2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa ben burdan gecelik beğendim. Nasıl bulcam şimdi

valla bilmyiorum canım ekleyen arkadaşa sormak lazım... hamile giyim konusundan gördüm bu çamaşırları paylaşayım dedim...

Karakan gözün aydın canım, tansiyon konusunda dikkat ettiğin sürece sorun yasamazsın... bnm de 17/9 çıkmıştı serumla düşürdüler, tuzlu yemediğim sürece sorunum yok...

Masallah bebeğine nerdeyse 1.500 kiloya ulşmış... :))) darısı bizlerin başına... açılm yokmuş çok şükür korkm tansiyondan bişey olmaz ama dikkat ettiğin müddetçe...

hele şükür yaa 2 gündür raktan çatlıyordum ama iyi olamnıza çok çok çok sevindim...herşey yolunda gider inş. bundan sonrasıda öptük senide

geçmiş olsun canım, iyi olduğunuza sevindim, tansiyonun da kontrol altında olduktan sonra sorun olmaz inşallah... maşallah bebeğine kocaman olmuş

ay canım valla aklımız sende kaldı. çok sevindim bebiş büyümüş maşallah :)) 32ye de bişey kalmadı zaten, inşallah daha da kalır da zamanında gelir annesi :))
tansiyon da tuza vs dikkat ettikten sonra düzelir inşallah. oğlumu gördüm de heyecan yaptım deseydin kıız :)))

selaaaaaaaaaaaaam blue napıon kızzzz

canım iyiyim sen napıyosun?
sıkılma kıızz ben de sıkıldım da öyle oturuyorum, yemek yapmam lazım ama son 1 saatte yaparım yemeden :))

yemek derdim yok bugün yarın tıp bayramı ya bugün yemek var dışarda hilmiyle oraya gideceğiz

yemek derdim yok bugün yarın tıp bayramı ya bugün yemek var dışarda hilmiyle oraya gideceğiz

ooh ne güzel :) ben de karnıbahar yapıcam. çok güzel bi tarifim var :)
dün bebişime çok güzel ciciler aldık teyzesi. ulus harika bi semt yaaa 4 tlye yelekler aldım o kadar güzel ki. pijama takımları falan 6 7 tl. bi de tulumlar en kalitelisi 20 tl. araba park yatak vs onları sorduk ama hala karar veremedik valla.

hafta sonu diye kimsecikler yok, bi önceki sayfadaki iç çamaşırlar çok hoşmuş yalnız onlardan çok hatunların fiziğini beğendim ben sadece karınları var ne güzel karakan çok sevindim iyi olmanıza 29. haftadasın bişy kalmamış 32 ye bende gösteri hazırlığı içindeyim 23 nisan için her sınıftan gösteri istiyo milli eğitim, yalnız benimkiler 4 yaş ve türkçe dahi bilmiyorlar nasıl çalıştıracam nasıl öğrenecekler onu düşünen yok netten araştırma yapıyodum onun için işim zor... Kolum bugün biraz daha iyi dün kıpırdatamıyodum bugün dünkü kadar ağrı yapmadı en azından herkes iyidir inşallah öpüyorum hepinizi

23 nisanlar ne güzeldi yaaa çok severdim her yıl ya katılırdık ya da stadyuma izlemeye giderdik :) çocukluğumuz çook güzeldi :))
canım türkçe bilmiyolarsa nasıl anlaşıyorsunuz? ay ne zor yaa, iki dil bir bavul diye bi film vardı seyretmiş miydin, ay ne zordu çocuğun hayatı..Allah yardım etsin valla..

kızlar benim gribim geçmedi ya, hatta daha da şiddetlendi. yarın doktora ilaç yazdırsam bir şey olur mu ki? en azından öksürük için. ciğerlerim sökülecek gibi oluyor öksürürken, boğazımın acısından yutkunamıyorum bile artık((

kızlar naber nasılsınız?
bugün çıktık biraz akşam üzeri, nü sh'de çok güzel indirim vardı çok güzel bi pijama takımı aldım hem de 27 tlye :)) sütyenler falan 9.90a inmişti, numara büyüyünce ondan da aldım, rahatladım valla çok sıkıyomuş meğer

canım çok geçmiş olsun. doktor duruma bakıp hamilelere uygun antibiyotik yazıyor. öksürük için çok güzel bi şey biliyorum. hani dışı siyah turplar var ya, onu tepesinden ortasına kadar oyuyorsun, oyduğun yere yarıya kadar bal koyuyorsun, turpun suyu çıkıp balla karışıyor, ondan 2 çay kaşığı iç inan geçiyor hemen.. annem bana vermişti bu tarifi.. hem doğal hem hakkaten işe yarıyor..

geçmiş olsun canım valla bence nane limon içmenin faydası olur ama yine de dr a bi git bakalım, ben mide yanmam için şurup yazdırdım, çok dayanamadığım anlarda alıyorum mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…