunların fiziğini beğendim ben sadece karınları var ne güzel karakan çok sevindim iyi olmanıza 29. haftadasın bişy kalmamış 32 ye bende gösteri hazırlığı içindeyim 23 nisan için her sınıftan gösteri istiyo milli eğitim, yalnız benimkiler 4 yaş ve türkçe dahi bilmiyorlar nasıl çalıştıracam nasıl öğrenecekler onu düşünen yok netten araştırma yapıyodum onun için işim zor... Kolum bugün biraz daha iyi dün kıpırdatamıyodum bugün dünkü kadar ağrı yapmadı en azından herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi
kızlar benim gribim geçmedi ya, hatta daha da şiddetlendi. yarın doktora ilaç yazdırsam bir şey olur mu ki? en azından öksürük için. ciğerlerim sökülecek gibi oluyor öksürürken, boğazımın acısından yutkunamıyorum bile artık((
geçmiş olsun canım valla bence nane limon içmenin faydası olur ama yine de dr a bi git bakalım, ben mide yanmam için şurup yazdırdım, çok dayanamadığım anlarda alıyorum mecburkızlar benim gribim geçmedi ya, hatta daha da şiddetlendi. yarın doktora ilaç yazdırsam bir şey olur mu ki? en azından öksürük için. ciğerlerim sökülecek gibi oluyor öksürürken, boğazımın acısından yutkunamıyorum bile artık((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?